• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm,yıkıldım :(

merve_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
108
0
46
Eskişehir
Merhaba günlerdir kafayı yicem o yüzden paylaşmak istedim..3-4 gün önce pc ye oturdum tesadüf ya geçmişe bakıyım dedim bi sitede bişey beğenmiştim ona bakacaktım..ne göreyim :( iğrenç bi arkadaşlık sitesi gördüm dul bayanların afedersiniz tüm eskortların toplandığı bi yerdi ve orda benim babamın üyeliği vardı :( Allah'ım yazarken bile ağlıyorum yaa off :( açtım iyice inceledim babamın profili şak diye geldi önüme babama gelen mesajlara baktım hemen ve kadının biri babama kafayı fena takmış babamın neler yazdığını bilmiyorum ama negatif şeylerdi sanırım çünkü kadın neden kayıtsız kalıyorsun ben seni istiyorum sende iste gibi şeyler yazmıştı ve kadın yurt dışında ve kadın inanılmaz şeyler yazmış bir telefon bekliyorum nerde olursan ol hemen gelirim maddiyat hiç önemli değil sana herşeyin en güzelini yaşatırım engelleri tek tek ortadan kaldırırım evli olsan bile kabul ederim gibi şeyler yazacak kadar iğrenç bir karakter ! resmen yalvarıyor babama dakka başı mesaj..ve beni en çok deli eden olayda sanırım kadın numarasını babama ulaştırmış ama o sitede gözükmüyor !kafayı yicem o kadına ulaşmam lazım..bunları okuduğumda sabaha kadar hüngür hüngür ağladım BU ADAM BENİM BABAM OLAMAZ ! Annemide bir tanısanız dünya güzeli bir kadın ve dünyanın en fedakar annesi babamın yaptığı borçları ödemek için nasıl çalışıyor milletin ağız kokusunu çekiyor sırf ailem rahatlasın diye kıyamam yaa :( bu arada babamda çalışıyor ama maaşının nereye gittiği belli değil napıyorsun parayı diye sorgularken o gün öğrendim ki o iğrenç site ücretliymiş parayla üyelik yenileniyormuş inanabiliyormusunuz bizim rızkımız nereye gidiyor Allahıııııııımmm :( Annem bir ayda belki 10 kilo verdi çalışmaktan elleri yara oldu hep babamın bu yaptığını hiç ama hiç haketmedi içim sızlıyor anlatamam şuan bile gözyaşlarımı tutamıyorum..ya anlamıyorum bi başkasında arayış neden annemi görseniz öyle güzel ki biraz çöktü ama hala güzel..şuan hissettiklerimi anlatamam o kadının yazdıkları aklımdan çıkmıyor babamdan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum bir yandanda annem soruyor nie böyle davranıyorsun o senin baban derken anne benim babam bunu yaptı diyememek dahada yakıyor canımı :( Anneme nasıl söylerim mahfolur onu üzemem anneme canımı veririm ben :( şimdi söylermisiniz ben sözlüyüm ileride nişanım olacak düğünüm olacak sözlümde babamı çok sever şimdi ben onun ailesine nasıl bu adam benim babam derim ! Ben babama aşıktım ya aşık..hayatımın ilk erkeği derdim seninle gurur duyuyorum babam derdim şimdi söyleyin Allah aşkına nasıl gurur duyayım ben o adamla !ve daha 2 gün önce sözlümle babamı konuşuyorduk iltifatlar yağdırıyordu sözlüm babama bende ee tabi kimin babası o benim ilk erkeğim diyordum sonra bunları öğrendim şimdi ben bu adama nasıl baba diye hitap edeyim..Rabbime yalvarıyorum yol göster diye..o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim alt üst oldu..uzun oldu özür dilerim :(

mervecim , ne diyeceğimi bilemedim . öncelikle bir toparlan güçlü ol... hemen yıkılma bir süre takip et babanın girip girmediğini üyeliğinin devam edip etmediğini gözlemle. birçok site var bana günde birçok mail atıyorlar. üstelik kullanıcı adı benim adım yazıyor şifrede benim her şeyimim şifresi olan klasik şifrem olarak belirlenmiş. ben bu sitelerin hiç birine üye değilim mesela. nasıl oluyor nerden geliyor bilmiyorum. kurtulamadım en sonunda kendime yeni bir hotmail aldım. acaba babanın başına gelende böyle birşey olabilirmi?
dur bakalım hemen nefret etme. o senin baban bu gerçeği hiçbirşey değiştirmez. ama dediğim gbi önce sakinleş ve takip et.

