• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm yerimde kıvranıyorum..

Bu durumda cok su kaybida yasarsiniz tehlikeye girersiniz yani nerde oturuyorusnuz bilmiyorum ama ben nisanimdan bir gun once sizin durumunzdaydim sanirim stres filan kolumu kaldiramiyorsum ozel hastaneye gidip 60 lira muayene ucreti verdim doktor 1000 sslik serum yaziyorum anca kendine gekirsin dedi icinde bicok sey saydi onlar olacak dedi gercekten cok iyi oldu ertesi gune kadar bolca terledim biseyim kalmadi 100 lirada serum parasi verdim ama baska turlu malesefe devlet hastanesi acillerinde daha kotu oluyordum

Doktor ilaç yazıp yolladı eczaneye de 70 lira ödeyince sinir oldum.. Eşim ne desem yapar götürür tekrar ama bi daha götür demk Dr istemiyorum
:KK57: canim senin tahlil yaptirip sorunun ne oldunu ozaman anlasilir, bukadar acı belki boş boşuna cekiyorsundur... Benim evliligimin ilk aylarinda idrar enfeksuyonu olmusum,tabikide ozamana kadar hic hastalanmadimdan ne oldunu bilemedim en son böbreklere vurunca oyle hastaneye gitik.. Simdi senede bir kere olsada olmasada anliyorum hic zaman kayp etmeden ozelde tahlil yaptirip ilaclarimi kulaniyorum.. Sagligin daha onemli , esin sorun yapmasa suan kalkin gidin derim:KK19:

Oncelikle geçmiş olsun.bundan birkaç ay önce gıda zehirlenmesi olmuştu bende.toz Türk kahvesine limon sıkıp yemistim anında kesti.deneyebilirsin

Öncelikle çok geçmiş olsun,anlattiklariniza bakılırsa mide bağırsak gribi olmussunuz
Mutlaka bol sıvı tüketip doktora gitmelisiniz çünkü ateşte var mutlaka doktora gidip kan verin
Bol sıvı ve tuzlu cubuk kraker yiyin çok geçmiş olsun

Gecmis olsun. Bizde 1 ay once 2 kizim ve ben sabah kalktim 7 de oyle siddetli bir agriki karin agrisi usuttum dedim sonra kizlar halsiz yatiyor hemen ateslerini olctum 38.5 ikiside ust bas cikardim ilac verdim tabi kucuk anlatamiyor derdini buyuk kizim soyluyo anne karnim kivraniyoruz tabi acilin yolunu tuttuk kendim bi yandan kivraniyorum cocuklar bir yanda annemi cagirdim 5 gun surdu atesleri karin agrisi Allah im nasil bir agridir ne yemek ne bise yediriyo kucuk beni emdigi icin sivi aliyor ama buyuk cok kotu olmustu vucudunda sivi kalmamisti damar yolu bile bulamadilar serum vs oyle atlattik bi tur enfeksiyon gecirmisiz ucumuz birden belki sizinkide oyledir ama yeniden gidin acilde bi serum vs verilsin ben gittim benide gondrdi oyle sonra tekrar gittim kac kez gittim ama agri 5 gun surdu. Insallah seninki hemen gecer acil sifalar olsun

Zeytinyağlı kudret Narin
Çok kötüyüm.. Pazar gecesinden beri karnım ağrıyor geceleri tuvalete gitmekten afedersiniz uyuyamıyorum.. İshal ateş halsizlik mide bulantısı hepsi pazar gecesi vardı şimdi ise ateş halsizlik bulantı geçti ama gece gündüz aralıksız karnım ve midem ağrıyor ishal de var muz yedim maden suyu içtim bu sabah doktora gittim ilaçları da aldım çok etkili bi ağrı kesici bitki çayı içtim sıcak su torbasından ayrılmıyorum ama geçmiyor... Kafayı yemek üzereyim çok kötüyüm bi türlü geçmiyor karın ağrım çok acı çekiyorum... Bi önerisi olan var mı? Acile gidip iğne mi yaptırsam npsam diyorum bu seferde bulunduğum şehir de acil hep full hep sıra bu ağrı ile evden çıkıp sıra bekleyecek durum da hiç değilim. Ne yapayım ne yiyim ne içiyim geçsin şu kahrolası ağrı?
kudret Narı kullan

