Çok kötüyüm.. Oğlum Akdeniz Ateşi mi?

aynı sıkıntılar bendede vardı anı ataklar bırden ateş yukselmelerı kaus gıbı daha sonra hastaneye yattım 2 gun boyunca zaten fmf nın 1. özellıgı apandısıt ağrısı ıle karıştırılır ılk basta apandısıt sandılar fakat hıc bırsey çıkmadı daha sonra fmf ten suphe edıldı gen testı ıstedıler bende açıkçası salladım yaptırmadım bı sure hala ataklarım devam ettı su an atağım sukurler olsun kı olmuyor ve ben hala gen testını yaptırmadım ınsallah cogunda fmf çıkmaz ama gen testı olmadan kesın sonuç ogrenemessın ben bırazda acaba fmf mıyım dıye korkularıma yenık dusuk yaptırmadım

Hemen gen testi yaptırın. Kız kardeşimin hastalığı öyle tespit edildi. Ateş'ten ziyade bölgesi belli olmayan ağrıları vardı. Ağrı'dan kısardı. Bi ilacı var Ömür boyu kullanacak, onun dışında Hicbi sıkıntı yok cok şükür

Düşmeyen ateş derken? Ateş düşürücüve ve antibiyotige ragmen mi düşmüyordu?
yok bakmadım bakayım teşekkürler.

Rabbim şfa versin sizede. Benim oglumda atak agrı yok. Sadece 38,5 a kadar yükselen ateş daha fazlasını görmedim hiç.
Birde sürekli yada belli periyotları yok 2 ay 3 ayda bir.. Araştırılmasını ben istedim. Bir kaç değerde yüksek çıkınca gen testi istedi doktor. ihmal edemem asla yaptırıcam. Kesin tanı konsun bakalım. Herşey Rabbimden tevekkül zamanı.
Ama inşallah yoktur.

Benim oğlumda da akdeniz ateşinden şuphelendi dr.fmfnin kendi testi var ordan bakıyorlar mutasyon çıkarsa hastalık var.
Oğlumda butun belirtileri var ama fmf negatif çıktı.bazen testler yanlış çıkar dedi dr atak donemlerini takip edip yeniden test yapılacak.

Birde A N A testi denilen bişey yapmıştı hem hastanede sonrada düzen laboratuvarlarında teyit için onlarda pozitif çıktı.Karmakarışık bi'şey oldu beynim.
. Teşhis konulamadı %80ken fmf ihtimal %40a duştu
. Keşke tdşhis konsa da ilacımızı kullansaydık böyle daha zor 15 yaşında zaten ergenlik sıkıntısı yaşayan oğlum birde hergun biyerinin ağrısını çekiyor

Rabbim şifa versin sizede.
Peki hangi değerler yüksek çıktıda doktor fmf den şüphelendi sizde.
Benim yavrum daha 3 yaşında teyzesi ..

Benim oğlum da şu an 3.5 yaşında ve ayın 15 inde Ankaraya gidiyoruz çünkü genetik sonucuna göre fmf taşıyıcısı görünüyor.
Zaten doğduğundan beri bitmedi ateşlenmesi. Yaşadığım yerde doğru düzgün doktor yok.
Eğer teşhis doğru çıkarsa kendimi tebrik edicem çünkü resmen kendim araştırarak buldum diyebilirim.
Tabii ki hasta olmasını istemiyorum oğlumun ama artık ne ise tam olarak bilip tedavisine bakarız diyorum. Şükür ki tedavisi olan bi hastalık. Allahım hakkımızda hayırlsını versin ne diyeyim...

Rabbim şifa versin sizede.
Peki hangi değerler yüksek çıktıda doktor fmf den şüphelendi sizde.
Benim yavrum daha 3 yaşında teyzesi ..
Merhaba, seneler önce açmışsınız konuyu ama suan bende sizinle aynı dertten muzdaribim. Oğlum da ayda bir ateşleniyor karın agrısı yok yada demiyor 4 yasında. Sizde fmf çıktı mı sonuçlarınızda. Hangi yolları izlediniz. Tahlil için hangi bölüme basvurmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…