Çocuk Hastalıkları ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hemen endişeye kapılma benim kızımda 2 ay sonra aglamaya başladı ama mutlaka bir doktora git belli testler var onları yapıyorlar şüpheye mahal bırakmamak için. Allaha emanet olun bebişinle, gönlünü ferah tut.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

Şimdi altı yaşındaki yiğenim banyo yaparken bile zor uyanırdı ağlamak şurda dursun :) altı ay boyunca öyle uyumuştu böyle rahat olunca ikinciyi hemen yaptı bir hafta önce de üçüncü oğlu oldu :) Bu acıkınca ağlıyor abla diyor :) Hepside maşallah zehir gibi hiç canınızı sıkmayın sütünüz falan gider mazallah. Yine de içinizde tereddüt kalmaması için hekiminize danışın ama içinizi ferah tutun.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

benim kız da çok usluydu 2-9 ay arası çok uyurdu dediğiniz gibi 7 saate kadar bile uyurdu hatta dediğinz gibi uyandırmak için her yolu denerdim şarkı söylerdim adıyla çok seslenirdim gözünü dahi açıp bakmazdı bile sütünü vermeye doyurmaya çalışırdım uyanmazdı sadece çok acıkınca ağlardı ama iğne vb şeylerde kesin ağlardı öyle şeylere duyarsız tepkisiz değildi o zaman ben de telaş ederdim ama doktor ve ona aşı yapan hemşireler bişeyi yok deyince telaşı kestim şimdi 2,5 yaşında hiçbir sorunu yok ama tabi her çocuk aynı olacak diye birşey yok bir doktora danışsanız aklınızda soru kalmaz..inşallah bir hastalığı çıkmaz.

canım benim büyük oğlum ki şu an 8 yaşında, 1 ayını doldurduktan sonra ağladı aynı seninki gibi acıkınca falan anca mızırdanırdı..hatta kayınvaldemle annem bir olup çocuğu ağlatmaya kalkmışlardı..niye ağlamıyo bu hiç bi sorun mu var diye düşünerek.. seninki banyoda ağlıyormuş benimki onuda yapmamıştı..bence endişelenmeni gerektircek bir durum yok...
ben ilk gözyaşını fotoğraflamıştım hatta..

yok cnm. bnm annemin ağzina sigara sürmüslügü yok eminim sigaradan nefret eder tadini da bilmez ama babam o dönemlerde iciyormus galiba sonradan ben cok kucukken birakti ordan biliyorum

Yok canım sigara içmedim ben.eşimde evde hiç içmezdi ben dahi içerken evde içmezdim kötü koku oluyor diye.sonra kızım iki- Uc aylıkken baba da bıraktı.neden sordun bir ilişkisi mi varmış? Bizzat ben eşimin ve benim bebekliğimizde öyleymiş ona yormustum.

Arkadaşımın kızıda hiç ağlamadan büyüdü :) şimdi ilkokula gidiyor gayet sağlıklı hiç bi problemi yok ki hala konuşuruz hiç ağlamadan büyüttün çocuğu ne şanslısın diye

X