arkadaslar yazılarınızı okudum ben lens almak istiyorum koyu renk gozlerim var solotica cristal nasıl durur?? dogal olsun istyrm esmer tenliyim ve su resme en yakın sekilde olmak istiyorum buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki
su istedgm renk
http://i223.photobucket.com/albums/.../Ana Beatriz Barros/Ana-Beatriz-Barros-12.jpg için Google Görsel Sonuçları
çok tşk ederim...tüm lensleriniz çok güzel Nil güle güle kullanın
mü-kem-mel
harika olmuş hepsi hepsi...
crystal ve cor grafite tam istediğim gibi =( ah şu kararsızlık =/
güle güle kullannın
tşk ederim
kararsızlık bu aşamada yaşanması olağan ama bu ne istediğine ve lensten beklentilerine bağlı..
Ya of nil ben karar veremedim ne alacağıma charm ocre mi charm grafite mi cor grafite mi
ne alcam ne ne ne pfffff :) Bende siyah gözlüyüm biliyosun.Bana cor ve charm grafitenin gün ışığında bol bol resimleri lazımmmm rica etsemmm pleaseee :) senden çok şey istiyoru ama ne yapayım o kadar para boşa gitmesin.Cor mel almıştım hiç dogal drmadı ve canavar gözü gibi durdu yani dışarının tepkisi öyleydi :)Bana yardım et :)
Ya of nil ben karar veremedim ne alacağıma charm ocre mi charm grafite mi cor grafite mi
ne alcam ne ne ne pfffff :) Bende siyah gözlüyüm biliyosun.Bana cor ve charm grafitenin gün ışığında bol bol resimleri lazımmmm rica etsemmm pleaseee :) senden çok şey istiyoru ama ne yapayım o kadar para boşa gitmesin.Cor mel almıştım hiç dogal drmadı ve canavar gözü gibi durdu yani dışarının tepkisi öyleydi :)Bana yardım et :)
koyuyorm şmdi. Nilcim cok sagol ama ben ocre alıcam galiba herkes ocre yi öneriyor :))
Eki Görüntüle 163954 Eki Görüntüle 163955 Eki Görüntüle 163956
Siyah gözde cor mel