allah yardımcın olsun budunya neden boyle dua et canım bol bol allah buyuktur
mervecim , ne diyeceğimi bilemedim . öncelikle bir toparlan güçlü ol... hemen yıkılma bir süre takip et babanın girip girmediğini üyeliğinin devam edip etmediğini gözlemle. birçok site var bana günde birçok mail atıyorlar. üstelik kullanıcı adı benim adım yazıyor şifrede benim her şeyimim şifresi olan klasik şifrem olarak belirlenmiş. ben bu sitelerin hiç birine üye değilim mesela. nasıl oluyor nerden geliyor bilmiyorum. kurtulamadım en sonunda kendime yeni bir hotmail aldım. acaba babanın başına gelende böyle birşey olabilirmi?
dur bakalım hemen nefret etme. o senin baban bu gerçeği hiçbirşey değiştirmez. ama dediğim gbi önce sakinleş ve takip et.
canım aile büyüklerinden beklemedigimiz hareketler olunca yıkılıyoruz bende bigün sehir dısındaydım eve geldim dizüstü bilgisayarımda manyak manyak seyler yazıyo aramıs ama yanlıs yerde aramıs senn ki kadar da ii bilmez bilgisayarı bulamamıs ama bende baya bocaladım
anlamaya çalışıyorum canım ama burdan ne desek boş... demekki babalarda hata yapıyorlar.. sen yinede izle. belki pişman olmuştur bile birdaha girmez.
sana destek olmak istiyorum ama nasıl???
Tatlım babanın uye oldugu o sıteler para tuzagı güzel kardesım uzme kendını o msjları yazanda erkekler kadın falan degıl anladıgım kadarıylada baban gold uye degıl ve onların dakka bası ole cezbedıcı msjlar yazmasının tek nedenı gold uye yapıp para yolmak onalar numara vermıs gıbı yapıyor aslında vermıyor ben kk sayesınde bu konuda cok tecrube sahıbı oldum cok topık var bu sıtelerle alakalı baban neyazıkkı nıyetı bozmus ama o msjlar karsılıklı degıl emınım babanın gonderdıgı msj yoktur standart uye demı baban o sıtenın dakka bası msj atmasının sebebı uye yapmak paralı uyelık
Tatlım babanın uye oldugu o sıteler para tuzagı güzel kardesım uzme kendını o msjları yazanda erkekler kadın falan degıl anladıgım kadarıylada baban gold uye degıl ve onların dakka bası ole cezbedıcı msjlar yazmasının tek nedenı gold uye yapıp para yolmak onalar numara vermıs gıbı yapıyor aslında vermıyor ben kk sayesınde bu konuda cok tecrube sahıbı oldum cok topık var bu sıtelerle alakalı baban neyazıkkı nıyetı bozmus ama o msjlar karsılıklı degıl emınım babanın gonderdıgı msj yoktur standart uye demı baban o sıtenın dakka bası msj atmasının sebebı uye yapmak paralı uyelık
standart ama daha önce gold üyeymiş sanırım üyeliğini yenileyemediği için standarta düşmüş ama sesli mesajda göndermiş dinledim kadındıve daha önce cevap yazılmış galiba babam tarafından işte senide anlıyorum ama sende beni anla falan diye sanki mesaja cevap gibi yazmış kadın işte bu siteye sırf senin için üye oldum felan yazmış hatta itiraf köşesi diye bi yer var orayada yazmış şu kişi için burdayım falan diye
standart ama daha önce gold üyeymiş sanırım üyeliğini yenileyemediği için standarta düşmüş ama sesli mesajda göndermiş dinledim kadındıve daha önce cevap yazılmış galiba babam tarafından işte senide anlıyorum ama sende beni anla falan diye sanki mesaja cevap gibi yazmış kadın işte bu siteye sırf senin için üye oldum felan yazmış hatta itiraf köşesi diye bi yer var orayada yazmış şu kişi için burdayım falan diye
merve duyuyomusun benı merve ?ahhhhhhhh su erkekler sunların elıne bılgısayar vermemek lazım
mervecım sozlune bahsetme ıstersen bu durumdan nede olsa oda bır erkek
ya ben ikinci sayfaya geçemiyorum yine aynı sayfa çıkıyor diğer sayfadaki yorumları göremiyorum neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?