Çok kötüyüm,yıkıldım :(

cnm baban o sıteye uyedır ancak ucret odemıyordur .odemedıgını de bayanın attıgı mesajdan anladım .ucretlı uyelık yapmak ıcın ıkna etmeye calısıyor .
yanı once spam bır maıl olarak gelmıstır babana.baban da sıteye gırmıstır ama ucretlı degıldır .
aynı sey benım de basıma geldı .bana da bır kere boyle maıl geldı .sasırdım tabıkı cunku boyle bır sıte de benım uyelıgım olamaz .ama oyle maıller gelıyor kı sanarsın kı ben o sıteye uyeyım .anladım kı spam bır maıldı .babana da aynısı olmutur .

anladım cnm çok tşkler işte bi suçu olmadığına ikna edemiyorum kendimi yediremiyorum anla

ya öyle mesajlar sen onlara cevap yazmadıgın halde sanki dısardan sen onunl KONUSMUSUN gibi yazabiliyorlar dısardan siteyi incelediklerinde erkekler üye olsun diye.bende bi ara eşime gelen maillerden farkettim bekarken üyeligi varmıs.onun adına giriyorum ne mesajlar gelmiş halada geliyor sanki sohbet ediyorlarmıs gibi yazıyorlar.oysa hep onun yerine ben giriyorum meraktan gene ne msj göndermişler diye:)))

aynen öyle........................

anladım cnm çok tşkler işte bi suçu olmadığına ikna edemiyorum kendimi yediremiyorum anla

anlıyorum cnm senı zor bır durum gercekten .ancak soyle bır durum da var .
o sıteye gırdıgın de babana aıt bır profıl varmıydı ?
yanı kısısel bılgılerınde ısım rumuz belırtılmıs mı babanın adına ?
eger belırtımıs ıse ,uzulerek soyluyorum kı baban o sıteye uye .
ama gold uyelık degıl .
kesın maılını once spam mesaj gelmıstır .abuk subuk maıl atmıslardır .
baban da merak edıp uyelık almıstır .
ama gold uye degıldır kesınlıkle .gold uye oldugunu mesajlara cevap verıp vermemesınden anlarsın .
ve bır de o sıtedekı kadınların ısrarla mesaj atmasından anlarsın .ıkna etme cabalarındalardır cunku .

profil vardı sadece rumuz vardı isim fln yoktu ve profildede tek arkadaşı var oda o sürekli msj atan kadın

kafayı fena takmış babamın neler yazdığını bilmiyorum ama negatif şeylerdi sanırım çünkü kadın neden kayıtsız kalıyorsun ben seni istiyorum sende iste gibi şeyler yazmıştı ve kadın yurt dışında ve kadın inanılmaz şeyler yazmış bir telefon bekliyorum nerde olursan ol hemen gelirim maddiyat hiç önemli değil sana herşeyin en güzelini yaşatırım engelleri tek tek ortadan kaldırırım evli olsan bile kabul ederim gibi şeyler yazacak kadar iğrenç bir karakter !......

mervecim endişelenmeni gerektirecek hiçbirşey yok..muhtemelen facesex..arkadaşbulll gibi bir sitedir. maillere sık sık gelir bu tür mesajlar babanda acmıssa ki açmış otomatik olarak geliyor bunlar yukarıdaki kelimeler bibere bir tanıdık bana üzülme sakın..benimde abimin eski adresine geliyordu böyle şeyler...sen cevap vermesende onlar gönderiyorlar.üzülme sakın ...boşuna yıpratırsın kendini...allah rahatlık versin..

merve selam canını bu kadar sıkma. zordur evet ama önce hepimizin insan oldugunu düşün. baban da insan hata yapmış olabilir. bir anlık bir merakla girmiş olabilir bu sitelere. cevap yazmamış galiba. arkadaslar anlatmıslar teknik sayılabılecek kısımları spam maıl mevzularını fılan. ama gonullu bile girmiş olsa bunu sadece insan olmasına nefsine bağlayabılırız. ve hepımız zaman zaman yanlışlar yapmışızdır. bunu ona soyleyerek kalbını kırma. belkı de bılerek yapmamıştır bıle. aklıma bir şey geldı. madem sayfasına gırebılıyorsun kapatmaya calıssan uyeliğini? kapanırsa ve o yenıden gırıp uye olursa emın olabılırsın belkı? bılemıyorum...

Canım diğer cevapları okumadım belki yazan olmuştur ama baban o kadınlara bir şey yazsın yazmasın o mesajlar standart olarak geliyor. Bir arkadaşımın eşinin bilgisayarında o tür şeyler görmüştük sonra arkadaşım eşini denemek için o siteden üyelik aldı eşine yazmak için sonradan vazgeçti vs derken sonradan anladık ki o mesajlar üye olan herkese geliyor çünkü arkadaşımın aldığı sahte üyeliğe de aynı mesajlar gelmişti neden ilgilenmiosun nerde olsan gelirim maddiyat önemli değil evli bekar farketmez kaçamak yapalım bide cep numaralarını yazmışlardı yok bilmem ne üyesi olursan numaramı görürsün hadi çok naz ettin falan filan tarzı çok mesaj gelmişti. Belki baban ya da bir başkası öylesine üyelik aldı ama bir suçu yoktur.

evet annene anlatma yıkılır kadın bi süre takip et babanı giriyormu diye siteyi de bi arastır Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…