Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ya arkadaşlar şu rimifeme baktım da içeriği süper ama alacak para yoksenağlama en ucuzu 120 ytl siberstore.comdabenneyaptımkidurumu iyi olan arkadaşlar alsada kullansa bizde denerdik onların sayesinde...tarım ve köy işleri bakanlığının iznide varmış..içeriğide hep göğüs büyüten bitkilerden oluşuyor rezene melekotu şevketotu şerbetçi otu saw palmetto şutarafagitti:enbuyukkk:a.s.:1hug:

ya pamukcum 40 kilo cok ama cok az. sen baya zayıfsın. 55 olsan. belkı etkisini gorutrsun. hem skma canını. Onemlı olan asıl senı seveni bulmak. bir arkadasım var nerdeyse onunda goysu yok. uzanıcada kayb oluyomus nerdeyse. Ama hic canını skmıyo. Eşıde kucuk dedıyı zaman. onceden kucuk oldunu gorub evlendın sımdıde konusma diyo. yanı eşi soyledıyıne pisman olmuş. ve cok mutludurlar.
takma cokda kafana canım. seni anlıyorum. Ama hayatda daha önemli seyler var.

ya pamukcum 40 kilo cok ama cok az. sen baya zayıfsın. 55 olsan. belkı etkisini gorutrsun. hem skma canını. Onemlı olan asıl senı seveni bulmak. bir arkadasım var nerdeyse onunda goysu yok. uzanıcada kayb oluyomus nerdeyse. Ama hic canını skmıyo. Eşıde kucuk dedıyı zaman. onceden kucuk oldunu gorub evlendın sımdıde konusma diyo. yanı eşi soyledıyıne pisman olmuş. ve cok mutludurlar.
takma cokda kafana canım. seni anlıyorum. Ama hayatda daha önemli seyler var.

55 mi :1shok: hayatta o kadar kilo almam, 47 den fazlası bana fazla

bi de ben erkek arkadaşım sevsin ya da sevmesin diye üzülmüyorum ki o seviyo ama sevmese de fark etmez. ben kendim için üzülüyorum ve kendim için istiyorum sadece...

pamuk meraba senin kilo almak isteyenlerin alanın da yazılarını okuöuştum ne oldu pesmi ettin ordan konuşalım istersen biz kızlarla çok umutluyuz alıyoruzda kiloları yani gel yeniden katıl bize

pamukcum bende senle aynı derde sahibim küç aldım ama düzenli kullanmadım seni anlayabiliyorum geçen gün iç çamaşır almaya gittim utana sıkıla 70 beden varmı dedim satıcı güldü 75 ten başlıyor dedi çok moralim bozuldu bende silikon yaptırcaktım ameliyathanede biz bu ameliyatı yapıyoruz ve sonucu anında görüyorsun ama geçen gün silikon taktıran bir arkadaşım yeniden ameliyat oldu çok sıkıntı çekti silikon dönmüş kendi etrafında birde bu yetmezmiş gibi silikon etrafında kapsül oluşmuş yani anlayacağın bunu görünce bende vazgeçtim silikondan falan
yakında nişanım olcak :KK43:( ve evlencem ne kadar utanıyorum bilemezsin
bende çok zor durumdayım yanlız değilsin arkadaşım :KK43:(

Arkadaslar Ne Zaman Bitecek Bizin Su Gogus Cilemiz ??? Benim De O Kadar Moralim Bozuluyor Ki. Simdi Unlu Karisimdan Kullaniyorum, 1.5 Cm Buyudu Gibi Ama O Kadar Kucuk Ki 1.5 Cm Buyumeyle Bile Halen Cok Kucucuk Duruyorlar.

yakında nişanım olcak :KK43:( ve evlencem ne kadar utanıyorum bilemezsin
bende çok zor durumdayım yanlız değilsin arkadaşım :KK43:(
zeynep canım kardeşim. bu kadar morelını bozma, sonra psıkolojınız bozulacak. İnanın sizi seven erkek için GÖĞÜS duşündüyünüz kadar onemli diyi. Ben anlıyorum. İnsan kendını engelleyemiyor, utanıyo, Ama skmayın canınızı, sen evlılıyını, duyunu düşün. GÖĞÜS mutluluıguna mani olmasın canım.

