yerinde olsam bende gerilirim. ama hiçbişey olmamış gibi davran ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin. (nası bağlasam bilemedim o yüzden bu deyimi yazdım yanlış anlama olur mu)
İnsanlar eski sevgilileri ile aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirler, ama yakın muhabetlerin olması doğru değil..
Olayı abarttığınızı düşünüyorum..Tamam o kızın adını ağzına almış olabilir ağzına almış yani, gidip haha hihi muhabbet yapmamış ki, belki de adını anması gereken konuşmalar oldu ne bileyim.
Evde kıyametleri koparacak kdar birşey göremedim, eşin de 5 kere yanına gelmiş özür dilemek için bence uzatma daha fazla..
Eşinin eski sevgililerinden bu kadar rahatsızlık duyuyorsan da bir daha gitme ortak yerlere..Zaten eşinin de bir daha böyle ortamlara katılmak isteyeceğini sanmıyorum..
bu durumda kim olsa kıskanır, mecburen gireceğimiz ortamlar olacaktır. bence eşinize direk olayı değilde: hayatım dışardan yanlış anlaşılır, eskiyi bilen bir arkadaş derki aaa bak ... eski kız arkadaşıyla nasıl ilgileniyor , diyebilirsin yada diyebilirdin. şahsen ben olsam öyle derdim. bence çok fazla abartma ve olayı çevir: ben sana güveniyorum ama elalemin ağzı torba değil, dedikodu yaparlar falan. gibi konuşma yap eşinle..
onunla herkesle konuştuğu gibi konuşup rahat olması bi nevi sıradan oldugunu gösterebilir
eğer gözlerini kaçırs muhabbetlerden kaçınsa afallasa daha şüphe uyandırıcı olmazmıyd birde o bayanın eşi de sizinle berebermiydi ?
birşey sormak istiyorum size.ben zaten fikir almak için açtım konumu.
sizin başınıza gelmiş olsaydı hiç birşey olmamış gibi mi davranırdınız.
konuyu bile açmazmıydınız eşinize.
çok sinirlendim çünkü eşime.içime atamadım yani
bundan önce eşimin googleden bu kıza baktığını görmüştüm işyerine ki bilgisayardan
o zamanda çok sinirlenmiştim.
bunların onda birini ben yapsam nelerle suçlanırım
sanırım olayları birleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?