• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm bayanlar

Konuda siz hariç herkes bir şeylerden suçlu maşallah ama hayat sizin hayatınız, seçimler de bizzat size ait. Aile ve coğrafya kader ama Allah bize akıl da vermiş kullanalım diye. Aileniz okumanızı beklerken kocaya kaçmasaydınız alırdınız mesleğinizi elinize, okulunuz biterdi, o zaman muhtemelen aileniz de yumuşardı eğer hala evlenmek istiyorduysanız siz de yapardınız davullu zurnalı nişanlı kınalı bir evlilik.
Ne güzel olmuş giriş cümleniz. Bir evde baba eğitimi destekliyorsa, ben üniversite okusun diyorsa buna rağmen okuyamayan kişi suçu kendinde aramalı. Konu sahibi de tam böyle.

alaninizi sevmediyseniz evlendikten sonra veya meslege baslayip kendi giderlerinizi karsiladiktan sonra alan degistirebilirdiniz. acele edip evlenmissiniz.. daha iyi meslekli birini bulur diye istememistir aileniz. ya da biraz para kazanip oyle evlen diye muhtemelen 19-20 yaslarindaydiniz en fazla.. hemen cocuk yapmak.. yanlis yanlisi dogurmus. esinizin yanlis kisi oldugunu dusunuyorsaniz bu yanlisi bari surdurmeyin, ayrilin.

Aileler baskı yaparak iyi bir sey yapıyor ama sonuç hep böyle oluyor. Bence çalışın sağlıkçı alımı iyi şu an. Matematik bilmiyorum demissiniz ama öğreniliyor ben de bu yaşıma kadar hicbir zaman coğrafya tarih fizik kimya biyoloji görmedim ama kpss de cikiyor diye hepsini öğrendim. Sadece matematik öğrenmek cok daha basittir.

Ne aceleniz vardı? Aileniz kaçtığınız için ne dese haklı. Şimdi de çok da yolunda gitmeyen bu evliliği bir çocukla taçlandırırsınız. Klasik :işsiz:
Çocuk olana kadar evliliğim iyiydi ama çocuk olduğu zamandan beri huzurum yok her günüm terslik içinde geçiyor ve üzüntüden kurtulamiyorum

alaninizi sevmediyseniz evlendikten sonra veya meslege baslayip kendi giderlerinizi karsiladiktan sonra alan degistirebilirdiniz. acele edip evlenmissiniz.. daha iyi meslekli birini bulur diye istememistir aileniz. ya da biraz para kazanip oyle evlen diye muhtemelen 19-20 yaslarindaydiniz en fazla.. hemen cocuk yapmak.. yanlis yanlisi dogurmus. esinizin yanlis kisi oldugunu dusunuyorsaniz bu yanlisi bari surdurmeyin, ayrilin.
Eşimi seviyorum ama nedeni belli değil her gün sorun çıkıyor hiçbir işim rast gitmiyor hatta her gün kavga cikiyor.buyuden ya da musallattan şüphelenmeye başladım desem yalan degil

Eşimi seviyorum ama nedeni belli değil her gün sorun çıkıyor hiçbir işim rast gitmiyor hatta her gün kavga cikiyor.buyuden ya da musallattan şüphelenmeye başladım desem yalan degil
her gun sorun cikaran, kavga cikaran adamin nesini seviyorsunuz, ya da nesi iyi bir es? bariz sorunlariniz var gormezden mi geliyorsunuz? durumu mu kabullendiniz nedir?

Başlığı bayanlar diye açan hesaba da pek güvenemiyorum. Hikayede de herşey var, sanki ne yazsak diye karar verilememiş de herşeyi aynı anda yazmış gibi. Bol şans

Büyü musallat dedin beni kaybettin, bir şeyler yazasım vardı ama kaçtı. Tek tavsiyem okuluna devam et, bitirdiysen iş bak.

