Yaklaşık bir yıldır ben de göğüs büyütmeyle ilgili her şeyi deniyorum. Forumda yazılan her mesajı okuyorum hatta net bir şekilde yazılmış olanları kopyala yapıştır yaparak bilgisayarıma kaydediyorum. telkin, masaj, çaylar, küç vs vs...
Faydasını görüyor muyum?: ara sıra evet. Büyüdüler mi? hayır ama dolgunlaştılar, dirileştiler. Kalıcı mı peki?: ne yazık ki hayır. Kalıcı olanlar varsa ne mutlu onlara.
Peki estetik yaptırmak, kaç yıldır hayalimken neden artık istemiyorum?: Çünkü estetik göğse dokunduklarında hiç hoşlanmadıklarını söyleyen erkekler duydum. Bu konuda kimliğimi gizleyip çok forum sitelerine üye olduğum için oralarda da bu tarz sorular sordum ve erkeklerin çoğu büyük göğüs sevse de ne yazık ki doğal istiyorlar. Bizzat erkek arkadasım da bunu söyleyince vazgeçtim. Taş gibi sert, yapay durmasını tercih etmiyorlar. Diyeceksiniz ki erkekler için mi büyütüyoruz? Evet kızlar, büyük oranda öyle. Tabii ki kendimize güvenmek için, bunu en iyi ben anlarım ama erkeklerin göğüs sevdiklerini, bunun da cinselliğimizin bir parçası oldugunu bildikten sonra erkekler umrumda değil demek bence biraz gerçekdışı. Ayrıca, artık daha doğal duran ameliyatlar yapılıyor yeni yöntemler var ancak onlar da çok para
Şimdi gel gelelim ben ne demek istiyorum?
Yukarda söylediğim, erkekler göğüs sever, bu cinselliğimizin bir parçası gibi düşüncelerim bence doğru. Ancak küçük göğüslüyüz diye hayatımızdaki tek doğru da bu olmamalı.
Son zamanlarda, hayatımdaki başka gelişmelerden de dolayı, inanılmaz bir özgüven kazandım. Tabii bu yavas yavas oldu kimse 2 günde kendine güvenli bir insan olamaz. Kendimi o kadar seviyor, o kadar değer veriyorum ki bunca zaman göğüslerim yüzünden kendimi yıprattığıma çok yanıyorum artık. Evet yıprattım. Kimsenin yanında üzerimi değiştiremedim, jinekolog jinekolog gezdim belki hormonaldir tedavisi vardır diye, erkek arkadasıma karşı kendimi çok ezik hissettim ne zaman yanımızdan büyük göğüslü bir kız geçse onun bakmadıgını görmüş olsam bile "ya baksaydı" diye içim içimi yedi, plastik cerrahlarla mailleştim, arkadaslarımın maskarası oldum güya onlarla bir olup güldüm ama hep çok üzüldüm, sutyen alırken satıcı kızların "ayy sizinki de çok küçükmüş bu 75 olur mu ki" gibi sözlerini duydum, çaylar-kremler denedim, olumlu düşünme gücüyle evrenin bana istediklerimi vereceğine inandım ve artık YETER diyorum! GERÇEKTEN YETER!
Kendimi "kezban" ya da "çirkin ördek yavrusu" yerine koyup da bu kadar acındırdığım yeter artık. Sanki göğüs kanseriyim, sanki göğüslerim olmayınca başka hiçbir şeyim yok!
Artık internetten dolgun göğüslü kadınların resimlerini açıp bakmıyorum sapık gibi. Ben kendime güvenmezsem, kendimi sevmezsem erkek arkadasım bana ne kadar destek olursa olsun yetmez. Arkadaslarım ne kadar dalga gecerse o kadar haklılar çünkü buna ben izin veriyorum.
Ama artık vermiyorum.Burada bir arkadasımız yine yazmış, göğüslerim küçükse güzel bir popom var diye. Aynen öyle. Kendimi bırakmaktan vazgeçip daha çok bakıyorum kendime. Spor yapıyorum, ağdamı ihmal etmiyorum, kremler losyonlar yağlar sürerek bebek gibi bakıyorum cildime. Makyaj yapıyorum artık severek, takılar takıyorum, topuklu ayakkabılar giyiyorum en önemlisi bunları önceden de yapıyordum ancak artık daha çok severek kendimi, DAHA DİK VE GÜVENLİ durarak.
Kitaplar okuyarak, filmler izleyerek, 2. üniversitemi okuyarak, yeni yerler gezerek, sanatla ugrasarak, hayatın sadece "etten" oluşmadığını keşfediyorum. İnsanın ruhunu ve beynini geliştirmesi de çok önemli. Zeki bir kadının akıllıca konuşması, gülümsemesi ve en önemlisi nasıl seksi olacagını bilmesi çok önemli. Çünkü o kendini biliyor, sadece göğüslerine takılıp kendini unutmamış.
Belki sizler benim kadar vahim değilsinizdir. Ben buraya başka mesajlar da yazdım, inanıyorum olacak diye. Hala da inanıyorum ve uğraşırım da ama artık hayatımdaki tek dert bu değil ve çok daha iyi,çok daha güzel ve çekici hissediyorum kendimi. Gerekirse dekolte bir kıyafet giyerim, göğüslerimin küçük oldugu anlaşılır ama dimdik dururum, saçlarım, bacaklarım vs vs...siz anladınız
Söyleyeceklerim bu kadar kızlar. Buraya kadar gelip de okuduysanız beni anladıgınızı düşünüyorum. Buradaki kadın dayanışmasını çok seviyorum. Bakış açısı olarak umarım biraz da olsa moral olmuşumdur. Sevgiler.