Çok kötüyüm,yıkıldım :(

merve duyuyomusun benı merve ?ahhhhhhhh su erkekler sunların elıne bılgısayar vermemek lazım
mervecım sozlune bahsetme ıstersen bu durumdan nede olsa oda bır erkek

sözlüme nasıl anlatayımki bırakayımda o adam onun gözünde iyi kalsın bu benim için utanç meselesi anlatamam zaten sözlüme güveniyorum onun internetle pek arası yoktur tabi bu hiç yapmayacağı anlamına gelmez babalar bile neler yapıyor baksanıza..

gönderilmiş mesaj yoktu ama ben kendisinin sildiğini düşündüm tabi eğer amaç dolandırmaksa ve bu tuzağa düştüyse babam ohh nede güzel olmuş hiç acımam müstehak donuna kadar alsınlar umrumda değil..

ya bu ınternet cıktı hersey kolaylastı bır yandan hayatımız kolaylastı derken bıryandan buyuk bır tehtıt altındayız.GÜN GECMIYORKI BIR INTERNET YUZUNDEN CIGERI YANAN BIR KADININ CIGLIKLARINA TANIK OLUYORUZ NOLUCAK BIZIM BU HALIMIZ SAATLERCE INTERNETTEN KAFASINI KALDIRMAYAN KENDINI ODAYA KAPATAN KOCALAR BIZ KIME GUVENICEZ ERKEKLERİN BIR COGU HA.VANLAR GBI TEK ESLILIK RUHLARINDA YOK BIZ ERKEKLERE NASIL GUVENICEZ INANIN OLE SEYE SAYIT OLDUM KI MAHALLENIN EN KARISINA TAPAN 50 SENEDIR HANIM DIYE HITAP EDIP ELLERINI BIR AN BIRAKMAYAN ADAMI BILE KARISINI ALDATMIS BENCE INTERNET BAHANE ICLERINDEKI SETANI ORTAYA CIKARMALARINA ARACI SADECE INTERNET

Son düzenleme:

ilk defa burda açtım konuyu zaten bir başkasına nasıl bahsedebilirim ki karşıma alıp konuşmayıda düşündüm ama ben konuşursam kaldıramaz ve ben konuşursam onu ağlatana kadar susmam içim acıyor resmen yaa

Ya arkadaslar yazılarımı dogru duzgun yazamıyorum kusuruma bakmayın oda karanlık ve yatıyorum sanırım basımdada sınuzıt var manyak agrılar cekıyorum ama anladınız sız benı sınır oldum gene ya yazık degılmı bu kızcagıza babasına bıle guvenı sarsılınca esıne nasıl guvencek coooooooook uzuldum

aglat bence durma.. iyice utansin kendinden, aglayip af dilesin mahvolsun. annene soylersin diye korksun da bir yandan bence (annene soyleme tabiki ama bunu babana caktirma konusurken).. kendisine ceki duzen versin tovbe etsin yemin etsin.. konusmazsan nolcak canim boyle devam mi edecek .. kesin babanla konusmalisin, biliyorum cok zor ama baska yol yok gibi gorunuyor.. cunku diger turlusu cok kotu. bilmeden yaptigi seye devam edecek sen kendi kendini yiyip bitireceksin zavalli annecigin de herseyden habersiz aileniz icin calismaya devam edecek bence boyle olmasi cok cok daha kotu bir durum.

daha önce gold üyeymiş demekki mesajlaşabilmiş şuan standrt üye sanırım üyelik yenilemeyince standart üye oldu varmı öyle bi ihtimal ?sitenin adı mutlu gece !!

canım benım daha once uye oldugunu hıc sanmıyorum omsjları sılen adam dıgerlerınıde sılerdı artı msjlasma tadını alan adam gene uye olurdu

konuşmayı denicem offfff offffffff ne hale soktu beni ya öğrendiğimden beri uyku uyumuyorum ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti ama var ya yıkılmam ben ben neler yaşadım ne kazıklar yedim yıkılmam bi söz vardır ya öldürmeyen acı güçlendirir geçicek !