senağlama selam kıslar yazdıklarınızı zamanım oldugunca okudum ve herkes baska bı cözüm yöntemınden bahsedıyoo ama lutfen kullanıpta memnun kalan biri bana da bssyler solesın bende aynı durumdayım ve cok mutsuzum en kotu ihtimal 1.5 sene sona calısmaya basladıgımda silikon yaptırcam bunu kafama cok taktım öyle kremlr fln alıp bi sonuc alamazsam daha da içerlicem kullanıpta memnun kalan biri bana da tawsiye etsın krem cay bant vsvsssss gorusuruzzz:teselli:

arkadaşlar şimdi bir yerde okudum, bir doktorun internet sitesinde, aynen aktarıyorum :KK43:

Kremler
Göğüslerin hacminde ve dikleşmesinde etkili olduğu bilimsel olarak desteklenmiş veya gösterilmiş hiçbir ürün yoktur. FDA’in onayladığı meme büyütücü bir krem yoktur.

Haplar
Göğüslerin hacminde ve dikleşmesinde etkili olduğu bilimsel olarak desteklenmiş veya gösterilmiş herhangi bir hap veya bitkisel ürün yoktur. Bazı kadınlar östrojen preparatları aldıklarında göğüslerinde kısmen büyüme gördüklerini belirtseler de her ilacın kendine özgü riskleri vardır.

Alternatif olarak göğüs büyüten ve şekillendiren tek sistemin BRAVA diye bir sistem olduğunu yazıyor, şimdi ona bakıyorum, sizde araştırın isterseniz.. fiyatını filan bulalım

Selam kızlar,

Ben de sizin gibi küçük göğüslülerdenim. Hatta evlenmeden önce göğüslerim o kadar küçüktü ki, gelinliğin içine dolgulu sutyen artı bir de ne kadar silikon dolgu koysam da gelinliğim bile üzerimde hoş durmamıştı. Göğüslerim 70 beden sutyeni bile doldurmuyordu. Neyse, evlendikten sonra doktor önerisiyle 3 buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım ve hapla yaklaşık 2 beden büyüdüler. Tam ne güzel oldular derken çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraltım. Hapı bıraktıktan sonra biraz küçüldüler ama inanın eskisi kadar değilller. Şu an en azından 70 bedeb sutyeni dolduruyorlar. Bence bitkisel karışımları değil de doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanmanız daha sağlıklı olur.

Kızlar sayfa 14 te bahsettiğim ürünün adı mansoon firmasının cake göğüs adlı ürünü...google da cake turkey olarak irerseniz yada mansoon likit olarak girerseniz ürün en üstte duruyor...Geç cevap yazdığım için özür dilerim, keşke özelden mesaj yazsaydınız...

Kızlar sayfa 14 te bahsettiğim ürünün adı mansoon firmasının cake göğüs adlı ürünü...google da cake turkey olarak irerseniz yada mansoon likit olarak girerseniz ürün en üstte duruyor...Geç cevap yazdığım için özür dilerim, keşke özelden mesaj yazsaydınız...

mansoon likit 410 ytl :1shok:

cnm sana ben psikolojik acıdan yardımcı olmak maksadıyla bi kaç cümle yazıcam.Benim bir arkadaşım göğsündeki kistten dolayı tek gögüslü olarak yaşamını devam ettirmek zorunda kaldı.inan bana senin durumundan daha iyi değildi durumu beni anlayabiliyormusun cnm?lütfen üzülme...sakın kendinde eksiklik olarak hissetme seni sevecek olan insan herşeyinle sevecektir unutma..ben de kısa boyluyum göğüslerim benimde küçük oysaki erkek arkadaşım ole değil 185 boyunda ben boyuma o kadar saplantılıyken kısa derken o bana ne diyor biliyormusun ben seni böyle seviyorum herşeyinle,kısa boyunla seviyorum diyor.seni de küçük göğsünle sevecek biri olacaktır...SAğlık ve mutluluklar....

