Merhaba günlerdir kafayı yicem o yüzden paylaşmak istedim..3-4 gün önce pc ye oturdum tesadüf ya geçmişe bakıyım dedim bi sitede bişey beğenmiştim ona bakacaktım..ne göreyim iğrenç bi arkadaşlık sitesi gördüm dul bayanların afedersiniz tüm eskortların toplandığı bi yerdi ve orda benim babamın üyeliği vardı Allah'ım yazarken bile ağlıyorum yaa off açtım iyice inceledim babamın profili şak diye geldi önüme babama gelen mesajlara baktım hemen ve kadının biri babama kafayı fena takmış babamın neler yazdığını bilmiyorum ama negatif şeylerdi sanırım çünkü kadın neden kayıtsız kalıyorsun ben seni istiyorum sende iste gibi şeyler yazmıştı ve kadın yurt dışında ve kadın inanılmaz şeyler yazmış bir telefon bekliyorum nerde olursan ol hemen gelirim maddiyat hiç önemli değil sana herşeyin en güzelini yaşatırım engelleri tek tek ortadan kaldırırım evli olsan bile kabul ederim gibi şeyler yazacak kadar iğrenç bir karakter ! resmen yalvarıyor babama dakka başı mesaj..ve beni en çok deli eden olayda sanırım kadın numarasını babama ulaştırmış ama o sitede gözükmüyor !kafayı yicem o kadına ulaşmam lazım..bunları okuduğumda sabaha kadar hüngür hüngür ağladım BU ADAM BENİM BABAM OLAMAZ ! Annemide bir tanısanız dünya güzeli bir kadın ve dünyanın en fedakar annesi babamın yaptığı borçları ödemek için nasıl çalışıyor milletin ağız kokusunu çekiyor sırf ailem rahatlasın diye kıyamam yaa bu arada babamda çalışıyor ama maaşının nereye gittiği belli değil napıyorsun parayı diye sorgularken o gün öğrendim ki o iğrenç site ücretliymiş parayla üyelik yenileniyormuş inanabiliyormusunuz bizim rızkımız nereye gidiyor Allahıııııııımmm Annem bir ayda belki 10 kilo verdi çalışmaktan elleri yara oldu hep babamın bu yaptığını hiç ama hiç haketmedi içim sızlıyor anlatamam şuan bile gözyaşlarımı tutamıyorum..ya anlamıyorum bi başkasında arayış neden annemi görseniz öyle güzel ki biraz çöktü ama hala güzel..şuan hissettiklerimi anlatamam o kadının yazdıkları aklımdan çıkmıyor babamdan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bir yandanda annem soruyor nie böyle davranıyorsun o senin baban derken anne benim babam bunu yaptı diyememek dahada yakıyor canımı Anneme nasıl söylerim mahfolur onu üzemem anneme canımı veririm ben şimdi söylermisiniz ben sözlüyüm ileride nişanım olacak düğünüm olacak sözlümde babamı çok sever şimdi ben onun ailesine nasıl bu adam benim babam derim ! Ben babama aşıktım ya aşık..hayatımın ilk erkeği derdim seninle gurur duyuyorum babam derdim şimdi söyleyin Allah aşkına nasıl gurur duyayım ben o adamla !ve daha 2 gün önce sözlümle babamı konuşuyorduk iltifatlar yağdırıyordu sözlüm babama bende ee tabi kimin babası o benim ilk erkeğim diyordum sonra bunları öğrendim şimdi ben bu adama nasıl baba diye hitap edeyim..Rabbime yalvarıyorum yol göster diye..o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim alt üst oldu..uzun oldu özür dilerim