eşin hemen gitmeseymiş iyi olurmuş
seni bekleseymiş
tutup elinden beraber inseymişsiniz
en azından sen kayınvalidene bi açıklama yapamadın eşin yapardı sen kötü olmazdın..
hala iftar yapmadıysanız, önce gidin iftarınızı yapın, bebeğede yazık değilmi arkadaşım
evet ,fevri davrandı işte
bu arada kayınvalidem durumu biliyor.Ama bişey yokmuş gibi davranıyor,en çok da buna deliriyorum.
hala iftar yapmadıysanız, önce gidin iftarınızı yapın, bebeğede yazık değilmi arkadaşım
o zaman kapıda balkonda biyerde karşılastığınızda açıklarsın
aslında kalmayı çok isterdim fakat eşim o olaydan dolayı orda bulunmamızı istemedi dersin
Bana hepinizi biraraya getirip arayi duzeltmeye calismislar siz de buna yanasmamissiniz gibi geldi. Mubarek ramazan gununde bitiriverseydiniz kuslugu keske.
Hiçbirşey açıklamayı düşünmüyorum.Zaten durumu biliyorlar,neden ısrarla üzerimize geliyorlar?
Bildiği şeyin niye açıklamasını yapıcam ki!
o zaman yaşanmamış gibi dawran
eger o aksamın konusunu açarlarsa dersin
durumu biliyodunuz keşke üzerime gelmeseydiniz zamana bırakmak daha mantıklı falan
Tanımasam onları ben de sizin gibi düşünürdüm.Ama bunun böyle olmadığından o kadar eminim ki!
o zaman yaşanmamış gibi dawran
eger o aksamın konusunu açarlarsa dersin
durumu biliyodunuz keşke üzerime gelmeseydiniz zamana bırakmak daha mantıklı falan[/Q
benim eşim çok sinirlidir.böyle bir tepki vereceği o kadar belli ki!
bile bile karşı karşıya getirmeleri art niyetli bir davranış.
ayrıca eşimle kaynımın da arası bozulacak şimdi.Eşim kapıdan çıkarken kapıya geldi kaynım ters ters baktı bişey demedi.
Eve gelince bana bozma moralini dedi eşim,ben de kardeşinle aran bozulacak ona üzülüyorum dedim.
Adam etsin nişanlısını,hangi cesaretle bize o yakıştırmayı yapabiliyor tutup kolundan özür diletmesi lazım hem senden hem benden dedi.
Yani iki kardeşi de birbirine kışkırtmayı başardılar
Facebook icad oldu mertlik bozuldu.
İnsanlar birbirlerinin yüzüne söyleyemedikleri herşeyi göndermeyle facebookta paylaşır oldu.
Bütün görümceler ,gelinler birbirine girmeye başladı.
Ben facebook kullanmıyorum kafam rahat,görümcemin duvarında paylaştığı hiçbirşeydende haberim olmuyor.Herkese tavsiye ederim.
Sizin konunuzla ilgili merak ettiğim şey;siz bukadar olay çıkarttığınızda(Eşiniz) eltiniz ve kaynınız size bir açıklama yapıp özür dilemedimi?
Belkide yanlış anlama vardır?olamazmı?
Facebook icad oldu mertlik bozuldu.
İnsanlar birbirlerinin yüzüne söyleyemedikleri herşeyi göndermeyle facebookta paylaşır oldu.
Bütün görümceler ,gelinler birbirine girmeye başladı.
Ben facebook kullanmıyorum kafam rahat,görümcemin duvarında paylaştığı hiçbirşeydende haberim olmuyor.Herkese tavsiye ederim.
Sizin konunuzla ilgili merak ettiğim şey;siz bukadar olay çıkarttığınızda(Eşiniz) eltiniz ve kaynınız size bir açıklama yapıp özür dilemedimi?
Belkide yanlış anlama vardır?olamazmı?
peki bundan sonra ne olacak? Evlendikleri zaman daha cok bir araya gelmek durumunda kalcaksiniz. Bayramda seyranda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?