Kızlar gripten mi alerjiden mi bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır çok hastayım. Sınavlarım var iyileşmem lazım bi an önce. Ne önerirsiniz? Ihlamurdur limondur ilaçtır hepsini yaptım. Gribim düzeldi gibi ama alerjiye çare bulamıyorum, burnumun ve boğazımın kaşıntısı beni öldürecek. Üstüne bir de halsizlik var tabii. Ama hastalıktan uyuyamıyorum bile. Ne yapayım yardım edin
Ya canım bir doktora gitmedin mi? Alerjilerden ben de muzdaripim ama gece yatarken bir hap içiyorum, ertesi gün herşey yolunda.
Bol su iç bu arada. Boğazında enfeksiyon başlangıcı varsa, limon suyu ve tuz karıştırıp gargara yap.
.
Kızlar gripten mi alerjiden mi bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır çok hastayım. Sınavlarım var iyileşmem lazım bi an önce. Ne önerirsiniz? Ihlamurdur limondur ilaçtır hepsini yaptım. Gribim düzeldi gibi ama alerjiye çare bulamıyorum, burnumun ve boğazımın kaşıntısı beni öldürecek. Üstüne bir de halsizlik var tabii. Ama hastalıktan uyuyamıyorum bile. Ne yapayım yardım edin
Gittim canım da sağlık ocağındaki doktor hep aynı şeyi diyip yolluyor ve hep aynı ilacı veriyor. O ilaç işe yaramıyor ama anlatamıyorum... Su hiç içmiyorumBen de bi hap kullanıyorum ama o da hiç işe yaramıyor anlamadım
Gittim canım da sağlık ocağındaki doktor hep aynı şeyi diyip yolluyor ve hep aynı ilacı veriyor. O ilaç işe yaramıyor ama anlatamıyorum... Su hiç içmiyorumBen de bi hap kullanıyorum ama o da hiç işe yaramıyor anlamadım
Ya ben de kimseye ilaç tavsiye etmek istemiyorum, malum hepsinin yan etkileri var, ama sen zaten kullanıyormuşsun. Kardeşim de ben de Desmont'dan memnunuz. Ama sadece gece yatarken almalısın. Bir de 2-3 gün kullandınmı yetiyor zaten. Bir kutuyu bitirmeye gerek yok.
Susuz asla olmaz arkadaşım. Yanında 2 litre şişe bulundur. Yudum yudum iç, ama mutlaka iç. Tadını sevmiyorsan bir iki damla limon sıkabilirsin, güzel oluyor.
.
Canım aeurius diye bir alerji hapı var onu kullanabilirsin..Hem de reçetesiz alınıyor 6 lira filan.o toparlar baya.... :)
Canım ben allerset kullanıyodum ama artık işe yaramıyor. Bi deneyeyim reçetesiz fiyatı da uygunmuş hem
canım geçmiş olsun öncelikle polen alerjin mi var? ben polen alerjisini çörek otu yiyerek yeniyorum tavsiye ederim
bende her yıl çekiyorum bu hastalıktan doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi sonra levmont diye bir ilaç verdi o da çok ağır geldi bıraktım bir kaç gün boyunca sabah akşam çörek otu yedim şimdi birşeyim yok şükür başlar gibi olunca tekrar yiyorum geçiyor tadı ağır gelirse bala karıştırEvet canım polen, çörek otunu ilk defa duyduum
bende her yıl çekiyorum bu hastalıktan doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi sonra levmont diye bir ilaç verdi o da çok ağır geldi bıraktım bir kaç gün boyunca sabah akşam çörek otu yedim şimdi birşeyim yok şükür başlar gibi olunca tekrar yiyorum geçiyor tadı ağır gelirse bala karıştır
kuzum o hap resmen kafa yaptı bendeCanımm bana da bugün levmont verdiii niye ağır geldi merak ettim çok mu yan etkisi daha ilk bu akşam aldım da
kuzum o hap resmen kafa yaptı bendedoktor zaten ağır gece iç dedi gece içtim ama çok halsizlik yapıyor gözümü açamadım dövseler kolumu kaldıramazdım doktor da ağır gelirse hemen bırak dedi içmedim ama sana nasıl olur bilemem bir tanede damla vermişti o çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?