canım benım gold uye oldugundan emınmısın?sıtenın adı ne
merve duyuyomusun benı merve ?ahhhhhhhh su erkekler sunların elıne bılgısayar vermemek lazım
mervecım sozlune bahsetme ıstersen bu durumdan nede olsa oda bır erkek
ya mervecim inanki banada öyle mesajlar geliyordu sanki o bana yazmış yazmış ben ona cevap vermemişimde bana ısrar ediyor karşımdaki. akıl var mantık var mesela ben böyle siteye üye olsam kadınlarlamı mesajlaşırım . öyle mesajlar geliyorduki aklıma gelsede yazsam sana. peki babanın yazdığı gönderdiği tek bir mesaj bile varmı? veya profil bilgileri kısmı varsa eğer orada babanın net yaşı saçı baş göz rengi boyu posu bu gibi şeyler yazıyorsa bence kesinlikle bizim verdiğimiz örnekler gibi fake mesajlardır. ama babanın gönderdiği bir mesajı bile gözünle gördüysen senin sandığın gibidir.
bencede sakın sözlüne bahsetmek gibi bir hata yapma. hatta sen bu olaydan hiç kimseye bahsetme. heleki annene asla bahsetme bence.
bende az önce bunu anlatmaya çalıştım aslında. ikide bir tuhaf mailler geliyordu. bilmemkim isimlii üye sana mesaj gönderdi okumak için kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap diye altınada yazmışlar kullanıcın adın şu şifren şu . ve şok oluyordum ilk başlarda ben üye olmadım nasıl olur diye. artık iyice azıttılar. en sonunda mail adresimi değiştirdim şimdi maile gelmiyor. bu seferde cep telefonuma geliyor arada çılgın ateşli bayanlarla sohbet etmek istersen waptan chat odasına gir diye. ya hep benimi buluyor bunlar dedim. sonra arkadaşlar dedi banada çoğu kişiye gider o mesajlar tamamen para tuzağı diye. ama mailime gelenleri bir görcektiniz yok şu isimli şöyle mesaj attı bu böyle mesaj attı. evlir barklı kadınım, allah muhafaza yuva yıkılma sebebi olur. nerden geliyor kimler gönderiyorum bilmiyorum ama ben bu mesajları gördüğüm yerde arkama bakmadan kaçarım :)
ben olsam bu durumdan ASLA sozlume bahsetmem ve o tarafa asla ve asla bu olayi duyurmam.
sonra da babami karsima ceker konusurum o kendisinden utanana kadar... belki konusursan bu olayin seni nasil yiktigini gorur de kahrolur pisman olur tovbe eder. o zaman ona bir sans verirsin annene de belli etmezsin durumu.. zor canim ya gercekten
sayfanın en üstünde ve en altında toplam sayfa yazısının yanında rakamlar var onlara bas sayfa değişir
ilk defa burda açtım konuyu zaten bir başkasına nasıl bahsedebilirim ki karşıma alıp konuşmayıda düşündüm ama ben konuşursam kaldıramaz ve ben konuşursam onu ağlatana kadar susmamiçim acıyor resmen yaa
daha önce gold üyeymiş demekki mesajlaşabilmiş şuan standrt üye sanırım üyelik yenilemeyince standart üye oldu varmı öyle bi ihtimal ?sitenin adı mutlu gece !!
aglat bence durma.. iyice utansin kendinden, aglayip af dilesin mahvolsun. annene soylersin diye korksun da bir yandan bence (annene soyleme tabiki ama bunu babana caktirma konusurken).. kendisine ceki duzen versin tovbe etsin yemin etsin.. konusmazsan nolcak canim boyle devam mi edecek.. kesin babanla konusmalisin, biliyorum cok zor ama baska yol yok gibi gorunuyor.. cunku diger turlusu cok kotu. bilmeden yaptigi seye devam edecek sen kendi kendini yiyip bitireceksin zavalli annecigin de herseyden habersiz aileniz icin calismaya devam edecek bence boyle olmasi cok cok daha kotu bir durum.
