- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Varmış zaten. Kızım var yazmışNe aceleniz vardı? Aileniz kaçtığınız için ne dese haklı. Şimdi de çok da yolunda gitmeyen bu evliliği bir çocukla taçlandırırsınız. Klasik
Artırıyorum. Ya kıskanç koca ya da kaçtığı için kaynanayla yaşayan ve izin alamayan gelin profili.Dışarı neden çıkamıyosunuz
ailem hak etti diye yazmışsınız. peki siz ???Bayanlar kötü şeyler yaşadım.En başta hatayı ailem beni zorla sağlık meslek lisesi ne kaydetmekle yaptı.4 yıl sonra üniversite sınavına girdim ama maalesef sağlık meslekte matematik 3 yıldır görmediğimiz için LYS ye hazırlanan adım ve hemşirelik bölümünü de kazanamadim mezuna kaldım.1 sene vasıfsız ev kızı kardeşlerine analık eden abla oldum annem o zaman dükkan açmıştı.O sene tam özel hastanede ise baslayacaktim ki sonradan eleman var denildi(babam yoluma taş koymuş üniversite okuyayım diye)Ben de hemen çalışma hayatına atılmak istedim olmadı.O sene 2 yıllık bölüm kazandım.O sene de eşimle tanıştım eşim de işçiydi sonra normal flört ettik ben aileme söylemeden kuzenim görmüş teyzemler anama söylemiş.Annemler eşimi istemiyordu ama konuşalım diye cagirmislardi.Esimin ailesi iyiydi.Neyse üç ay sonra baskılar çoğaldı annem eşimin ailesini çağırmış beni de odaya kapatıp kardeşlerimi başıma diktiler kaynanama oglunuzu damat adayi olarak görmüyorum demis.Sonra eşim bu iş olmayacak nikah kıyalım dedi bana ben de baskılardan bıktım nikah kiydik.Ailem hemen reddetti özür bile kabul etmediler düğüne de gelmediler sonra uzulmusler(bazen haketttiklerini düşünüyorum çünkü hep başkalarına büyük konuşmuşlar) Kızım da oldu okul da bitti ama ailem hala eşimi istemiyor ama annem eşimle uğraşıyor bana kızıyor(kaçtın diye kakaliyor zaten bu yüzden dul kalmamak için dua ederim) şimdi de eşimin kuzeni yeni evli onun Arabası var eşi g. Nin de sözü nişanı oldu güzel evlilik yaptı.Ailr ve coğrafya kadermis ben bunu çok iyi anlıyorum.ve eşimle kavgalarmiz var herkes geziyor denizlere gidiyor ben evden kafamı cikaramiyorum.Bazen bu yüzden ümitsizliğe düşüyorum.Ne yapmalıyım?
GörmemişimVarmış zaten. Kızım var yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?