ya kızlar ben bişi paylaşmak istiyorum sizinle ben 17 yaşındayım ve 18ime giricem 75i zor dolduruyorum bu küçü denedim bişi olmadı sütyen takma hastalığı wardı hani büyük dursunlar diye ama bişie yaramadığını farekttim saten 46 kiloyum şimdi okula giderken sütyeni çıkarıyorum geçenlerdde farkettim göğüslerim 75i doldurmaya başlamış ve rezene içiyorum belki sütyenlerinde etkisi olabilir diye düşünüyorum ya bişi sorucam daaha büyür mü göğüslerim yoksa bu 75i doldurmak geçici miki:S off çok kötü bi durum yaa ark çok byük göğüsleri var bnm ise küçücük

ya kızlar ben bişi paylaşmak istiyorum sizinle ben 17 yaşındayım ve 18ime giricem 75i zor dolduruyorum bu küçü denedim bişi olmadı sütyen takma hastalığı wardı hani büyük dursunlar diye ama bişie yaramadığını farekttim saten 46 kiloyum şimdi okula giderken sütyeni çıkarıyorum geçenlerdde farkettim göğüslerim 75i doldurmaya başlamış ve rezene içiyorum belki sütyenlerinde etkisi olabilir diye düşünüyorum ya bişi sorucam daaha büyür mü göğüslerim yoksa bu 75i doldurmak geçici miki:S off çok kötü bi durum yaa ark çok byük göğüsleri var bnm ise küçücük

canım benim üzme kendini:1hug:bizler 20nin üstündeyiz ama seninle aynı bedeni takıyoruz bitanem:1hug:senin yaşın daha küçük..ama benim gibi ihmalde etme..hemen bi kadın doğum doktoruna git tahliller yapılsın canım..ona göre durumunu düzeltirsin ben henüz yeni başladım tedaviye sen daha küçüksün bence ihmal etmeyasakkelimeseni çok iyi anlıyorum aynı duyguları bende yaşamıştım ve yaşıyorumda...sakın canını sıkmma dediğim gibi önce bi doktora görün ama iyi bir doktora tamammı canım:1hug:

Selam kızlar,

Ben de sizin gibi küçük göğüslülerdenim. Hatta evlenmeden önce göğüslerim o kadar küçüktü ki, gelinliğin içine dolgulu sutyen artı bir de ne kadar silikon dolgu koysam da gelinliğim bile üzerimde hoş durmamıştı. Göğüslerim 70 beden sutyeni bile doldurmuyordu. Neyse, evlendikten sonra doktor önerisiyle 3 buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım ve hapla yaklaşık 2 beden büyüdüler. Tam ne güzel oldular derken çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraltım. Hapı bıraktıktan sonra biraz küçüldüler ama inanın eskisi kadar değilller. Şu an en azından 70 bedeb sutyeni dolduruyorlar. Bence bitkisel karışımları değil de doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanmanız daha sağlıklı olur.

Canım çok özel olmazsa hangi hapı kullandığını yazar mısın ?

canım benim üzme kendini:1hug:bizler 20nin üstündeyiz ama seninle aynı bedeni takıyoruz bitanem:1hug:senin yaşın daha küçük..ama benim gibi ihmalde etme..hemen bi kadın doğum doktoruna git tahliller yapılsın canım..ona göre durumunu düzeltirsin ben henüz yeni başladım tedaviye sen daha küçüksün bence ihmal etmeyasakkelimeseni çok iyi anlıyorum aynı duyguları bende yaşamıştım ve yaşıyorumda...sakın canını sıkmma dediğim gibi önce bi doktora görün ama iyi bir doktora tamammı canım:1hug:

haklısınızda ne diycem doktora gidip göğüslerim byümüyo mu diyicem :eek: bn genel cerreha gitmiştim geçenlerde üşüyordum kan sayımı ve hormon testi yaptılar normal çıktı kadın doğıuma gittiğimde ne diye gidiğim bilmiyorumki:S

emzirmeden dolayı benimde gögüsümdeki kaslar erimişti ve olmayan göğüslerim sarkmıştı. yaklaşık 1 aydır saw palmetto ve yasmin kullanıyorum allaha şükürler olsunki ilk 3 günde gözle görülür bir değişme olmuştu.şimdi ise gögüslerim dirleşti ve büyümeye devam ediyor yani 75 tam dolduruyor.inş dahada büyüteceğim sizlerede tavsiye ederim.

X