allah allah ilginc....esinizin babasi olunce ilk bu mu akliniza geldi? bence evlilik yildonumunu kutlayamiyorum diye yas tutacaginiza, esiniz babasini kaybetmis ona destek olun bir es olarak....hayret bisey yani...
herkeste bir melek bugün allahaşkına hangimiz düşünmezdi
herkeste bir melek bugün allahaşkına hangimiz düşünmezdi allah korusun başımıza böyle birşey gelse kadın samimi duygularını paylaşmış daha ilk yıldönümü.tabiki ölüm arkasından böyle düşünceler bencilce görülebilir ama hepimiz insanız aklımızdan geçer.bence iki üç sene sonra uygun bir şekilde kutlayabilirsiniz
beni en iyi sen anlamışsın arkadaşım ve 3 - 4 kişi daha arkadaşım var Allah razı olsun sizden ama daha ilk yılımda hemde evlilik yıldönümümde kayınderimi kaybettiğimin üzüntüsünü yaşadığımı anlatmak istemiştim hepiniz sağolun
vallahi bende sana katılıyorum canım.
Bence hepimizin içinde aynı ukde kalırdı kızlar. Şİmdi burdan yok adama üzüleceğin yerde neler düşünüyorsun deyip ayıplamaya gerek yok.O sadece dillendirmiş hepsi bu. kutlamayı falan geçtim ben olsam şöyle düşünürdüm. Kocam ne zaman evlilik yıl dönümümüzü düşünse aklına babası gelip içi yanacak. Bence demek istediği bu. Mutlu bir tarih çok kötü bir şekilde kötüye dönmüş. Bu eşinin babası için üzülmediği anlamına gelmez. Lütfen arkadaşlar bu kadar acımasız olmayalım. a.s.
Bu arada canım vallahi verecek teselli bulamadım sana. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?