allah yardımcın olsun budunya neden boyle dua et canım bol bol allah buyuktur

tek sığınağım Rabbim zaten ya bunu bir arkadaşınız yapar eyvallah dersiniz ama babanız ya babanız yapıyor ne demek bu ne demek nasıl utanmıyor nasıl bakıyor yüzümüze anlamıyorum nefret ediyorum şuan ölse üzülmem..

canım aile büyüklerinden beklemedigimiz hareketler olunca yıkılıyoruz bende bigün sehir dısındaydım eve geldim dizüstü bilgisayarımda manyak manyak seyler yazıyo aramıs ama yanlıs yerde aramıs senn ki kadar da ii bilmez bilgisayarı bulamamıs ama bende baya bocaladım

mervecim , ne diyeceğimi bilemedim . öncelikle bir toparlan güçlü ol... hemen yıkılma bir süre takip et babanın girip girmediğini üyeliğinin devam edip etmediğini gözlemle. birçok site var bana günde birçok mail atıyorlar. üstelik kullanıcı adı benim adım yazıyor şifrede benim her şeyimim şifresi olan klasik şifrem olarak belirlenmiş. ben bu sitelerin hiç birine üye değilim mesela. nasıl oluyor nerden geliyor bilmiyorum. kurtulamadım en sonunda kendime yeni bir hotmail aldım. acaba babanın başına gelende böyle birşey olabilirmi?
dur bakalım hemen nefret etme. o senin baban bu gerçeği hiçbirşey değiştirmez. ama dediğim gbi önce sakinleş ve takip et.

hotmail falan değil bizzat girilmiş v eüye olunmuş üstelik parayla yüklü miktar para yatırınca üye olunuyormuş ve bir aylık falan sonra üyelik yenilemek içinde belli bir miktar para yatırılıyor keşke dediğiniz gibi olsa inanın hiç değilse masumca olurdu ama şuan o adamın savunulur yada haklı olduğu hiçbir yanı yok evet malesefki o gerçeği değiştirmiyor ama biliyor musunuz UTANIYORUM ! ama değişmiyecek bir gerçek daha var ben el arasına karıştım ileride sözlümün aileside ailem olucak ve ben evine sadık eşine sadık çoluğunun çocuğunun rızkını böyle iğrenç şeylere yatırmayan babalara gerçekten hayatım boyunca hep imrenicem !!!

canım aile büyüklerinden beklemedigimiz hareketler olunca yıkılıyoruz bende bigün sehir dısındaydım eve geldim dizüstü bilgisayarımda manyak manyak seyler yazıyo aramıs ama yanlıs yerde aramıs senn ki kadar da ii bilmez bilgisayarı bulamamıs ama bende baya bocaladım

Rabbim büyük gerçekten ona havale ediyorum ve bu yaptığına gerçekten çok pişman olacak Annemi üzmesine asla izin vermicem öğrendiğimden beri gözümün yaşı dinmiyor ya aklıma geldikçe kafayı yicek gibi oluyorum..

anlamaya çalışıyorum canım ama burdan ne desek boş... demekki babalarda hata yapıyorlar.. sen yinede izle. belki pişman olmuştur bile birdaha girmez.

sana destek olmak istiyorum ama nasıl???

anlamaya çalışıyorum canım ama burdan ne desek boş... demekki babalarda hata yapıyorlar.. sen yinede izle. belki pişman olmuştur bile birdaha girmez.

sana destek olmak istiyorum ama nasıl???

aralık ayından beri o sitedeymiş gizli giriyormuş ben tesadüfi öğrendim şuan şubat ayındayız bu adam 2 aydan beri neden pişman olmadı ?

Tatlım babanın uye oldugu o sıteler para tuzagı güzel kardesım uzme kendını o msjları yazanda erkekler kadın falan degıl anladıgım kadarıylada baban gold uye degıl ve onların dakka bası ole cezbedıcı msjlar yazmasının tek nedenı gold uye yapıp para yolmak onalar numara vermıs gıbı yapıyor aslında vermıyor ben kk sayesınde bu konuda cok tecrube sahıbı oldum cok topık var bu sıtelerle alakalı baban neyazıkkı nıyetı bozmus ama o msjlar karsılıklı degıl emınım babanın gonderdıgı msj yoktur standart uye demı baban o sıtenın dakka bası msj atmasının sebebı uye yapmak paralı uyelık