Rahatsızlığınız enfeksiyon türü birşey ise sıcak su torbası iyi fikir olmayabilir. Enfeksiyonun hızla yayılmasına sebep olabilirsiniz. Doktor ultrasound,kan testi ve gaita testi yapmadan nasıl ilaç verdi anlamıyorum. Mide bağırsak enfeksiyonu bile olsa serum almadan kendinize gelemezsiniz ki siz 4 gündür çok şiddetli karın ağrım var diyorsunuz. Çok daha önemli birşey olabilir. Tekrar doktora gidin derim.

Öncelikle geçmiş olsun en iyisi doktor'a gidip tahlil yaptırmanız , bana bir yemek kaşığı siyah çayı kuru olarak bir bardak suyla içmek iyi gelmişti , belki size de faydası olur , bir hafta karın ağrısı çekmiştim resmen isal ,ates mide bulantisi yarım saat de iyi gelmesine hayret ettim ...

bende de böyle olmuştu geçen sene bu zamanlar.
hayal görüyodum ateşten düşünün o derece..
kaynatıldığı halde musluktan yapılan çaydan içtiğim için, enfeksiyon kapmışım; antibiyotik kullandım, bir kaç güne düzeldi.
ağrı kesiciyle olacak şey değil bence sizinki de.

bi' de bende mesela hala çok stres yaptığımda, moralim çok bozulduğunda diare oluyor.
bi kaç gün tabiri caizse popodan işiyorum :KK70: sonra geçiyor.

ama sizdeki ağrılı ateşli ve halsizlik eşlik eden diare o yüzden büyük ihtimal enfeksiyon var.
tekrar bir doktora görünün sağlık bu ihmale gelmez.
hele ki bu Allah korusun çok kötü yerlere gider..

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İzmirde de çoğu insanda öyle , aciller full. Salgın var diyorlar. 2 haftadır geçmedi benim de ..
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşiriz

Çok kötüyüm.. Pazar gecesinden beri karnım ağrıyor geceleri tuvalete gitmekten afedersiniz uyuyamıyorum.. İshal ateş halsizlik mide bulantısı hepsi pazar gecesi vardı şimdi ise ateş halsizlik bulantı geçti ama gece gündüz aralıksız karnım ve midem ağrıyor ishal de var muz yedim maden suyu içtim bu sabah doktora gittim ilaçları da aldım çok etkili bi ağrı kesici bitki çayı içtim sıcak su torbasından ayrılmıyorum ama geçmiyor... Kafayı yemek üzereyim çok kötüyüm bi türlü geçmiyor karın ağrım çok acı çekiyorum... Bi önerisi olan var mı? Acile gidip iğne mi yaptırsam npsam diyorum bu seferde bulunduğum şehir de acil hep full hep sıra bu ağrı ile evden çıkıp sıra bekleyecek durum da hiç değilim. Ne yapayım ne yiyim ne içiyim geçsin şu kahrolası ağrı?
Yani ağrıya ne önerilir bilmem ama reflor diye bir ilaç var ishali anında kesiyor doktor size ne yazdı?

edit: Reflor enfeksiyona bağlı olmayan ishalleri tedavi ediyormuş. Sizin neyden kaynaklandığı belli değil sanırım bence tekrar doktora gidin.

Son düzenleme:
Ben de böyleydim bir defasında. Amip olmuştum. İkinci defa acile gittiğimde "biraz daha bekleseydin dizanteri olacakmışsın" demişti. Hemen kalkıp gidin bence

Back