Çok kötüyüm. Hamileyim ve hepatit c imisim ?

Ay masallah ne guzel zaten endisem bebege gecmesi bi sekilde tedavi olucaz artik ilerleyen surecte yeterki bebege gecmesin. Cok sagolun
Onun için doktorların bişey yaptığını söylemişti. Çok geçmiş zaman olduğu için hatırlayamıyorum. Çaresi varmış yani. Çünkü bn sormuştum cocuklara geçmedi mi diye.

Onun için doktorların bişey yaptığını söylemişti. Çok geçmiş zaman olduğu için hatırlayamıyorum. Çaresi varmış yani. Çünkü bn sormuştum cocuklara geçmedi mi diye.

Acaba arkadasinizinki hepatit b mi? Hepatit b ise dogumda bebege igne yapiliyor o sekilde gecmiyor.

B mi dedı yoksa muallakta kaldım şimdi. Bn bulabilirsem o bayanı tekrar sorayım
B olabilir cunku onda igne yapilinca bebek korunuyor. C kan yoluyla bulastigi icin dogum sirasinda bulas riski var ama dusukmus sezeryanla da daha dusuk oluyormus yani ben de henuz bilmiyorum bakalim yasayip gorecegim

B olabilir cunku onda igne yapilinca bebek korunuyor. C kan yoluyla bulastigi icin dogum sirasinda bulas riski var ama dusukmus sezeryanla da daha dusuk oluyormus yani ben de henuz bilmiyorum bakalim yasayip gorecegim
Üzülmeyin yer gök dua ile. Rabbim koruyacaktır bebeğinizi. Size de bebeğinize de şifa diliyorum. Ağlayarak siteme düşmeyin. Herşeyin iyi olacağına inandırın kendinizi. İnanın böyle daha iyi hissedeceksiniz ve daha olumlu şeyler olacaktır.

Gecmis olsun canim.Hepatit B vardi hamileligimde.O da c gibi dogumda bebege geciyormus.Cok üzülmüş yıpratmistim kendimi.Esimin tahlilleri temizdi ben tasiyiciydim.Dogumda bebege ası yapiliyor.Cocuklarimda yok sukur insallah sende de benim gibi olur.

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Çok şükür ki tedavisi varmış.

Ilk ogrendigimde cok uzulmustum ama Allaha sigindim gercekten uzuntum yerini teslimiyete birakti. Cok tesekkur ederim.

Evet b nin ignesi var bebege vurulan neyseki tıptaki ilerlemeler cok guzel. C nin onlemi sezeryan baska suan bisey yok artik gerisi Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…