öyle sinirim bozuk öyle üzgünüm öyle utanıyorum ki..işin kötüsü bu rahatsızlığın kesin çözümü yok..bunu bildikçe dahada üzülüyorum
benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..
sorun "obsesif kampulsif bozukluk" yani takıntı hastalığı..
işin dahada kötüsü cinsel takıntı başladı son bir kaç yıldır.."acaba karşı cinsin organına bakarmıyım" gibi..benm gibi bu durumu çok yaşayan varmış ama ben çok utanıyorum
bundan 4 yıl önce falan psikoloğa gitmiştim..kurtulmak imkansız bu hastalıktan ve çok yaygın bir hastalıkmış... devlet hastanesine gitmiştim tabi direk ilaç yazıp gönderiyorlar..
bir süre kullanıp bıraktım ilacı..lustral kullanmıştım..pek faydasını görmedim gibi..şimdi doktora gidecek vaktim yok.ve rahatsızlıklarım yeniden baş gösterdi..bana önerebileceğiniz ilaç isimleri var mıdır?
bu rahatsızlığı olan arkadaşlar sizde ilacın faydası olmuşmuydu?
terapi alsam oda çok masraflı ne yapıcam ben bilmiyorum
benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..
sorun "obsesif kampulsif bozukluk" yani takıntı hastalığı..
işin dahada kötüsü cinsel takıntı başladı son bir kaç yıldır.."acaba karşı cinsin organına bakarmıyım" gibi..benm gibi bu durumu çok yaşayan varmış ama ben çok utanıyorum
bundan 4 yıl önce falan psikoloğa gitmiştim..kurtulmak imkansız bu hastalıktan ve çok yaygın bir hastalıkmış... devlet hastanesine gitmiştim tabi direk ilaç yazıp gönderiyorlar..
bir süre kullanıp bıraktım ilacı..lustral kullanmıştım..pek faydasını görmedim gibi..şimdi doktora gidecek vaktim yok.ve rahatsızlıklarım yeniden baş gösterdi..bana önerebileceğiniz ilaç isimleri var mıdır?
bu rahatsızlığı olan arkadaşlar sizde ilacın faydası olmuşmuydu?
terapi alsam oda çok masraflı ne yapıcam ben bilmiyorum