Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyüm nolur cevap verin :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralini bozma kendine ugras bul 4 gun , sonra denersin. Moralini bozma demek kolay , yapmasi zor biliyorum. Ama bunun icin cabala.
Bir tanidigimizin 2 tup bebek cocugu oldu. Sonra nasıl olsa olmuyor dedi, rahat birakmis kendini. 3. De normal oldu.
Dua et. Allah ol dedikten sonra olacaktir.

Bende 4 gün beklemeliyiz düşünüyorum sabah kalktım nasıl midem bulanıyor belirtimi acaba diyorum Yinede bekleyeceğim ömür bitiyor 4 gün nedir ben fazla evham yapıyorum yapı olarak öyle olduğum icin aslında kendimi olumsuz etkiliyorum 2.denememiz bu 1.de kimyasal oldu Onuda takıyorum kafama

Mide bulantisi belirti tabiki . Ama yinede bekle , dedigim gibi kendine unutturacak bir ugras bul .kitap oku, film izle vs .

Hamilelikte de her sey olabilir . Düşük , kalbi durur vs . Sen sadece şunu düşün, allah bebegine ol dediyse olucaktir .

2.denemenız yanı 2 aydır mı denıyorsunuz?

Doğru diyorsunuz önemli olan kalp atışı ben kendimi herşeye hazırlamalıyım ama insan çok isteyince kendine engel olamıyor hemen öğrenmek istiyor dünakşam cok yıprandım testi söktüm resmen çok garip içinde silik çizgi vardı umarımyanılmaz beni

İnsallah o kadar belirti yaşıyorum inş psikolojik değildir desteğiniz için teşekkürler ((

canım insanlarla kendini neden kıyaslıyorsun yapma böyle çok yanlış
zaten 29 yaşındasın inan gençsin neden olmasın?
sadece kendini boğma bu düşüncelerle...
senin yerinde olsam var ya ohooo hiç strese girmezdim inan bana

Biliyorum farkında olmadım üzüldüm yoksa kimseyi kıskanmam tebrik ettim zaten şuan sabah kalktım midem çok bulanıyor bu kadar belirti olurmu erkenden testi yapmadım adet günümü beklicem Morelim bozuluyo sonre

Anlıyorum ama zaten test yapmışsınız 2 defa neden şimdi moraliniz bozulsun ki.

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim stres oldum yine ayni şeyi yaşamak istemiyorum

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim stres oldum yine ayni şeyi yaşamak istemiyorum

canım allah korusun
kötü düşünme gerek yok çünkü kötü düşünmene
her şey doğru zamanda, doğru şekilde olacak
denemeye tabi ki devam et inşallah kısa sürede olur
ama inan ki gençsin, gezip eğlenmeyi bir çift olarak yeni yerler keşfetmeyi vs atlama
bak gör hiç beklemediğin anda olacak
moralini çok yüksek tut.

Beklemek ten kaynaklı bi çizgi daha erken Canım adet gününe kadar bekle çok istediğinden kendine eziyet etme

Zaten sürekli geziyoruz hayati kaçırmıyoruz orada sıkıntı yok ama çok istiyorum ( gereksiz yere yapıorum belki ama yapım bu sanırım

Arkadasim bardagin hep dolu tarafini gör. Umit guzel bir sey . Olucagina inanmak. Ama yine de olmazsa üzülme. Emin olmamakla birlikte , bir yerde okumustum , test ilk 5 veya 10 dk da pozitif cikmadiginda , bekledikce ikinci cizgi cikiyormus.
Stres gercekten cok kotu bir sey . Bence butun hastaliklarin anasi. O yüzden oluruna birak . Yasin küçük , biraz keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…