GÖRÜNÜRDE BİR SORUN YOK DİYOR.A İNANIN ALTTAN GAZINI YAPAMIYOR ZORLUYOR KIPKIRMIZI OLUYOR YİNE DE AĞLAMIYOR.MIZIRDANIYOR.OFF NAPSAMİlk kez duydum umarım düşündügünüz gibi çıkmaz. çocuk doktoruna götürdünüz mü? doktor ne diyor?
GÖRÜNÜRDE BİR SORUN YOK DİYOR.A İNANIN ALTTAN GAZINI YAPAMIYOR ZORLUYOR KIPKIRMIZI OLUYOR YİNE DE AĞLAMIYOR.MIZIRDANIYOR.OFF NAPSAM
kızım var:'( :'( lütfen birileri bir şeyler söylesin ne yapıcamı bilmiyorumBebeginiz kız mı erkek mi?
Mızırdanıyor demişsiniz. Bebeginizin tepkisi var demek ki... Umarım yeni bebek anneleri görür size yardımcı olurlar.
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...
*****ARANIZDA BEBEĞİ 2 AYLIK OLANA KADAR AĞLAMAYAN VAR MI??BUYUDUGUNDE BIR HASTALIĞI CIKTI MI??KÜCÜKKEN AĞLAMAYIP,UYUYAN ÇOK USLU OLAN BEBEKLERIN BU GUNKU DURUMLARI NE??
-----SİZCE NE YAPMALIYIM????LÜTFEN CEVAP YAZIN AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELIYOR.ÇÜNKÜ ÇEVREMDE HİÇ BÖYLE AĞLAMAYAN BEBEK DUYMADIM
peki şuan fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl???Benim yegenim var 4 aylık oldu hala aglamiyor annesi saat tutup öyle emziriyor gece emmeye hiç uyanmiyor öğlen 12 ye kadar yatıyor saatlerce emmesin genede aglamiyor arada mizirdaniyor
peki şuan fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl???valla benim kardeşim de böyle saatlerce uyurmuş, çok usluymuş. öyle uyurmuş ki annem burnunu sıkarmış artım uyansın diye korkarmış, öldü zanneder nefesini dinlermiş. doktora götür. doktor bi sorun yok derse sıkma canını. benim o uslu kardeşim sonradan bi kudurdu. düz duvara tırmandı. şimdi de aslan gibi boylu poslu.
peki şuan fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl???
spinal anestezi ile doğum yaptım cnm..çok hareketli..etrafa ilgisi var..ben onun yakınındayken göz kontagı yok ama uzaklaşınca göz takıbı ve odaklanma var cnmtek fark ettiğiniz ağlamaması ile endişe etmeyin. göz takibi var mı, etrafa ilgisi nasıl, çok mu hareketli yada az mı hareketli? hareketlerinde değişik görüntü var mı? doğum genel anestezi ile sezeryansa bazen çocuk etkilenebilir ve ilk aylarda hareketlerinde yavaslık, çok uyuma hali olabilir. erken doğum yapmışsanız da benzer durumla karşılaşabilirsiniz.
yine de içinize sinmeyen bir durum da varken başka bir doktora göstermekte de fayda var. erken bilmek her zaman iyidir.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???merhaba benim de günlerce ağladığım hayatı kendime zehir ettiğim bir konuydu benim bebeğimde sarılık vardı sarılıktan sonrada ağlamayan bir bebekti hatta ben burununu sıkarak yada ayak tabanına vurarak uyandırırdım saatlerce uyur hiç uyumamış gibi genleşirdi şuan 11.5 aylık ve canavar gibi o ağlamayan bebek gitti istediklerini yaptırmak için ağlayan ve çok taklitçi bir oğlan geldi size tavsiyem sakin olun demek ki karnı tok altı temiz ve huzurlu bir bebek ama arada bakın mesela 1 ay sonra size gülmeye başlamalı hiç olmazsa bilinçsiz elinizi sıkmalı yada bir nesney hafifte olsa takip etmeli bolca sev canını sıkma olur mu.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???valla benim kardeşim de böyle saatlerce uyurmuş, çok usluymuş. öyle uyurmuş ki annem burnunu sıkarmış artım uyansın diye korkarmış, öldü zanneder nefesini dinlermiş. doktora götür. doktor bi sorun yok derse sıkma canını. benim o uslu kardeşim sonradan bi kudurdu. düz duvara tırmandı. şimdi de aslan gibi boylu poslu.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???Benim yegenim var 4 aylık oldu hala aglamiyor annesi saat tutup öyle emziriyor gece emmeye hiç uyanmiyor öğlen 12 ye kadar yatıyor saatlerce emmesin genede aglamiyor arada mizirdaniyor