Çok kötüyüm nasıl toparlarım ki bu ilişkiyi

En son Konusunu açmıştım. Yoğunum diyip yazmıyordu vs diye. 3 gün önce görüştük görüşmeden önceki günde seninle yarın bi konuşalım demişti ben zaten orda anlamıştım bir şey olduğunu ve görüştük gayet samimiydi. Sonra yalan söylemiştim o da bunu öğrenmiş ağzımdan laf almaya çalıştı ben yine inkar ettim. Ailemle alakalı bir yalandı. Onun dışında en son ilişkim 3 ay önce oldu demiştim ama aslında yakın zamanda ilişkim olmuştu. Onu da öğrenmiş. Yalanımı yakaladıktan sonra hafif bi tartışma oldu ben konu uzamasın diye eve bırak gidelim dedim. Yol boyunca hiç konuşmadı. Sonra ben fenalaştım stresten o an o da korktu hastaneye falan götüreyim dedi. Ben sakinleşince eve bıraktı. Sonra ben bitti mi dedim. Hep yalan söyledin bana dedi bilmiyorum düşünücem kafam karışık şu an konuşmak istemiyorum dedi. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. 1 gün yazmadım hiç üstüne gitmemek için. Sonra açıklama yaptım ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
sorun artık senlik değil benlik
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Geçen çok kötü oldun
Uzun bi ilişki olsaydı bi şekilde yine bitseydi nasıl kaldırcaktın. Ben şu an ilişkiden uzak olup sadece işime odaklanmak istiyorum.” dedi.
ben de hiç bir şey yazmadım. Çok sessiz 3 gündür sosyal medya da da aktif değil. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Yani bu ilişki kurtarılmaz mı artık yeniden başlamaz mı yazsam yine çünkü gerçekten çok seviyorum
Yazmayın artık hem o kadar yalan hem fenalaşmalar falan olay çok cirkin boyuta gitmiş kendinizi küçültmeyin sessiz sedasız çıkın hayatından. Bence her yerden silin görmesin bile çünkü sizi hep yalanci hatırlatacak iyi adammış doğrusu Baksanıza sarılmış falan anlattığınız dışarıdan çok kötü bir diyalog olarak görünüyor yani aslında kalp kirar mıyım diye çok üzülüyorum bunu yazarken ama, sizin buraya bunu yazıp bize sormamız bile çok yanlış yalan olmamalı ilişkide çocuk kurtuldum diyr bakiyordur

Kaçan kovalanır misali üzüntünü belli etme üstüne varma hayatına devam et gez toz fotoğraf paylaş bunları görücek ve kıskanmaya başlayacak kalabalık arkadaş grupları erkekli kızlı fotoğraf paylaş hayat devam ediyor imajı ondan seninde gittiği imajı ver anında yazıcak terslemeye manipüle etmeye çalışabilir o zaman gittin bana bu şekilde neyin hesabını soruyorsun de sonrasında kötü bir şey yazarsa görüldü at ama sen hayatına devam et resim bol bol 1 ay içinde sensiz yapamıyorumlar geri dönecek ilgi manyagı olmuş anca dünya onun etrafında dönmüyor senin onu sıktığını düşünüyor narsist ama ilginde hoşuna gidiyor bunu yap gel buradayım

Yalan söylediği için biten bir ilişkiyi toparlamak için yalandan bir oyun oynasın yani. Çok mantıklı.

Kaçan kovalanır misali üzüntünü belli etme üstüne varma hayatına devam et gez toz fotoğraf paylaş bunları görücek ve kıskanmaya başlayacak kalabalık arkadaş grupları erkekli kızlı fotoğraf paylaş hayat devam ediyor imajı ondan seninde gittiği imajı ver anında yazıcak terslemeye manipüle etmeye çalışabilir o zaman gittin bana bu şekilde neyin hesabını soruyorsun de sonrasında kötü bir şey yazarsa görüldü at ama sen hayatına devam et resim bol bol 1 ay içinde sensiz yapamıyorumlar geri dönecek ilgi manyagı olmuş anca dünya onun etrafında dönmüyor senin onu sıktığını düşünüyor narsist ama ilginde hoşuna gidiyor bunu yap gel buradayım
Gerçekten konu sahibinin yazısından bunları mı çıkardınız 😁 yasınız kaç bu yazdıklarınız ilişki tavsiyesi olamaz yahu kadin yalan söylemiş yalan hemde kaç kere.
Siz olsanız yalanci birine inanır mısınız ay birde narsist demiş adama. Su an 15 yaşında bir kızla iletişim kurduğumuzu düşünüyorum aksi takdirde bu yazdıklarınız mantığa çok aykırı

