Çok kötüyüm yerimde kıvranıyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Çok kötüyüm.. Pazar gecesinden beri karnım ağrıyor geceleri tuvalete gitmekten afedersiniz uyuyamıyorum.. İshal ateş halsizlik mide bulantısı hepsi pazar gecesi vardı şimdi ise ateş halsizlik bulantı geçti ama gece gündüz aralıksız karnım ve midem ağrıyor ishal de var muz yedim maden suyu içtim bu sabah doktora gittim ilaçları da aldım çok etkili bi ağrı kesici bitki çayı içtim sıcak su torbasından ayrılmıyorum ama geçmiyor... Kafayı yemek üzereyim çok kötüyüm bi türlü geçmiyor karın ağrım çok acı çekiyorum... Bi önerisi olan var mı? Acile gidip iğne mi yaptırsam npsam diyorum bu seferde bulunduğum şehir de acil hep full hep sıra bu ağrı ile evden çıkıp sıra bekleyecek durum da hiç değilim. Ne yapayım ne yiyim ne içiyim geçsin şu kahrolası ağrı?

geçmiş olsun. Tahlil filan yapıldı mı, teşhis neymiş ? Başka doktora gidin bence. Sigortanız varsa sgk geçen özel hastanelerin listesine bakın, özele gidin.

Doktor ilaç yazıp yolladı eczaneye de 70 lira ödeyince sinir oldum.. Eşim ne desem yapar götürür tekrar ama bi daha götür demk Dr istemiyorum

Deyin bence. Sağlık bu, ihmale gelmez. Boşuna çekmeyin, gidin detaylı baksınlar. Siz üsteleyin ağrım normal değil deyin, tahlil yapsınlar, ultrasonla filan baksınlar.

Cok buyuk ihtimalle enfeksiyon var.Agri kesiciyle olmaz o is.Tahil falan yapilmadi mi?Antibiyotik basladiysan bi iki gune gecer.Yoksa bi bska doktora git.Gecmis olsun.

Bu kadar agri ve bitmek bilmeyen ishal bagirsak enfeksiyonudur zannimca , yasadim bilirim acisini , acilen duzgun bir doktora gozukun ultrasonla falan baksinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…