• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çok kötüyüm, bebeğim kanepeden düştü :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim kızım 7 - 8 aylıkken mama sandalyesinden düştü nasıl düştü anlamadım yemeğini yedirdim su getiriyim diye mutfağa gittim birkaç saniye anca odaya bir döndüm kızım yerde o sahneyi unutamam ben çığlık atınca çocuk ağlamaya başladı korktu yavrum eşimi aradım bir geldi kızım gülücükler saçıyor ben ağlıyorum hiçbirşey olmadı ondan sonra alıştım şimdi 13 aylık yavaş yavaş yürüyor tabi bol bol düşüyor Rabbim koruyor hiç korkma kusma ama fışkırır derecede kusma tehlikeli doktor dedi bıngıldak süspansiyon görevi yaptığı için birşey olmuyor bende ozaman kendimi çok suçladım hepimiz dikkat edelim Allah'ın emanetleri onlar

Canim bebegin kemerini de baglamismiydin? Amankemerini baglamadan 0tutturmayin. Baglasanizxa gozunuzu ayirmayin

ben de düşürdüm kızımı bugün..oturtuyordum kanepeye yastıkla destekleyerek oturuyordu dönmesi için egzersizler yapıp duruyordum ama bir türlü dönmüyordu..tuvalete gittim .koridordan pat diye ses geldi..allahım o ses dünyanın en kötü sesi ne olur düşme sesi olmasın diye dua ettim ama kızım yerdeydi..hemen gelip konu açtım ne yapmalıyım diye burayı okumuş olsam biraz daha rahat olurdum belki :((

amaaaaaaaaaaaannnn kızlar korktuğunuz şeye bakın bişeycik olmaz olsaydı benim bebişlerime olurdu heralde okadar çok düştülerki oğlum küçükken pek hatırlamıyorum baya düşmüştür şuan 2 yaşında hala düşüyo biyerlere çarpıyo oyun oynarken falan neyse 2yaşında oldu turp gibi maşallah gelişimi süper:nazar::nazar:birde kızım var 11 aylık oldu oda daha geçen beşiğinde uyanmış bize bakıyordu bizde kahvaltı yapıyorduk kafamızı döndürmemizle kafa üstü yere çakılması bir oldu çok fena oldum anne yüreği doğru ama telaş yapmadım çünkü bu ilk değildi oluyor böyle şeyler çünkü artık büyüyorlar yerinde durmuyorlar neyse hemen aldım kucağıma sakinleştirdim onunla konuştum başını sıktırdım elimle annem öle yapardı neyse gülücük atmaya başladı sonrası işte normale döndü ama daha dikkatliyiz artık keşke dememek için önlem aldık beşiğinin altına yumuşak şeyler yastık üstüne battaniye koyduk düşşe bile bişey olmıycak rahatız geçmiş olsun:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Canim bebegin kemerini de baglamismiydin? Amankemerini baglamadan 0tutturmayin. Baglasanizxa gozunuzu ayirmayin

kemerini bağlamıştım çözdüm tabi çözdüğümü de unutmuşum bir anlık kollarına takılan takılıydı su alıp gelene kadar çocuk düştü bir baktım yerde yorgan vardı yerde üstüne düşmüş Rabbim korumuş herkes dikkatli olsun mama sandalyesinin kemerini takın

benim bebeğimde 52 günlükken düşmüştü kanepeden, o 5 dk ağladı ben 55 dakka ağladım 1 ay falanda etkisinden kurtulamadım.şükürler olsun bişeyi yok

Back