Ya arkadaslar yazılarımı dogru duzgun yazamıyorum kusuruma bakmayın oda karanlık ve yatıyorum sanırım basımdada sınuzıt var manyak agrılar cekıyorum ama anladınız sız benı sınır oldum gene ya yazık degılmı bu kızcagıza babasına bıle guvenı sarsılınca esıne nasıl guvencek coooooooook uzuldum
neyse ben biraz uyuyayım günlerdir uykusuzum kafamı tutamıyorum hepinizden allah razı olsun çok teşekkürler iyiki varsınız yine görüşürüz yarın kurban olduğum allah hepinizin gönlüne göre versin..ben güçlüyüm geçicek öldürmeyen acı güçlendirir..! Iyi geceler hepinize
Merhaba günlerdir kafayı yicem o yüzden paylaşmak istedim..3-4 gün önce pc ye oturdum tesadüf ya geçmişe bakıyım dedim bi sitede bişey beğenmiştim ona bakacaktım..ne göreyimiğrenç bi arkadaşlık sitesi gördüm dul bayanların afedersiniz tüm eskortların toplandığı bi yerdi ve orda benim babamın üyeliği vardı Allah'ım yazarken bile ağlıyorum yaa off açtım iyice inceledim babamın profili şak diye geldi önüme babama gelen mesajlara baktım hemen ve kadının biri babama kafayı fena takmış babamın neler yazdığını bilmiyorum ama negatif şeylerdi sanırım çünkü kadın neden kayıtsız kalıyorsun ben seni istiyorum sende iste gibi şeyler yazmıştı ve kadın yurt dışında ve kadın inanılmaz şeyler yazmış bir telefon bekliyorum nerde olursan ol hemen gelirim maddiyat hiç önemli değil sana herşeyin en güzelini yaşatırım engelleri tek tek ortadan kaldırırım evli olsan bile kabul ederim gibi şeyler yazacak kadar iğrenç bir karakter ! resmen yalvarıyor babama dakka başı mesaj..ve beni en çok deli eden olayda sanırım kadın numarasını babama ulaştırmış ama o sitede gözükmüyor !kafayı yicem o kadına ulaşmam lazım..bunları okuduğumda sabaha kadar hüngür hüngür ağladım BU ADAM BENİM BABAM OLAMAZ ! Annemide bir tanısanız dünya güzeli bir kadın ve dünyanın en fedakar annesi babamın yaptığı borçları ödemek için nasıl çalışıyor milletin ağız kokusunu çekiyor sırf ailem rahatlasın diye kıyamam yaa bu arada babamda çalışıyor ama maaşının nereye gittiği belli değil napıyorsun parayı diye sorgularken o gün öğrendim ki o iğrenç site ücretliymiş parayla üyelik yenileniyormuş inanabiliyormusunuz bizim rızkımız nereye gidiyor Allahıııııııımmm Annem bir ayda belki 10 kilo verdi çalışmaktan elleri yara oldu hep babamın bu yaptığını hiç ama hiç haketmedi içim sızlıyor anlatamam şuan bile gözyaşlarımı tutamıyorum..ya anlamıyorum bi başkasında arayış neden annemi görseniz öyle güzel ki biraz çöktü ama hala güzel..şuan hissettiklerimi anlatamam o kadının yazdıkları aklımdan çıkmıyor babamdan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bir yandanda annem soruyor nie böyle davranıyorsun o senin baban derken anne benim babam bunu yaptı diyememek dahada yakıyor canımı Anneme nasıl söylerim mahfolur onu üzemem anneme canımı veririm ben şimdi söylermisiniz ben sözlüyüm ileride nişanım olacak düğünüm olacak sözlümde babamı çok sever şimdi ben onun ailesine nasıl bu adam benim babam derim ! Ben babama aşıktım ya aşık..hayatımın ilk erkeği derdim seninle gurur duyuyorum babam derdim şimdi söyleyin Allah aşkına nasıl gurur duyayım ben o adamla !ve daha 2 gün önce sözlümle babamı konuşuyorduk iltifatlar yağdırıyordu sözlüm babama bende ee tabi kimin babası o benim ilk erkeğim diyordum sonra bunları öğrendim şimdi ben bu adama nasıl baba diye hitap edeyim..Rabbime yalvarıyorum yol göster diye..o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim alt üst oldu..uzun oldu özür dilerim
