• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm .

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
127
648
Diğer
biz eşimle aynı üniversiteden mezunuz.bu sebepten dolayı birbirimizin önceki arkadaşlıklarını biliyoruz.çok severek evlendik .bu güne kadarda aldatma gibi bir olaydan ya da kıskançlıktan dolayı kavga etmedik diyebilirim.bunun dışında tabiiki problemler oldu.
yıllardır evliyiz.
her yıl üniversitenin yemeği olur.bazen eşimin eski kız arkadaşı da olur.bu yıl eski kız arkadaşı vardı.evli bir bayan ama inanın ki adı çıkmış bir bayandır.o gece eşimde bir tuhaflık hissettim.bu zamana kadar o bayanın varlığı beni hiç rahatsız etmedi.çünkü eşim merhaba dışında konuşmazdı.sonuçta bende tanıyorum. oldukça ciddi ve mesafeli davranırdı.
ama o gece 2 kere purplem dediyse. 20 kere onun adını telaffuz etti.resmen muhabbet kurmaya çalıştı bunu hissettim. aslında diğer bayanlara davrandığı gibi davrandı.ben eskisi gibi soğuk davranmasını bekliyordum.
orada gözünün içine baktım.anlamadı ya da anlamamazlıktan geldi. orada hiç birşey belli etmedim.ama eve gelince kıyametleri kopardım. neden böyle davrandın diye.
bana dediği seni aldatmışım gibi davranıyorsun.diğer bayanlara nasıl davrandıysam öyle davrandım falan gibi savunmalar.benim eski erkek arkadaşım gelseydi ve ben senin davrandığın gibi nasıl olur diye sordum.
kendimi aptal önemsiz değersiz hissettim.
eşim öyle alttan falan almaz genelde.çok ağladım rüyalarıma giriyor.sinirlerim bozuk. güvenim kalmadı.
5 kere özür dilemek için yanıma geldi. çok sinirliyim.haksızmıyım .

çok büyütmüşsünüz
madem bu durumdan rahatsız olacağınızı biliyordunuz gitmeseydiniz davete
hyr madem gittiniz iyi yada kötü herşeyi göze almanız icap eder
insanı en iyi kendisi tanır
cocukluk aşkı bile olsa sevdiğimin; ben asla aynı ortama girmem onunla
ne arabın yüzü ne şamın şekeri....

çok büyütmüşsünüz
madem bu durumdan rahatsız olacağınızı biliyordunuz gitmeseydiniz davete
hyr madem gittiniz iyi yada kötü herşeyi göze almanız icap eder
insanı en iyi kendisi tanır
cocukluk aşkı bile olsa sevdiğimin; ben asla aynı ortama girmem onunla
ne arabın yüzü ne şamın şekeri....

bu zamana kadar hiç rahatsız olmadım.eşim hep mesafeli davrandı.
ama o gece tuhaflık hissettim eşimde.
çok şaşırdım eşime.

bence ortam içerisinde de öyle o hatunu kıskanıyormuş gibi davranma kocandan aksine umrumda değilsin havalarında davran herifi ben kaptım gibilerinden kocana da kıskandıgını belli etme böyle durumlarda aklına daha da sokma yani
gurbanın da dediği gibi biraraya bile gelmeyin bence ne gerek var :delphin:
hem o da evlenmiş daha kendinizi boşa ne strese sokuyorsunuz :delphin:

ortamda hiç bir şey hissettirmedim.
ben eşime kızdım kırıldım.şaşırttı beni.
bunca yıl sonra niye böyle davrandığını çözemedim

erkeğin doğasında vardır canım yanlarına biraz hoppala bi kadın geldilermi bakışları bile değişir erkekle kadın arasındaki fark işte ama ben seni sevmediğini düşünmüyorum yada onun için önemsiz olduğunu çünkü kendin diyorsun çok özür diledi diye yaptığı şeyin hata olduğunun farkına varmasaydı öylesine bir özür diler konuyu kapatmaya çalışırdı.Ayrıca kim olursa olsun bu daha önceden tanımadığın biri bile olsa kocanla yakınlık kurmaya çalıştığını kocanında ona karşılık verdiğini hissttiğin an yuları eline al ve karşındaki kadına bu benim mesajı uyandır mesela elini tut,yanağına ufak bir öpücük kondur,o ortamdan kısa bir süreliğinede olsa eşini uzaklaştır başbaşa kalabileceğiniz bir köşeye çek ve kur yap bakalım ne oluyor...eminim gözü senden başkasını görmeyecektir...ve bence böyle bir durumla tekrar karşılaşırsan eve geldiğinde kıyameti koparmak yerine onun senin için önemli olduğunu fakat bu tarz hataları tekrar tekrar kabullenmeyeceğini gerekirse hayatından çıkarabileceğini söyle eminim bağırıp çağırmaktan daha etkili olur...

ben o bayanda suç bulmuyorum.çünkü o sadece sorulara cevap verdi.
o kız davranması gerektiği gibi davrandı.
yanlış davranan sohbet etmeye çalışan eşimdi
beni üzende bu

Selamlar ..Sinirli olmandan dolayı elbette haklısın öncelikle bunu söyleyeyim.. yerimseniben Çünkü sana göre eşin orada öyle davranmamalıydı..Ama davranmış ve haliyle sende buna kızmışsın... :kızgın:

Bunca zamandır kıskançlık yada aldatma konusundan dolayı hiç tartışmadık demişsin ne kadar güzel ne kadar şanslısın :nazar:
inan çoğu insanın arayıpta bulamadığı bir şey..