Narsist mi? :KK53:

En son Konusunu açmıştım. Yoğunum diyip yazmıyordu vs diye. 3 gün önce görüştük görüşmeden önceki günde seninle yarın bi konuşalım demişti ben zaten orda anlamıştım bir şey olduğunu ve görüştük gayet samimiydi. Sonra yalan söylemiştim o da bunu öğrenmiş ağzımdan laf almaya çalıştı ben yine inkar ettim. Ailemle alakalı bir yalandı. Onun dışında en son ilişkim 3 ay önce oldu demiştim ama aslında yakın zamanda ilişkim olmuştu. Onu da öğrenmiş. Yalanımı yakaladıktan sonra hafif bi tartışma oldu ben konu uzamasın diye eve bırak gidelim dedim. Yol boyunca hiç konuşmadı. Sonra ben fenalaştım stresten o an o da korktu hastaneye falan götüreyim dedi. Ben sakinleşince eve bıraktı. Sonra ben bitti mi dedim. Hep yalan söyledin bana dedi bilmiyorum düşünücem kafam karışık şu an konuşmak istemiyorum dedi. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. 1 gün yazmadım hiç üstüne gitmemek için. Sonra açıklama yaptım ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Geçen çok kötü oldun
Uzun bi ilişki olsaydı bi şekilde yine bitseydi nasıl kaldırcaktın. Ben şu an ilişkiden uzak olup sadece işime odaklanmak istiyorum.” dedi.
ben de hiç bir şey yazmadım. Çok sessiz 3 gündür sosyal medya da da aktif değil. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Yani bu ilişki kurtarılmaz mı artık yeniden başlamaz mı yazsam yine çünkü gerçekten çok seviyorum
Kibarca istemiyorum demiş işte daha ne desin adam.
Bırak peşini git yoluna.
Tam tersini o sana yapmış olsaydı buralar yıkılırdı "vaaayy daha şimdiden yalan söyleyen evlenince ne yapmaz" diye.
Şu an öyle düşünüyorum ilişkiniz ve senin hakkında...

Konularıniza baktım da öyle üçün ciddi ilişkileriniz yok zaten. Bir ay yazisip iki kere buluştuğumuz kişiler ilişki olmuyor zaten. En son üç ay önce oldu konusunu yalan olarak görmüyorum ben. Böyle durumda bende 10 gün yazisip demem yaklaşık bir hafta önce bitti diye. Ama üç beş aylık bir ilişki olur görüştüğüm biri vardı derdim elbette. Bunu da biri yakalarsa kötü olur tabi, ama dünyanın sonu değil. Sonuçta bitmiş gitmiş. Yıllar süren bir ilişki değil. Kimse kimseye de eski ilişkisinden dolayı hesap vermek zorunda değil. Benim için bir anlamı yoktu, sana da söyleyip kafanı karıştırmak istemedim derim bitti gitti..insanlar bu yalanın önemli olduğunu söylemiş şaşırdım, hayır bu değil. Aile ile alakalı yalan önemli. Çünkü bu sadece seni ilgilendiren bir yalan değil. Bu şu demek ben seninle asla ciddi dusunmuyorm. Benim ailemle tanışma şansın yok ve olamayacak. Aile ile alakalı yalan küçük büyük bu anlama gelir. Ben bunu affetmedim.

Yalan ağzına yuva yapmış adam da bunu fark etmiş. Ne yapıcan sapığı mı olucan. Eski konularına bakmadım çünkü ne zaman baksam konu sahibini bıçaklayasım geliyor :KK70: Söylenenlere göre hayatına 2 günlüğüne birini alsan bir tripler bir ilişki yumakları vs . Yapma canım yapma. Biraz kendi halinde kal biraz yalnızlığı yaşa kendinle mutlu olmayı öğren. Herkesin illa ki ilişkisi olacak diye bir şey yok. Nedense bende üni öğrencisi hissi uyandırıyorsun.

Bence erkek kuzeniyle foto atsın sarılmalı kalp koysun.

hayatına devam et gez toz fotoğraf paylaş bunları görücek ve kıskanmaya başlayacak kalabalık arkadaş grupları erkekli kızlı fotoğraf paylaş hayat devam ediyor imajı ondan seninde gittiği imajı ver
Bence bunları görüp verilmiş sadakam varmış, kazasız belasız kurtuldum, neyse bırakmış artık peşimi der ama yine de siz bilirsiniz. İlişkinin hangi evresinde olursan ol güven yoksa sevgi de saygı da yoktur. Adama devamlı yalanlar söylemiş, üstelik itiraf etsin diye ağzı aranmış ama yine yalana devam etmiş. Siz kabul eder misiniz böyle biriyle beraberliği? Acaba doğru mu söylüyor yoksa bu da mı yalan dediğiniz biriyle ciddi ilişkiye devam eder misiniz?

