- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi limonmandalina
-
bir de sarhoştum hatırlamıyorum muhabbeti yapsaydı da tam olsaydıDevam etmek istemiyorum öyle biriyle ilişki yaşarsam ben sinir hastası olurum hiç bana uygun değil ama dedikleriniz şu bakımdan doğru yaşadığımız çekimden ve uyumdan evet etkilendim ve ertesi günlerde olanları yok sayması bana kendimi çok kötü hissettiriyor. Tüm olay alkol mü alkol insana hiç aklında olmayan şeyleri mi yaptırıyor yoksa aklımızda olanlara alkolün etkisiyle cesaret buluyoruz ve alkol yokken o cesaret kayıp mı oluyor? İşin içinden çıkamıyorum
Adam sevgilisini birakmicagini söylemiş zaten sana demekki o kızı seviyor belki onla ciddi düşündüğü için ona yanasmiyordur bu konuda da seni ve diger lerini kullaniyordun cinsellik yoksa bile mekanda tek kalmamak için seninle gidiyordur kendini böyle basit gören kızları ben anlamıyorum geleceğin olmayan sana değer vermeyen bir erkekten nasıl öyle romantik şeyler hissedersin
bir de sarhoştum hatırlamıyorum muhabbeti yapsaydı da tam olsaydıayıkken hiç düşünmemiş olması imkansız. alkol alan herkes ilk bulduğunu mu öpüyor yani. belli ki ayıkken düşünmüş aklına gelmiş, öncesi varmış yani. erkek adam yaşadığının arkasında durur. alkole sığınmaz
Demek ki o kadarcik bile degerin yok gozunde.. Aramizda gecenler romantikti . Sadece yasananlari yok saymasın isterdim ama o bunu bile yapamadi
hepimiz yeri geliyor alkol alıyoruz, önümüze gelen ilk gördüğümüze mi yanaşıyoruz. alkolle cesaret bulup bazı duyguları ortaya çıkmış da olabilir, ama alkol aldım deyip bunun arkasına saklanmak tam bir karaktersizlik örneği. olması gereken BENCE eğer sizinle bu ilişkiyi bir adım ileriye taşımayacaksa sizi karşısına alarak cesurca bunu ifade etmesiydi. evet senden hoşlandım ve bunu yaşadım. ama şu şu şu sebeplerden sen de biliyorsun ki bizim ilişkimizin ileriye gitme şansı olmadığnı düşünüyorum." o zaman bu adam baş üstünde taşınır. eyvallah denir. ama sizinki hem yaşananları yok saymış ve hem de bu durum birkaç kere tekrarlanmış. yani artık bu duygusal istismara girmeye başlamış. kendinizi uzak tutmaya çalışmalısınız. sevgilinizle de bu adamla da görüşmeyin bence. duygusal olarak çok yıpranırsınız.Aynen öyle arkasinda dursun isterdim ben hic olmazsa arkasındayim yok saymiyorum yasanan hicbir seyi ondan da tek bekledigim buydu. Ben de dediginize katiliyorum insan alkol alinca onune gelene yanasmaz. Alkol icinde istediklerini yapmak icin cesaret verir sadece...
Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Seni yargılamıyorum. Ama bu çocuk sana sadece cinsel çekim duyuyor. Ötesi yok canım. Eğer sana değer verseydi. Şuanda diğer kızdan ayrılmayı konuşuyor olurdu. Ama o sadece seninle gizli kapaklı görüşebileceği yerleri ve zamanları seçerek her buluşmada ilişkinin dozunu daha da ileri taşımaya devam ediyor. Ayrıca cinsellik konusunda ısrarı yok değil düşünmüş ama sen izin vermemişsin. Sana tecavüz edemeyeceğine göre. Ya seni kendine biraz daha alıştırarak emeline ulaşacak yada hiç ulaşamayarak bıkıp gidecek.Eski sevgiline gelince seni sevdiği için vazgecemiyor belli ki o senin her yaptığını hala umut varmış gibi algılayacak buna bir son ver lütfen. Güvenme bana değil. Seninle asla, tekrar olmayacak de ve tavrını koy.