Arkadaşlar kötü şeyler yaşadım.En başta hatayı ailem beni zorla sağlık meslek lisesi ne kaydetmekle yaptı.4 yıl sonra üniversite sınavına girdim ama maalesef sağlık meslekte matematik 3 yıldır görmediğimiz için LYS ye hazırlanan adım ve hemşirelik bölümünü de kazanamadim mezuna kaldım.1 sene vasıfsız ev kızı kardeşlerine analık eden abla oldum annem o zaman dükkan açmıştı.O sene tam özel hastanede ise baslayacaktim ki sonradan eleman var denildi(babam yoluma taş koymuş üniversite okuyayım diye)Ben de hemen çalışma hayatına atılmak istedim olmadı.O sene 2 yıllık bölüm kazandım.O sene de eşimle tanıştım eşim de işçiydi sonra normal flört ettik ben aileme söylemeden kuzenim görmüş teyzemler anama söylemiş.Annemler eşimi istemiyordu ama konuşalım diye cagirmislardi.Esimin ailesi iyiydi.Neyse üç ay sonra baskılar çoğaldı annem eşimin ailesini çağırmış beni de odaya kapatıp kardeşlerimi başıma diktiler kaynanama oglunuzu damat adayi olarak görmüyorum demis.Sonra eşim bu iş olmayacak nikah kıyalım dedi bana ben de baskılardan bıktım nikah kiydik.Ailem hemen reddetti özür bile kabul etmediler düğüne de gelmediler sonra uzulmusler Kızım da oldu okul da bitti ama ailem hala eşimi istemiyor ama annem eşimle uğraşıyor bana kızıyor(kaçtın diye kakaliyor zaten bu yüzden dul kalmamak için dua ederim) şimdi de eşimin kuzeni yeni evli onun Arabası var eşi g. Nin de sözü nişanı oldu güzel evlilik yaptı.Ailr ve coğrafya kadermis ben bunu çok iyi anlıyorum.ve eşimle kavgalarmiz var herkes geziyor denizlere gidiyor ben evden kafamı cikaramiyorum.Bazen bu yüzden ümitsizliğe düşüyorum.Ne yapmalıyım?
Kıyaslama yaparak yasarsanizin şartlar ne olursa olsun mutsuz olursunuz

kızımı okutmaya calısırken tutupda kocaya kacsa bende bu sekılde tavır alırdım
herseyın zamanı var okulu bıtırıp ıse gırseydınız koca kacıyor mu ? bekleseydı cok sevıyorsa adam sızı allah allah

neyse kendı hayatınızla kımseyı kıyaslamayın bu kadar uzuluyorsanız cunku kendı secımınız... herseyı sırasıyla yapsaydınız bambaska olurdu ama sız bunları goze almıstınız
kısmet

Ahahah yuh artık. Film olan Musallat mı, film olan Büyü mü? Yoksa kendi seçimleriniz mi biraz düşünün.

Arkadaşlar kötü şeyler yaşadım.En başta hatayı ailem beni zorla sağlık meslek lisesi ne kaydetmekle yaptı.4 yıl sonra üniversite sınavına girdim ama maalesef sağlık meslekte matematik 3 yıldır görmediğimiz için LYS ye hazırlanan adım ve hemşirelik bölümünü de kazanamadim mezuna kaldım.1 sene vasıfsız ev kızı kardeşlerine analık eden abla oldum annem o zaman dükkan açmıştı.O sene tam özel hastanede ise baslayacaktim ki sonradan eleman var denildi(babam yoluma taş koymuş üniversite okuyayım diye)Ben de hemen çalışma hayatına atılmak istedim olmadı.O sene 2 yıllık bölüm kazandım.O sene de eşimle tanıştım eşim de işçiydi sonra normal flört ettik ben aileme söylemeden kuzenim görmüş teyzemler anama söylemiş.Annemler eşimi istemiyordu ama konuşalım diye cagirmislardi.Esimin ailesi iyiydi.Neyse üç ay sonra baskılar çoğaldı annem eşimin ailesini çağırmış beni de odaya kapatıp kardeşlerimi başıma diktiler kaynanama oglunuzu damat adayi olarak görmüyorum demis.Sonra eşim bu iş olmayacak nikah kıyalım dedi bana ben de baskılardan bıktım nikah kiydik.Ailem hemen reddetti özür bile kabul etmediler düğüne de gelmediler sonra uzulmusler Kızım da oldu okul da bitti ama ailem hala eşimi istemiyor ama annem eşimle uğraşıyor bana kızıyor(kaçtın diye kakaliyor zaten bu yüzden dul kalmamak için dua ederim) şimdi de eşimin kuzeni yeni evli onun Arabası var eşi g. Nin de sözü nişanı oldu güzel evlilik yaptı.Ailr ve coğrafya kadermis ben bunu çok iyi anlıyorum.ve eşimle kavgalarmiz var herkes geziyor denizlere gidiyor ben evden kafamı cikaramiyorum.Bazen bu yüzden ümitsizliğe düşüyorum.Ne yapmalıyım?
Sen bile bile kendini bu hayatın icine atmışşın her seyi göze alarak evlenmişşin annen seni o kadar uyarmiş(Annenden babandan helallik iste gönülleri kırılmış Sen nasıl mutlu olmayı bekliyorsun ki) her sey duzelir o zaman

Back