- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
cnm baban o sıteye uyedır ancak ucret odemıyordur .odemedıgını de bayanın attıgı mesajdan anladım .ucretlı uyelık yapmak ıcın ıkna etmeye calısıyor .
yanı once spam bır maıl olarak gelmıstır babana.baban da sıteye gırmıstır ama ucretlı degıldır .
aynı sey benım de basıma geldı .bana da bır kere boyle maıl geldı .sasırdım tabıkı cunku boyle bır sıte de benım uyelıgım olamaz .ama oyle maıller gelıyor kı sanarsın kı ben o sıteye uyeyım .anladım kı spam bır maıldı .babana da aynısı olmutur .
cnm baban o sıteye uyedır ancak ucret odemıyordur .odemedıgını de bayanın attıgı mesajdan anladım .ucretlı uyelık yapmak ıcın ıkna etmeye calısıyor .
yanı once spam bır maıl olarak gelmıstır babana.baban da sıteye gırmıstır ama ucretlı degıldır .
aynı sey benım de basıma geldı .bana da bır kere boyle maıl geldı .sasırdım tabıkı cunku boyle bır sıte de benım uyelıgım olamaz .ama oyle maıller gelıyor kı sanarsın kı ben o sıteye uyeyım .anladım kı spam bır maıldı .babana da aynısı olmutur .
aynen öyle........................
anladım cnm çok tşkler işte bi suçu olmadığına ikna edemiyorum kendimi yediremiyorum anla
Sitede oyun varmı..Tavla felan gibi belki onlardan oynuyordur...
anlıyorum cnm senı zor bır durum gercekten .ancak soyle bır durum da var .
o sıteye gırdıgın de babana aıt bır profıl varmıydı ?
yanı kısısel bılgılerınde ısım rumuz belırtılmıs mı babanın adına ?
eger belırtımıs ıse ,uzulerek soyluyorum kı baban o sıteye uye .
ama gold uyelık degıl .
kesın maılını once spam mesaj gelmıstır .abuk subuk maıl atmıslardır .
baban da merak edıp uyelık almıstır .
ama gold uye degıldır kesınlıkle .gold uye oldugunu mesajlara cevap verıp vermemesınden anlarsın .
ve bır de o sıtedekı kadınların ısrarla mesaj atmasından anlarsın .ıkna etme cabalarındalardır cunku .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?