Bunlarin bilincinde olmanda birşeydir ve sana şunu söylemek istiyorum sevgilin o sahsin kız arkadasiyla bunları yapsaydı aynı seyleri ve o kıza senle cinsellik yasadigini ama çekici bulmadigini soleseydı bence bi sevgilinin yerine koy kendini ve kızın yerine ki sen bir kadın olarak o şerefsiz bir erkek ve o kıza yapılana göz yumup bide ortak oluyorsun ilerde başına aynisi gelebilir ilahi adalet Die bişey var unutma insanlarin duygulariyla oynamak çok ayipSevgilisiyle cinsellik yaşıyor ama onu cekici bulamadigini basindan beri cinsel hayatlarının kotu oldugunu soylemisti. Aramizda gecenler romantikti ama onun icin bir degerim ya da anlamim olmadigini biliyorum ve zaten ben de onunla ciddi bir sey düşünmem. Sadece yasananlari yok saymasın isterdim ama o bunu bile yapamadi
Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim
hepimiz yeri geliyor alkol alıyoruz, önümüze gelen ilk gördüğümüze mi yanaşıyoruz. alkolle cesaret bulup bazı duyguları ortaya çıkmış da olabilir, ama alkol aldım deyip bunun arkasına saklanmak tam bir karaktersizlik örneği. olması gereken BENCE eğer sizinle bu ilişkiyi bir adım ileriye taşımayacaksa sizi karşısına alarak cesurca bunu ifade etmesiydi. evet senden hoşlandım ve bunu yaşadım. ama şu şu şu sebeplerden sen de biliyorsun ki bizim ilişkimizin ileriye gitme şansı olmadığnı düşünüyorum." o zaman bu adam baş üstünde taşınır. eyvallah denir. ama sizinki hem yaşananları yok saymış ve hem de bu durum birkaç kere tekrarlanmış. yani artık bu duygusal istismara girmeye başlamış. kendinizi uzak tutmaya çalışmalısınız. sevgilinizle de bu adamla da görüşmeyin bence. duygusal olarak çok yıpranırsınız.
Bence senin zoruna giden secilmemek. Sayet sevgilimden ayriliyorum , seninle olalim dese hoopp noluyoruz derdin.Evet keske yapabilseydi bunlari ama o kadar karakter yok onda. Ben aptal gibi özel bir sey yasadigimizi dusundum ama farkindayim su an her seyin. Ama ben yok sayamiyorum yasadigim hicbir seyi. Yeri gelse arkasinda da dururum yaptıklarımın ama o buna degmez
Bence senin zoruna giden secilmemek. Sayet sevgilimden ayriliyorum , seninle olalim dese hoopp noluyoruz derdin.
Biraz da ego isin icine karisinca ortada kalmis gibi hissettin. Bana sorarsan yapman gereken sevgilinle ve bu adamla her ne iliskin varsa bitirmen amaaa amaasi var iste. Sen bunu yapmayacaksin.
Adam zaten uzaga gitti aramaz sormaz biliyorum o yuzden o bitti. Sevgilimle devam eder miyiz bilmiyorum o cok iyi ama bana yetmiyor bir seyler. Ve tum bunlari gidip anlatasim geliyor surekli. Ben boyle bir sey gizleyerek devam edemem
Sevgilisiyle cinsellik yaşıyor ama onu cekici bulamadigini basindan beri cinsel hayatlarının kotu oldugunu soylemisti. Aramizda gecenler romantikti ama onun icin bir degerim ya da anlamim olmadigini biliyorum ve zaten ben de onunla ciddi bir sey düşünmem. Sadece yasananlari yok saymasın isterdim ama o bunu bile yapamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?