- 5 Şubat 2011
- 283
- 41
cnm bir anlat bakayım neler yaptın ne ettinde büyüttün. bu konuları o kadar çok okudum ki gözlerim bozulacak diye korkuyorum. o yüzden daha önceki sayfalarda yazdıysan tövbe dönüp okuyamam. ama özetlersen sevinirim.
Kızlar benim 75ten 88 e çıkt.geçen yıl 85ti bırakmıştım uğraşmayı sonra yine başladım masaj vs yapmaya minyon vücutlu olduğumdan belim ince olduğundan ideal gibi görünüyor benim ama büyütmeye çalışıyorum tabi göğüs ucu 92 olana kadar falanda uğraşıcam.75le 88in arasnda dağlar kadar fark var bence özelliklede yaşı 20den az olanlar sıkıntı etmesinler.bide size moral verecektir bu eminim ben kendime hep böyle moral verdim.Göğüs deyince monica bellucininkileri çok beğenirim buyrun bu da bi albümü 16-25 yaş aralığını kapsıyor sanırım.ayrıca monica belluccinin 24 yaşında çektiği la riffa isimli filmindede küçük göğüsleri 75 gibi duruyo vidivodo la riffa yazarsanızda bulursunuz.birde şimdiki haline bakın kadının göğüsleri burnununneredeyse 5 cm ilerisinde çoook büyük.
buyrun buda bahsettiğim albüm Monica bellucci (The most amazing women in the world) - Fotoğraflar | Facebook