Kadını gaza getirmeyin, kendini daha da rezil etmesin hatası büyük. O adam yok artık, bitti gitti. Kendini toplasın düzeltsin, niye yalan söyleme ihtiyacı hissediyor bir onu düşünsün. Sizin taktikleri uygularsa adam gider uzaklaştırma kararı çıkartır.

Bi de bayil istersen Feriha...
Adama bir suru yalan soylemissin o da yol vermis iste geri donusu olmaz. Hatalarindan ders cikar yoluna bak, bi daha yalan soyleme kendin ol.
Cok kotu olacak bir sey de yok. Biri gider biri gelir. Hayatin bu adama mi bagli? Bunu en iyi sen biliyorsun. Daha bir ay once baska biri icin konu aciyordun ayol. Bunu da unutursun onumuzdeki ay next'i konusuruz.

Geçen çok kötü oldun
bu durumda yapılması gereken bu mesaja bile cevap vermemektir.
direkt heryerden engelle

Yalan söylediği için biten bir ilişkiyi toparlamak için yalandan bir oyun oynasın yani. Çok mantıklı.
Kimse durup dururken yalan söylemez şizofren değilse bu kız onu yalana ne itti sorunun kaynağına inmek var tahminimce adamı kaybetme korkusuyla yaptığı yalanlar kimse dört dörtlük dürüst değil illa yalan söylenıyor kişi en çok ta en çok çekindiği kişiye yalan söyler kızı yalan söylediği için eleştirmiyorum nasıl toplayabilirim geri döndürebilirim diye sormuş destek olmaya çalıştım

Geçen çok kötü oldun
Eleştirmeden önce sorun yalana iten sorunlar neydi yalancısın adam iyi yapmış gibi bencilce yorum yapmak için yapmayın kız tutmuş burada yardım istiyor kendinizi sorgulayın ben ne kadar dürüstüm diye sonra burada kızı sorgulayın insanların ayıplarını örtmek sevaptır bu şekilde davranışlar bu kişiyi daha çok manipüle eder çözüm aranıyor yargı değil

Yalanı kabul etmiyor diye narsist mi oldu adam? Psikiyatristler siz kadar sık tanı koymuyor maşallah 🧿
Sorun burda yalan kabul etmediği için narsistlik değil adamın ilgisizliği kızı peşinden koşturması kızda ona yakın olabilmek adına yalan söylediği aşikar kaybetmemek için yanında desteğini istemiş bu adamın kızı neden yalan söylediğini kendinde hata aramayan bir insan narsisttir kendi çıkarları egosu isteyince arama sorma kendi benlik duygusunu tatmin etmeye çalışma evet doğru bildin psikoloji mezunuyum teşekkür ederim

Sorun burda yalan kabul etmediği için narsistlik değil adamın ilgisizliği kızı peşinden koşturması kızda ona yakın olabilmek adına yalan söylediği aşikar kaybetmemek için yanında desteğini istemiş bu adamın kızı neden yalan söylediğini kendinde hata aramayan bir insan narsisttir kendi çıkarları egosu isteyince arama sorma kendi benlik duygusunu tatmin etmeye çalışma evet doğru bildin psikoloji mezunuyum teşekkür ederim
Valla ben de psikoloji mezunuyum melekçim ama malum tanı koyma yetkimiz olmadığı için (ki olsa dahi burası sanal bi platform ya hani) tek soru üstünden insanlara sallama gibi bi boşluğa düşmüyorum, size öğretmediler galiba okulda o kısmı. Tpd öğretir yakında böyle devam ederseniz 🫶🏿

Valla ben de psikoloji mezunuyum melekçim ama malum tanı koyma yetkimiz olmadığı için (ki olsa dahi burası sanal bi platform ya hani) tek soru üstünden insanlara sallama gibi bi boşluğa düşmüyorum, size öğretmediler galiba okulda o kısmı. Tpd öğretir yakında böyle devam ederseniz 🫶🏿
Eminmisin 😁 mezun olduğuna biraz kızı yalancılıkla şuçlamak tüm suçu ona yüklemek neyse polemiğe girmicem

X