Çok kötüyüm Allah rızası için yardım !!!!!!

Bende iğnemi vuruldum cumartesi günü. Bugun 2. günüm sancılarım var. Çok korkuyorum 😣
Ağrın çok değilse normal .. daha önceki dış gebeliğimde iğne vurulmuştu ve ağrılarım kanamam vardı hemen düşmüştü değerlerim kurtulmustum..bunda hiç ağrım olmadı etki etmedi iğne..ama ağrın dayanılmicak gibiyse mutlaka acile git ..bi de zor olduğunu bilsem de sakin olmaya çalış :KK43:

Ağrın çok değilse normal .. daha önceki dış gebeliğimde iğne vurulmuştu ve ağrılarım kanamam vardı hemen düşmüştü değerlerim kurtulmustum..bunda hiç ağrım olmadı etki etmedi iğne..ama ağrın dayanılmicak gibiyse mutlaka acile git ..bi de zor olduğunu bilsem de sakin olmaya çalış :KK43:
Geçmiş olsun ağrısız sancisiz bir süreç geçirirsin insallah. Daha ne önce ne zman dış gebelik gecirmstin canım korunma süren olmuşmudyu

Merhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım
Bende dis gebelik gecirdim ayni igneden vuruldum doktor yinede dikkat li olmami seni iki buklum yapacak agrin veya yogun kanama olursa hemen hastaneye gel dedi cok sukur olmadi hcg degerinin sifirlanmasi 6 haftayi buldu ve bu suredede hafif agri ve Azar Azar kanamalarim devam etti

6 ay korun demişti dr canım
Bazı doktorlar 6 ay bazıları 3 ay diyor bende yarın doktorumla görüşücem. sanırım nasip kısmet işi. Yani sen korunmussjj ama tekrarlamis başka arkadaş yazmış dış gebelik geçirmiş hemen tekrar hamile kalmış ve sağlıklı bir bebeği olmuş. Bu surecte çok uzun geçmek bilmez benim birde tup bebekti dondurulmus embriyolrim var. İnsalhh geçer bu zor günler 🙏🏻

Ağrım şöyle ; tuvalete çıkarken ağrıdan ölüyorum böbreklerim falan ağrıyor. Normal mi acaba 😔 gaza sıkışıyorum sürekli.

Merhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım
Öncelikle geçmiş olsun canım korkma bende anksiyete hastasıyım ve 1 senedir evliyim ilk gebeliğim dış gebelikti çok korkuyordum ölcem diye ama çok şükür hafif atlattım 2 gece hastanede yattım hem alttan hemde ağızdan iki gün hap içtim ondan sonra kendi kendine bebek düştü çok şükür şuan 6 haftalık gebeyim daha yeni öğrendim korkma Allah yardımcın olsun

X