Kontakt Lens çok koyu gözde(SİYAH)kullandığım tüm lenslerin videoları!!

arkadaslar yazılarınızı okudum ben lens almak istiyorum koyu renk gozlerim var solotica cristal nasıl durur?? dogal olsun istyrm esmer tenliyim ve su resme en yakın sekilde olmak istiyorum buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki

su istedgm renk
http://i223.photobucket.com/albums/.../Ana Beatriz Barros/Ana-Beatriz-Barros-12.jpg için Google Görsel Sonuçları

arkadaşlar charm ocre resimlerim elimde olan bunlar...
bunların eski seri olduğunu unutmayın,yeni seriler bundan açık!!
siyah gözde charm ocre,olabilecek en koyu hali ve eski seri (koyu)

bende cristal kullanıyorum ve seviyorum..ama resimdeki tonu koyu gözlü olarak elde etmek zor,hoş phhotoshoplu bir foto o zaten ,cristalden çok charm mele ve ocre ye en yakın..

mü-kem-mel

harika olmuş hepsi hepsi...

crystal ve cor grafite tam istediğim gibi =( ah şu kararsızlık =/

güle güle kullannın

mü-kem-mel

harika olmuş hepsi hepsi...

crystal ve cor grafite tam istediğim gibi =( ah şu kararsızlık =/

güle güle kullannın

tşk ederim
kararsızlık bu aşamada yaşanması olağan ama bu ne istediğine ve lensten beklentilerine bağlı..

tşk ederim
kararsızlık bu aşamada yaşanması olağan ama bu ne istediğine ve lensten beklentilerine bağlı..

aslında benim lensten beklediğim tabi mavi lensten bahsediyorum sendeki cor grafite duruşu.. tıpkısının aynısııı =) ama gün ışığında d öyle durmasını istiyorum işte.. sende gerçekten kusursuz durmuşlar maşallah =)

canım videodakinlar günışığında pencere önünde çektim videoların hepsini:)
tşk ederim:)

iki lens üstütste bayıldımm ama zararlıymış işte aman aman güzellik uğruna sağlığmzdan olmayalım.Nil hiç ice kullandınmı graphite den daha açık olucağını düşünüyorum siyaz gözdede graphiteyle aynı renk oluyo gördüğüm kadarıyla ama yabancı videolar çok yanıltıcı olabiliyo tabiki.bende ice almayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum beklentilerimi karşılamazsa diye senin eski graphitelerin duruşu gibi dursa süper olur benm için buarada güle güle kullan daha öncede sölemiştim çok yakışıyor

Ya of nil ben karar veremedim ne alacağıma charm ocre mi charm grafite mi cor grafite mi
ne alcam ne ne ne pfffff :) Bende siyah gözlüyüm biliyosun.Bana cor ve charm grafitenin gün ışığında bol bol resimleri lazımmmm rica etsemmm pleaseee :) senden çok şey istiyoru ama ne yapayım o kadar para boşa gitmesin.Cor mel almıştım hiç dogal drmadı ve canavar gözü gibi durdu yani dışarının tepkisi öyleydi :)Bana yardım et :)

cor mel siyah gözünü açtımı ? aa merak ettim resim koyabilirmisin?

canım eşim bu hafta pc ye format attı ve tüm fotolarımız gitti birkısmını geri getirebildik diğerlerini de uğraşacak ..şuan elimde çok resim yok flaşlı hemen hemen hepsi ,yinede yükleyim bak ..grafite ve ocre nerdeyse yok, charm grafite var, sadece ve albümümdekiler var

flaşlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…