- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Gittin kan verdim adete 4 gün var çıkarmı sizce varsaArkadasim bardagin hep dolu tarafini gör. Umit guzel bir sey . Olucagina inanmak. Ama yine de olmazsa üzülme. Emin olmamakla birlikte , bir yerde okumustum , test ilk 5 veya 10 dk da pozitif cikmadiginda , bekledikce ikinci cizgi cikiyormus.
Stres gercekten cok kotu bir sey . Bence butun hastaliklarin anasi. O yüzden oluruna birak . Yasin küçük , biraz keyfine bak. ☺
Adete 4gun varsa su 5lıralık testten alabılır mısın canım?Adeta 4 gün var cıkarmı acaba kanda
Çıkar.Gittin kan verdim adete 4 gün var çıkarmı sizce varsa((
Mail bekliyorum gelince burdan size haber vereceğim mecbur kan verdim yoksa stresten ölücemÇıkar.
Sonuç ne zaman çıkıyor? Bir an önce çıksa da rahatlasan artık.
en doğrusunu yapmşsn canm.. en iyi sonuç kan testiMail bekliyorum gelince burdan size haber vereceğim mecbur kan verdim yoksa stresten ölücem
1.20 çıktı negatif dimien doğrusunu yapmşsn canm.. en iyi sonuç kan testi
1.20 çıktıÇıkar.
Sonuç ne zaman çıkıyor? Bir an önce çıksa da rahatlasan artık.
Negatif maalesef1.20 çıktı negatif dimi
burdaki deneyimi olan kızlar 5 üstü pozitif sayılıyor diyorlardı canım.. ama üzülme inşallah en kısa zamanda olur... eşinde ve sende sorun yoksa tez zamanda kucağınız dolar1.20 çıktı negatif dimi
Adet olmama 4 gün var yükselmezmi1.20 çıktı
keşke bekleseydn kuzum.. ben yazmışım daha erken die ama sanırım çok heycanlısın.. haklısındaAdet olmama 4 gün var yükselmezmi
Yükselir mikeşke bekleseydn kuzum.. ben yazmışım daha erken die ama sanırım çok heycanlısın.. haklısında
hiç deneyimim yok kuzum.. kan verdiğinde sor.. yada arama imkanın varsa ara sor istiyorsanYükselir mi((
Adet oldunuz mu?Adet olmama 4 gün var yükselmezmi
Oldum malesef ovülasyon testiyle deneyeceğim bu ayAdet oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?