çok haklısın ve duygularıma tercüman oluyorsun

neyse ben biraz uyuyayım günlerdir uykusuzum kafamı tutamıyorum hepinizden Allah razı olsun çok teşekkürler iyiki varsınız yine görüşürüz yarın Kurban olduğum Allah hepinizin gönlüne göre versin..ben güçlüyüm geçicek ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR..! iyi geceler hepinize

cok dogru bır soz mervecım öldurmeyen acı guclendırıyor gercekten de

canım benim merhaba sana şunu söyleyeyim sakın inanma böyle şeylere babanın günahını alma bu anlattıklarının aynısı benim başıma geldi eşimin maillerine bakıyordum ve senin dediğin gibi bir site orda bir süür kadın msj yollamışlar numarısını yollamış, kamera isteği yollamış tabi benim bütün sinirlerim gerildi tepemin tası tavana çarptı geri yere indi diyebilirim :) çok sinirlendim. Eşime msj attım diyebilirimki evi terk edip annemlere gidicekdim. Eşim zannediyorki reklam yollayan mailler oluyorya saçma sapan bakdı mailine ve şok oldu yeminler etti ben dedi sabahdan akşama kadar ekmek parası kazanmak için yapmadığım iş kalmıyor dedi şu üstümün haline bak dedi kir toz yağ içinde kalmış tabi ben halen kalbi kırık bir şekilde tepki vermiyorum. geldi boynuma sarıldı evde karım varken ben bu o.....larla ne işim olur dedi sen benim için değerlisin dedi ben buralara asla üye olmadım dedi yani eşime hal verdim resmen kadınlar msjlarla asılıyorlar yani msj atıcam dedi ne istiyormuş benden dedi msjı yazdı gold üyelik filanmı ne istiyormuş yani üye olmadan üyeliği var gibi gösteriyor o site anlıcan canım sakın babana kızma ve ortalığı karıştırma

Babana mail gelmistir kesin 1 aylik gold uyelik kazandiniz uye adiniz sifreniz su diye. O da nefsine hakim olamayip girmistir. Allah kimseyi sasirtmasin dogru yolu gostersin insallah

canım hemen kızma bence benim nişanlımın mail adresinde aynı bahsettiğin siteden gelen bir kaç mail vardı siteye girdim üyeliği var.sabahın 5inde aradım ayrıldık bitti diye ağladım.kadın mail atmış adıyla s.... numaramı verdim neden kayıtsızsın saygısızlık yapma aç telefonu vs diye.nişanlım yeminetti öyle bir şey yok diye.inanmadım tabi.tesadüf bu ya iki gün sonra aynı siteden arkadaşıma mail geldi.aynı tarz mesaj.hackliyorlar hesabı sanırım üye olduğun başka sitelerden.nişanlımın doğru söylediğini de şurdan anladım boy kısmında 150 cm kilo 69 yazıyodu.o ölse kendi boyunu 180den aşağı yazmaz fazla takıktır kısa boy konusunda.yani baban üye olmamıştır.resmi bile varsa inanma derim.yapıyorlar çünkü.çok ağladım ya.ama doğru değilmiş.bir de jigolo sitesi vardı aynı tarz ordan gelmişti.

anladım canım sağolasın insan kötü oluyor işte ister istemez ama yinede kızgınım ne bileyim çünkü bikaç kerede googlede aranmış bu site bi arayış içinde olduğunu düşünüyorum

Babana mail gelmistir kesin 1 aylik gold uyelik kazandiniz uye adiniz sifreniz su diye. O da nefsine hakim olamayip girmistir. Allah kimseyi sasirtmasin dogru yolu gostersin insallah

amin amin kesinlikle Rabbim yolundan ayırmasın işte benim kızdığım nokta o sonuçta eğer bu bi tuzaksa neden benim babam düşüyor neden balıklama atlıyor demekki bir arayış var off şu erkeklerin zaafları ya !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…