Merhaba günlerdir kafayı yicem o yüzden paylaşmak istedim..3-4 gün önce pc ye oturdum tesadüf ya geçmişe bakıyım dedim bi sitede bişey beğenmiştim ona bakacaktım..ne göreyimiğrenç bi arkadaşlık sitesi gördüm dul bayanların afedersiniz tüm eskortların toplandığı bi yerdi ve orda benim babamın üyeliği vardı Allah'ım yazarken bile ağlıyorum yaa off açtım iyice inceledim babamın profili şak diye geldi önüme babama gelen mesajlara baktım hemen ve kadının biri babama kafayı fena takmış babamın neler yazdığını bilmiyorum ama negatif şeylerdi sanırım çünkü kadın neden kayıtsız kalıyorsun ben seni istiyorum sende iste gibi şeyler yazmıştı ve kadın yurt dışında ve kadın inanılmaz şeyler yazmış bir telefon bekliyorum nerde olursan ol hemen gelirim maddiyat hiç önemli değil sana herşeyin en güzelini yaşatırım engelleri tek tek ortadan kaldırırım evli olsan bile kabul ederim gibi şeyler yazacak kadar iğrenç bir karakter ! resmen yalvarıyor babama dakka başı mesaj..ve beni en çok deli eden olayda sanırım kadın numarasını babama ulaştırmış ama o sitede gözükmüyor !kafayı yicem o kadına ulaşmam lazım..bunları okuduğumda sabaha kadar hüngür hüngür ağladım BU ADAM BENİM BABAM OLAMAZ ! Annemide bir tanısanız dünya güzeli bir kadın ve dünyanın en fedakar annesi babamın yaptığı borçları ödemek için nasıl çalışıyor milletin ağız kokusunu çekiyor sırf ailem rahatlasın diye kıyamam yaa bu arada babamda çalışıyor ama maaşının nereye gittiği belli değil napıyorsun parayı diye sorgularken o gün öğrendim ki o iğrenç site ücretliymiş parayla üyelik yenileniyormuş inanabiliyormusunuz bizim rızkımız nereye gidiyor Allahıııııııımmm Annem bir ayda belki 10 kilo verdi çalışmaktan elleri yara oldu hep babamın bu yaptığını hiç ama hiç haketmedi içim sızlıyor anlatamam şuan bile gözyaşlarımı tutamıyorum..ya anlamıyorum bi başkasında arayış neden annemi görseniz öyle güzel ki biraz çöktü ama hala güzel..şuan hissettiklerimi anlatamam o kadının yazdıkları aklımdan çıkmıyor babamdan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bir yandanda annem soruyor nie böyle davranıyorsun o senin baban derken anne benim babam bunu yaptı diyememek dahada yakıyor canımı Anneme nasıl söylerim mahfolur onu üzemem anneme canımı veririm ben şimdi söylermisiniz ben sözlüyüm ileride nişanım olacak düğünüm olacak sözlümde babamı çok sever şimdi ben onun ailesine nasıl bu adam benim babam derim ! Ben babama aşıktım ya aşık..hayatımın ilk erkeği derdim seninle gurur duyuyorum babam derdim şimdi söyleyin Allah aşkına nasıl gurur duyayım ben o adamla !ve daha 2 gün önce sözlümle babamı konuşuyorduk iltifatlar yağdırıyordu sözlüm babama bende ee tabi kimin babası o benim ilk erkeğim diyordum sonra bunları öğrendim şimdi ben bu adama nasıl baba diye hitap edeyim..Rabbime yalvarıyorum yol göster diye..o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim alt üst oldu..uzun oldu özür dilerim
canım benim merhaba sana şunu söyleyeyim sakın inanma böyle şeylere babanın günahını alma bu anlattıklarının aynısı benim başıma geldi eşimin maillerine bakıyordum ve senin dediğin gibi bir site orda bir süür kadın msj yollamışlar numarısını yollamış, kamera isteği yollamış tabi benim bütün sinirlerim gerildi tepemin tası tavana çarptı geri yere indi diyebilirim :) çok sinirlendim. Eşime msj attım diyebilirimki evi terk edip annemlere gidicekdim. Eşim zannediyorki reklam yollayan mailler oluyorya saçma sapan bakdı mailine ve şok oldu yeminler etti ben dedi sabahdan akşama kadar ekmek parası kazanmak için yapmadığım iş kalmıyor dedi şu üstümün haline bak dedi kir toz yağ içinde kalmış tabi ben halen kalbi kırık bir şekilde tepki vermiyorum. geldi boynuma sarıldı evde karım varken ben bu o.....larla ne işim olur dedi sen benim için değerlisin dedi ben buralara asla üye olmadım dedi yani eşime hal verdim resmen kadınlar msjlarla asılıyorlar yani msj atıcam dedi ne istiyormuş benden dedi msjı yazdı gold üyelik filanmı ne istiyormuş yani üye olmadan üyeliği var gibi gösteriyor o site anlıcan canım sakın babana kızma ve ortalığı karıştırma
Babana mail gelmistir kesin 1 aylik gold uyelik kazandiniz uye adiniz sifreniz su diye. O da nefsine hakim olamayip girmistir. Allah kimseyi sasirtmasin dogru yolu gostersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?