Şimdi bir seferliğe mahsus böyle bir şey yaşadığında (kaldıki bence bu ortam gereğince sohbet edilmesini doğran bir durum olduğu için yaşanmış ve gayet masumm..!) sence eşine böylemi davranmalıydın..
Kaldıki senden özür dilemek için defalarca teşebbüste bulunmuş..

Sence o kadın için buna değer mi ? Şu yaşadığın huzursuzluktan o kadının haberi bile yok mutlu mesut yaşantısına devam ediyor..Sen ise bir sinir harbine girmişsin..Arkadaşım inan bende çok yaşadım böyle şeyleri..Ama ne olur bu kadar büyütüp kendini hırpalama inan değmez..

Sevgiler a.s.

Selamlar ..Sinirli olmandan dolayı elbette haklısın öncelikle bunu söyleyeyim.. yerimseniben Çünkü sana göre eşin orada öyle davranmamalıydı..Ama davranmış ve haliyle sende buna kızmışsın... :kızgın:

Bunca zamandır kıskançlık yada aldatma konusundan dolayı hiç tartışmadık demişsin ne kadar güzel ne kadar şanslısın :nazar:
inan çoğu insanın arayıpta bulamadığı bir şey..

Şimdi bir seferliğe mahsus böyle bir şey yaşadığında (kaldıki bence bu ortam gereğince sohbet edilmesini doğran bir durum olduğu için yaşanmış ve gayet masumm..!) sence eşine böylemi davranmalıydın..
Kaldıki senden özür dilemek için defalarca teşebbüste bulunmuş..

Sence o kadın için buna değer mi ? Şu yaşadığın huzursuzluktan o kadının haberi bile yok mutlu mesut yaşantısına devam ediyor..Sen ise bir sinir harbine girmişsin..Arkadaşım inan bende çok yaşadım böyle şeyleri..Ama ne olur bu kadar büyütüp kendini hırpalama inan değmez..

Sevgiler a.s.

çok haklısınız ben de bunları düşündüm.
eşimden böyle bir davranış tarzı beklemiyordum.
sanırım sonuçta onun bir erkek olduğunu unutmuşum.
söylediğim gibi o kızı hiç suçlu bulmadım.çok üzüldüm çok

bundan önce eşimin googleden bu kıza baktığını görmüştüm işyerine ki bilgisayardan
o zamanda çok sinirlenmiştim.
bunların onda birini ben yapsam nelerle suçlanırım
sanırım olayları birleştirdim

Naçizane tavsiyem eşin yanında ise şu an yanına git veya işte ise telefon aç ve hayatım dün yaşanılanlara aşırı tepki verdim sanırım diyip gönlünü al eminim o çok daha fazla mahcup olacaktır.. :mymeka:

Yoksa kafandan senoryalar üretip duracaksın.. sırnaşık şey

Aile kurması çok kolay ama korumak çok zor.. a.s

Güzel haberlerini bizlerede yazarsın.. :1hug:

Naçizane tavsiyem eşin yanında ise şu an yanına git veya işte ise telefon aç ve hayatım dün yaşanılanlara aşırı tepki verdim sanırım diyip gönlünü al eminim o çok daha fazla mahcup olacaktır.. :mymeka:

Yoksa kafandan senoryalar üretip duracaksın.. sırnaşık şey

Aile kurması çok kolay ama korumak çok zor.. a.s

Güzel haberlerini bizlerede yazarsın.. :1hug:

sizin tavrınıza hayran kaldım.
kendimi çok cadı hissettim

siz tartıştıkça uzatıkça dahada bunalıp yönelebilir çünkü

Estağfirullah arkadaşım ne demek ...Ben bu senin yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşadım eşime de çektirdim kendimde çektim o nedenle aynı dertten muzdaribiz :utangac:

Fakat çok şükür ben bunları aştım ve gördümki eşimden değerli kimse yok ama ona inanıyorsam ve güveniyorsam seninde ilk yorumunda yazdığın daha evvel böyle bir şey olmadı sözü beni bu kadar sana karşı cesur yazmaya itti.. :1rolleyes:

Sende hala eşine inanıyor ve güveniyorsan kendini haklı görüyor olmana rağmen bu seferlik onu affet inan hiç bir şey kaybetmezsin ..Bilakis eşinin gözünde değerin artar.. :asigim:

ben hayatımda gereksiz kıskançlıklar biri olmadım.
telefonu niye açmadın, aradım iş yerinde yoktun neredeydin diye boğmadım kocamı.
aslında o da şaşırdı benim bu kıskançlık kavgama.
alışık değiliz.
yüzgöz olmayı sevmem bu konularda.
ama işte o geceki tavırları....
aptallaştım resmen.
o kadar tanıdık insanın yanında

ben o bayanda suç bulmuyorum.çünkü o sadece sorulara cevap verdi.
o kız davranması gerektiği gibi davrandı.
yanlış davranan sohbet etmeye çalışan eşimdi
beni üzende bu

bundan önce eşimin googleden bu kıza baktığını görmüştüm işyerine ki bilgisayardan
o zamanda çok sinirlenmiştim.
bunların onda birini ben yapsam nelerle suçlanırım
sanırım olayları birleştirdim

eşiniz heyecan arıyor sanırım:delphin:

yerinde olsam bende gerilirim. ama hiçbişey olmamış gibi davran ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin. (nası bağlasam bilemedim o yüzden bu deyimi yazdım yanlış anlama olur mu)

durumu ve eşinin hislerini senden daha iyi hiç kimse anlayamaz o yüzden iyi düşünmek gerek.....:delphin:

Back