- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
-
- Konu Sahibi melekgungor
Merhaba geçmiş olsun bende dis gebelik geçiyorum benim bugün ignenjj 12.gunu ne gibi sıkıntı var acaba söyler misin yardımcı olmaya çalışırımMerhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım
Ben bi saat sonra laparoskopiyle ameliyat olacağım cok korkuyorum ökecekmişim gibi geliyorMerhaba geçmiş olsun bende dis gebelik geçiyorum benim bugün ignenjj 12.gunu ne gibi sıkıntı var acaba söyler misin yardımcı olmaya çalışırım
cok gecmis olsun..korkmaa sakin oldu bitti olacak insallah...Ben bi saat sonra laparoskopiyle ameliyat olacağım cok korkuyorum ökecekmişim gibi geliyor
Çok teşekkür ederim ama bu panik ataklarla kafayı yiyeceğim delirecekmgibi oluyorum hem ameliyat korkusu hem de panik atak korkusucok gecmis olsun..korkmaa sakin oldu bitti olacak insallah...
senin sagligin herseyden daha degerli unutma..
Allah razı olsun şuan yapabileceğim tek şey dua etmek allahım şifa versin dayanma gücü versin inşallah... çok acıyo mudur ki acabaSakinleşmeye çalış. Dua et arkadaşım. Ben de senin için dua edeceğim. Hiç bir şey olmayacak endişelenme olur mu. Derin nefes al sakinleş kendini en mutlu hissettiğin anılarını düşün eşini aileni düşün ve mutlu ol. hadi arkadaşım sakinleşmeye çalış
Canım sakin ol zaten hissetmiceksin panik atak eşimde var o yüzden bilirim nasıl zordur ama her şey senin elinde. Eğer sen istersen kendini iyi hissedebilirsin. Zaten çok kısa surucek sonra her şey bitmiş olucak rahatlicksin. Çok zor süreçten geçiyoruz ama sonunda evlat var bu zorluğun metaneyli ol annelik zor fakat bizim için daha zor. Rabbim yardım etsinBen bi saat sonra laparoskopiyle ameliyat olacağım cok korkuyorum ökecekmişim gibi geliyor
21.30 da olacak ameliyat hayırlısıyla Allah’ın izniyle çıkabilirsem hemen yazıcam burdanCanım sakin ol zaten hissetmiceksin panik atak eşimde var o yüzden bilirim nasıl zordur ama her şey senin elinde. Eğer sen istersen kendini iyi hissedebilirsin. Zaten çok kısa surucek sonra her şey bitmiş olucak rahatlicksin. Çok zor süreçten geçiyoruz ama sonunda evlat var bu zorluğun metaneyli ol annelik zor fakat bizim için daha zor. Rabbim yardım etsin
Canım banada dış gebelik dediler senden 1 gün önce yani salı günü iğne vurdular hala ağrım var korkmaMerhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım
ya saçmalamayın ben dış gebelikten iç kanama geçirdim açık amelyat bile oldum apar topar bi,şey olmuyor geçiyorBen bi saat sonra laparoskopiyle ameliyat olacağım cok korkuyorum ökecekmişim gibi geliyor
İç kanama oldugunuzu nasıl anladınızya saçmalamayın ben dış gebelikten iç kanama geçirdim açık amelyat bile oldum apar topar bi,şey olmuyor geçiyor
şiddetli kusma ishal ve sağ tarafıma felç inmiş gibi ağrım vardı yürüyemiyordum bileİç kanama oldugunuzu nasıl anladınız
amin kimseye yaşatmasın rabbim sizde problem yapmayın bu söylediğimi unutmayın ister kan verin ister başka bişey yapın bu şekilde gebelik olmaz.evlenince anlarsınızGeçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin
Panik atak böyle boktan birşey işte olmayacak yerde endişeye kapılıyoruz beynin oyun oynuyor umursamaz ol. Sure oku kuran oku. Allah gönlüne ferahlık versin yardımcın olsun inşallahMerhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım