çok kötüyüm kızlar :(

serranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
318
0
0
İstanbul
hamileyim zaten herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum.Bugün annem gelmiş ben işteyken,evimi temizlemiş yemek de yaparım beraber yeriz diye düşünmüş.Eşim aradı aşkım annen geldi benden anahtarı aldı diye.Neyse sağolsun annecim bütün evi temizlemiş.akşamada babam gelir hepbirlikte yeriz diye düşündük.Eşim aradı,ablaları gelmiş gecerken dükkana uğramışlar,kızkardeşi ile birlikte.Yani böyle durumlarda biz kayınvalidemlere çıkarız.Eski konularımdan bilen bilir aradaki huzursuzlukları.İyi hoşgelmişler dedim ben de bu arada 8 aylık hamileyim ne ararlar ne sorarlar nasılsın iyimisin diye.Sonra küçük görümcem aradı annemlerdeyiz gelsenize yemek yapıyoruz dedi ben de annem burda akşama görüşürüz dedim.Sonra annem dedi kızım gidin ben de eve gecerim babanda eve gelir git biraz kafan dağılsın dedi(biraz gerginim hamilelik dolayısıyla) Neyse anneme laf anlatamadım gitti.Eşimi aradım aşkım annem gitti gidebiliriz annenlere dedim,keşke o da gelseydi ayıp oldu kadına falan dedi ama benim ailem öyle şeylere hayatta bozulmaz.
Neyse ben çıktım kayınvalidemlere,bu arada biz eltimle (kaynımın nişanlısı) konuşmuyoruz.Eski konumda anlatmıştım,bu kız face de benim adımın geçtiği hayvan figürlü bir karikatür paylaşmıştı.Eşim kıyametleri koparmıştı nasıl böyle bir terbiyesizlik yapar fln diye.Ben hiç muhattap olmadım,tartışmadım.Ozamandan beri eşim de ben de görüşmüyoruz kendisiyle.Ama kaynımla iyiyiz hatta gecen hafta iftara aldım kaynıımıda kayınvalidemlerle birlikte.
Ben kayınvalidemlere çıktıktan 10 dk sonra kapı çaldı ve gelen eltim.Şoktayım hem onu hem bizi çağırmışlar.
elim ayağım titredi kendimi banyoya attım.Sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi.ne yapsam diyorum çıkıp gitsem tatsızlığı yapan ben olucam. İftara kadar beklemeye karar verdim.Yarım st vardı salata falan yaptım oyaladım kendimi.Nasılsa eşim gelince o gerekeni yapacaktı.
Kapı çaldı sırasıyla kaynım,kayınbabam en son da eşiim geldi.Şen şakrak girdi içeri kızı görünce bana döndü baktı şaşkın şaşkın.Sonra o da kendini banyoya attı beni çağırdı ben gidiyorum sen istersen kal dedi.Saçmalama dedim ben seni zor bekledim.Ben gitmek istiyormuşum gibi yapalım sana takmasınlar dedi tamam dedim.Çıktık banyodan zaten ortam gergin görümcemler tilki gibi izliyor.Eşim annesine ben gidiyorum dedi.Nereye saçmalama falan diyo herkes,dükkanda işim var dedi.Koşa koşa indi merdivenleri.Ben kalakaldım,kayınvaliyem bana soruyor ne oldu şimdi buna diye halbuki herkes biliyor durumu.Bana bişey sormayın ben de gidiyorum dedim.Kapıdayım ayakkabılarımı giyiyiorum başladı kayınvalidem söylenmeye insanın burnundan getiriyosunuz,bilmem ne hiç cevap vermedim.Bu arada küçük görümcem bir yandan hadi herkes sofraya hadi xx (eltime sesleniyor) sofraya diye bağırıyor.
İyi akşamlar dedim kaynanamım bağırışları ile birlikte indim merdivenlerden.
Eşimde ben de iftar yapamadık.ikimiz de sinir küpüyüz.
Siz olsanız ne yaparsınız kızlar?Allah aşkına bir akıl verin!!
karşılıklı binalarda olduğumuzdan ben yine yarın bu insanların yüzünü görücem.Deliricem artık hala elim ayağım titriyor?

eşin hemen gitmeseymiş iyi olurmuş
seni bekleseymiş
tutup elinden beraber inseymişsiniz
en azından sen kayınvalidene bi açıklama yapamadın eşin yapardı sen kötü olmazdın..

