- 10 Aralık 2022
- 2.704
- 1.417
Yazmayın artık hem o kadar yalan hem fenalaşmalar falan olay çok cirkin boyuta gitmiş kendinizi küçültmeyin sessiz sedasız çıkın hayatından. Bence her yerden silin görmesin bile çünkü sizi hep yalanci hatırlatacak iyi adammış doğrusu Baksanıza sarılmış falan anlattığınız dışarıdan çok kötü bir diyalog olarak görünüyor yani aslında kalp kirar mıyım diye çok üzülüyorum bunu yazarken ama, sizin buraya bunu yazıp bize sormamız bile çok yanlış yalan olmamalı ilişkide çocuk kurtuldum diyr bakiyordurEn son Konusunu açmıştım. Yoğunum diyip yazmıyordu vs diye. 3 gün önce görüştük görüşmeden önceki günde seninle yarın bi konuşalım demişti ben zaten orda anlamıştım bir şey olduğunu ve görüştük gayet samimiydi. Sonra yalan söylemiştim o da bunu öğrenmiş ağzımdan laf almaya çalıştı ben yine inkar ettim. Ailemle alakalı bir yalandı. Onun dışında en son ilişkim 3 ay önce oldu demiştim ama aslında yakın zamanda ilişkim olmuştu. Onu da öğrenmiş. Yalanımı yakaladıktan sonra hafif bi tartışma oldu ben konu uzamasın diye eve bırak gidelim dedim. Yol boyunca hiç konuşmadı. Sonra ben fenalaştım stresten o an o da korktu hastaneye falan götüreyim dedi. Ben sakinleşince eve bıraktı. Sonra ben bitti mi dedim. Hep yalan söyledin bana dedi bilmiyorum düşünücem kafam karışık şu an konuşmak istemiyorum dedi. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. 1 gün yazmadım hiç üstüne gitmemek için. Sonra açıklama yaptım ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
sorun artık senlik değil benlik
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Geçen çok kötü oldun
Uzun bi ilişki olsaydı bi şekilde yine bitseydi nasıl kaldırcaktın. Ben şu an ilişkiden uzak olup sadece işime odaklanmak istiyorum.” dedi.
ben de hiç bir şey yazmadım. Çok sessiz 3 gündür sosyal medya da da aktif değil. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Yani bu ilişki kurtarılmaz mı artık yeniden başlamaz mı yazsam yine çünkü gerçekten çok seviyorum