- Konu Sahibi Manisa4545
-
Suan sizin tek yapmanız gereken doktora gidip ilaç almak ortada bebek yok kaldiki olsa bile vücuttaki enfeksiyon bebeğin tutunmasinida engeller veya daha kötü sonuç olur bebeğe geçme durumu gibi ama sizin daha bebek yokken ilaç içemiyorum demenizi anlamadımArkadaşlar çok kötü grip olmuşum nefes dahi alamıyorum böyle bir grip yok o yetmezmiş gibi 20lik dişim de çıkmış onun da acısı berbat haldeyim .Eşimle korunmadığımız için doktorum çok mecbur kalmadıkça ilaç içme demişti sorum şu adetime az kaldığı için ilaç içemiyorum ıhlamur falan içemiyorum adeti söker diye ne yapmam lazım çok kötü durumdayım ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam lazım bi akıl verin
Öyle yaparım o zaman çok teşekkür ederimHamileyken kullanılabilen pek çok ilaç var. Siz bir doktora gidin, gebelik şüphesi olduğunu da belirtin. Ona göre ilaç yazar size.
Acil doktoruna değil normal polikliniğe ya da aile hekimine gidin. Daha ortada bebek yok boşuna çektirmeyin kendinizeDaha önce yine hasta olduğumda gittim aciledeki doktora söylemiştim ilaç vermemişti çok kötüyüm demiştim kitaptan araştırıp baktı hatta bi tane tek verdi sonrada çok bi iki gün için çok içmemeye çalışın demişti . Daha önce deneyimlediğim içim diyorum zaten
Çok geçmiş olsun. Adet gününüz yakınsa belki de kan testi yaptırır. Siz doktora bırakın işi.Öyle yaparım o zaman çok teşekkür ederim
Yumurtalama günleri denediğimiz için çocuk olsun diye uğraştığımız için gebe olabilirim demedim direk adetim az kalmış dedim daha önce iki kürtaj oldum zaten bir kötü olay daha yaşamamak istemem korkmam normal değil miHenuz gebe degilsiniz. Korunmasiz iliski yasamissiniz. Ilac kullanabilirsiniz. Acildeki doktora gebelik suphem var dediyseniz ilac vermemistir, korunmasiz iliski yasamak gebelik suphesi midir emin degilim.
Teşekkür ederim yorumunuz içinDoktora gidin size ilaç verecektir. Kullanmak istemiyorsanız zorlayarak ılık su için içine karbonat koyun.
Sıcak su bal limon zencefil karıştırın için karbonatlı suyla gargara yapıp için. Bol su tüketmeye çalışın evde varsa triflow ile burundan nefes çalışın. Tavuk kaynatıp çorba yapın. Yemek yerine de geçer. Kuş burnu çayı yapabilirsiniz. Bal propolis polen karıştırın.
Eşim çalışıyor geç geliyor acile gidelim diyor yakınımdaki bir çoğu çalıştığı için gidemiyorum tek başıma gidecem halim yok böyle bir grip görmedim ya salgın gibi bir şeyendişeniz çok normal insan gebelik planlarken yediği salataya koyacağı maydonozu bile hesaplıyor. ama normal bir polikliniğe gitme imkanınız varsa size ona göre bir ilaç verirler. şuan ki virüs covitten beter ailemde yaşadığım için ne iğrenç bişey olduğunu biliyorum, eğer mevcut bir gebelik varsa riske atabilir.umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz çok geçmiş olsun
aynen öyle ciddi bir salgın var. ailemde herkes sizin durumunuzda eşim 3 haftadır iyileşmedi annem bi iyi bi hastanelik öksürmekten içleri çıktı. peki acilde ki doktora izah etseniz belki mevcut bir gebeliği riske atmayacak bir serum filan takar en azından biraz rahatlarsınızEşim çalışıyor geç geliyor acile gidelim diyor yakınımdaki bir çoğu çalıştığı için gidemiyorum tek başıma gidecem halim yok böyle bir grip görmedim ya salgın gibi bir şey
Ben müneccim degilim 2 kez kurtaj yasadiginizi su an yazdiniz. Korkmaniz normal.Yumurtalama günleri denediğimiz için çocuk olsun diye uğraştığımız için gebe olabilirim demedim direk adetim az kalmış dedim daha önce iki kürtaj oldum zaten bir kötü olay daha yaşamamak istemem korkmam normal değil mi
TeşekkürlerBen müneccim degilim 2 kez kurtaj yasadiginizi su an yazdiniz. Korkmaniz normal.
Gunduz poliklinigine gidip, muayene olun. Gebelere verilen b grubu ilaclar var. Fayda-risk goz onune alindiginda ilac veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?