Son düzenleme:
eşin hemen gitmeseymiş iyi olurmuş
seni bekleseymiş
tutup elinden beraber inseymişsiniz
en azından sen kayınvalidene bi açıklama yapamadın eşin yapardı sen kötü olmazdın..

evet ,fevri davrandı işte
bu arada kayınvalidem durumu biliyor.Ama bişey yokmuş gibi davranıyor,en çok da buna deliriyorum.

evet ,fevri davrandı işte
bu arada kayınvalidem durumu biliyor.Ama bişey yokmuş gibi davranıyor,en çok da buna deliriyorum.

o zaman kapıda balkonda biyerde karşılastığınızda açıklarsın
aslında kalmayı çok isterdim fakat eşim o olaydan dolayı orda bulunmamızı istemedi dersin

hala iftar yapmadıysanız, önce gidin iftarınızı yapın, bebeğede yazık değilmi arkadaşım

ekmek arası yiyorum şuan. iftara davetliydik ya evde yemek yok tabi :)
eşim zaten sinirden duramadı dükkana gitti .
en sinir olduğum şey de şu an hepsi şen şakrak sofradalar.
dışlanan da biziz,suçlu olan da .

o zaman kapıda balkonda biyerde karşılastığınızda açıklarsın
aslında kalmayı çok isterdim fakat eşim o olaydan dolayı orda bulunmamızı istemedi dersin

Hiçbirşey açıklamayı düşünmüyorum.Zaten durumu biliyorlar,neden ısrarla üzerimize geliyorlar?
Bildiği şeyin niye açıklamasını yapıcam ki!

Bana hepinizi biraraya getirip arayi duzeltmeye calismislar siz de buna yanasmamissiniz gibi geldi. Mubarek ramazan gununde bitiriverseydiniz kuslugu keske.

Hiçbirşey açıklamayı düşünmüyorum.Zaten durumu biliyorlar,neden ısrarla üzerimize geliyorlar?
Bildiği şeyin niye açıklamasını yapıcam ki!

o zaman yaşanmamış gibi dawran
eger o aksamın konusunu açarlarsa dersin
durumu biliyodunuz keşke üzerime gelmeseydiniz zamana bırakmak daha mantıklı falan

Facebook icad oldu mertlik bozuldu.

İnsanlar birbirlerinin yüzüne söyleyemedikleri herşeyi göndermeyle facebookta paylaşır oldu.

Bütün görümceler ,gelinler birbirine girmeye başladı.

Ben facebook kullanmıyorum kafam rahat,görümcemin duvarında paylaştığı hiçbirşeydende haberim olmuyor.Herkese tavsiye ederim.

Sizin konunuzla ilgili merak ettiğim şey;siz bukadar olay çıkarttığınızda(Eşiniz) eltiniz ve kaynınız size bir açıklama yapıp özür dilemedimi?

Belkide yanlış anlama vardır?olamazmı?

hayır dilemediler,çünkü eşim ablasını aradı kaynımı değil ara o kızı kaldırsın o paylaşımı sayfasından hemen dedi.
ben ararsam küfür ederim çok kötü olur dedi.Görümcem de aramış kızı, kaldırdı paylaşımı.
yani biz ne kaynımla ne de eltimle yüzyüze gelip tartışmadık konuşmadık.Ama öncesinde biz eltimle iyi arkadaştık.

facebook kullanıyorum,seviyorum.ne birine gönderme yaparım.ne de birileri bana yapar.kişilerin yapısıyla,anlayışıyla alakalı bence

sıkmayın canınızı bebeginizi düşünün..size destek bi eşiniz var mutlu olun onunla işte..brz da fevri davranmasaymış da beraber çıksaymışsınız o evden daha ii olurdu ama neyse :))

Konuşmadıgınızı biliyorlar belki barışırsınız diye bir araya getirmişlerdir.

Ama önce sizlere söylemeleri gerekirdi.
Malum durumla karşılaşmamaları için.

Diğerleri söylemiyor ama en azından kayınbiraderiniz,
abisine durumu söyleyebilirdi, böyle bir şey de yaşanmamış olurdu...

Yalnız aynı binada oturuyorsunuz,
kayınbiraderiniz evlenince o da aynı binada mı yaşayacak?

Son düzenleme:
peki bundan sonra ne olacak? Evlendikleri zaman daha cok bir araya gelmek durumunda kalcaksiniz. Bayramda seyranda..

işte ben de bunu düşünüyorum.Ayrıca bizim oturduğumuz ev kaynımın üzerine.Evi aldıklarında eşim askerde diye onun üzerine yapmışlar.
Evlenirken bize verdiler.Şimdi biz kendimize yeni bir ev daha aldık kredi ödüyoruz.Eşim bu evden çıkıp oraya gitmek istemiyor.
Onlar evlenirken bize çıkın dicekler,eşim o evi kiraya verelim kirasını onlara verelim falan diyor.Burdan ayrılmak istemiyor yani,ben se hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…