Son düzenleme:
Tatlım babanın uye oldugu o sıteler para tuzagı güzel kardesım uzme kendını o msjları yazanda erkekler kadın falan degıl anladıgım kadarıylada baban gold uye degıl ve onların dakka bası ole cezbedıcı msjlar yazmasının tek nedenı gold uye yapıp para yolmak onalar numara vermıs gıbı yapıyor aslında vermıyor ben kk sayesınde bu konuda cok tecrube sahıbı oldum cok topık var bu sıtelerle alakalı baban neyazıkkı nıyetı bozmus ama o msjlar karsılıklı degıl emınım babanın gonderdıgı msj yoktur standart uye demı baban o sıtenın dakka bası msj atmasının sebebı uye yapmak paralı uyelık

standart ama daha önce gold üyeymiş sanırım üyeliğini yenileyemediği için standarta düşmüş ama sesli mesajda göndermiş dinledim kadındı :( ve daha önce cevap yazılmış galiba babam tarafından işte senide anlıyorum ama sende beni anla falan diye sanki mesaja cevap gibi yazmış kadın işte bu siteye sırf senin için üye oldum felan yazmış hatta itiraf köşesi diye bi yer var orayada yazmış şu kişi için burdayım falan diye :(

bende az önce bunu anlatmaya çalıştım aslında. ikide bir tuhaf mailler geliyordu. bilmemkim isimlii üye sana mesaj gönderdi okumak için kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap diye altınada yazmışlar kullanıcın adın şu şifren şu . ve şok oluyordum ilk başlarda ben üye olmadım nasıl olur diye. artık iyice azıttılar. en sonunda mail adresimi değiştirdim şimdi maile gelmiyor. bu seferde cep telefonuma geliyor arada çılgın ateşli bayanlarla sohbet etmek istersen waptan chat odasına gir diye. ya hep benimi buluyor bunlar dedim. sonra arkadaşlar dedi banada çoğu kişiye gider o mesajlar tamamen para tuzağı diye. ama mailime gelenleri bir görcektiniz yok şu isimli şöyle mesaj attı bu böyle mesaj attı. evlir barklı kadınım, allah muhafaza yuva yıkılma sebebi olur. nerden geliyor kimler gönderiyorum bilmiyorum ama ben bu mesajları gördüğüm yerde arkama bakmadan kaçarım :)

merve duyuyomusun benı merve ?ahhhhhhhh su erkekler sunların elıne bılgısayar vermemek lazım
mervecım sozlune bahsetme ıstersen bu durumdan nede olsa oda bır erkek :47:

standart ama daha önce gold üyeymiş sanırım üyeliğini yenileyemediği için standarta düşmüş ama sesli mesajda göndermiş dinledim kadındı :( ve daha önce cevap yazılmış galiba babam tarafından işte senide anlıyorum ama sende beni anla falan diye sanki mesaja cevap gibi yazmış kadın işte bu siteye sırf senin için üye oldum felan yazmış hatta itiraf köşesi diye bi yer var orayada yazmış şu kişi için burdayım falan diye :(

ya mervecim inanki banada öyle mesajlar geliyordu sanki o bana yazmış yazmış ben ona cevap vermemişimde bana ısrar ediyor karşımdaki. akıl var mantık var mesela ben böyle siteye üye olsam kadınlarlamı mesajlaşırım . öyle mesajlar geliyorduki aklıma gelsede yazsam sana. peki babanın yazdığı gönderdiği tek bir mesaj bile varmı? veya profil bilgileri kısmı varsa eğer orada babanın net yaşı saçı baş göz rengi boyu posu bu gibi şeyler yazıyorsa bence kesinlikle bizim verdiğimiz örnekler gibi fake mesajlardır. ama babanın gönderdiği bir mesajı bile gözünle gördüysen senin sandığın gibidir.

standart üye ama daha önce gold üyeymiş sanırım üyelik yenilenmediği için standarta düşmüş ve kadın sesli mesaj atmıştı onuda dinledim kadın sesiydi :( ve yazdığı mesajlarda da sanki babam tarafından msj atılmışta ona cevap verir gibiydi senide anlıyorum ama sende beni anla gibi mesela :(

canım benım gold uye oldugundan emınmısın?sıtenın adı ne

merve duyuyomusun benı merve ?ahhhhhhhh su erkekler sunların elıne bılgısayar vermemek lazım
mervecım sozlune bahsetme ıstersen bu durumdan nede olsa oda bır erkek :47:

bencede sakın sözlüne bahsetmek gibi bir hata yapma. hatta sen bu olaydan hiç kimseye bahsetme. heleki annene asla bahsetme bence.

ben olsam bu durumdan ASLA sozlume bahsetmem ve o tarafa asla ve asla bu olayi duyurmam.
sonra da babami karsima ceker konusurum o kendisinden utanana kadar... belki konusursan bu olayin seni nasil yiktigini gorur de kahrolur pisman olur tovbe eder. o zaman ona bir sans verirsin annene de belli etmezsin durumu.. zor canim ya gercekten :50:

Back