ÇOK KÖTÜYÜM DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM...GERÇEKLERİ BENDEN SAKLAMAYIN ÜZÜLÜYORUM DİYE

AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???
n e ben nede eşim hayat boyu ağzımıza sürmedik ilk aşılarda hiç aglamayan oğlum 6. ay aşında ortalığı yıktı.

Ayni benim kızımı tarif etmişsin. Aşı da dahi ağlamıyordu. Ben değil de annem dert ediyordu. Bana belli etmese de. Yrngem de bu kız sorunlu mu ne gelsem uyuyor demisti. Benim aklıma kötü birsey gelmiyordu. Huysuz bebekte görmemiştim :) usluluğu öyle devam etti. Biraz üşengeç , sakin bir kızım var. 5 yaşında şimdi. Annem bebekken dr götürdü bu ağlamıyor diye dr da kızdı baya sinirli bir doktordu yada keyfi yerinde değildi. Biri geliyor ağlıyor biri geliyor ağlamıyor şükredin halinize dedi. Annem acaba sağır - lal mı? Dedi. Dr töbe töbeal çocuğu git teyze. Cocuğun altı kuru karnı tok uykusunu alıyor seviliyor. Üşümüyor ağlamıyor neden aglasın dedi . şindi maşallahı var Yap-boz vs oyunları seviyor. Oturduğu yerden yani. Ayrıca kuranı kerim öğreten krese gidiyordu. Kuranı kerimi hatim yapmak üzere. Ve bir baktım okumayı öğrenmiş çatır çatır okuyor.üzülme yani

canım bebeğim ilk 6 ay durmaksızın ağladı bunalıma girdim şimdi 10 aylık halada bitmiş değil ağlamaları.ne güzel huzurlu sakin bir bebğin var.kv eşimin 6 ay sesini duymamıs hiç ağlamazmıs sonrada kimse durduramamış.eğer isterseniz bir nörolog bakabilir yada zamanla hareketlerini tepkilerini takip edin bir sorun oldugunu sanmıyorum.
umarım her daim huzurlu bir bebek olur

Benim kızım da ağlamıyor :) Hic aklıma gelmedi bunun bir sorun olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…