çok kötü oldum ben, nolur ilgili biri olsun burda .. acil!

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
arkadaşlar merhaba
lütfen sabahın köründe birileri olsun forumda, ve lütfen birileri yazdıklarımı okuyup ilgili olsun ve cevap alabileyim...

ben istanbuldayım normalde, bursada annemlerde bayram ziyaretindeyim şu anda. 21+1 haftalık gebeyim.
dün geceyi inanılmaz zor geçirdim. nefes alamadım, burnum tıkandı, yatamadım, oturamadım, ayakta dolandım, ayaklarım şişti çılgın gibi.
teee saat 5 gibi eşimin muazzam yardım çabaları sonucu uyudum kaldım, ama 1 saat falan...
çıldırmak üzereyim, çok rahatsızım.

bursada jimer'de gülin hanım, annemin doktoru. her şey için gülin hanıma gider. ama bugün hastahanede olmayacakmış. bugünkü nöbetçi hekim recep bey imiş.
ne dersiniz? kendisi ile görüşürsem pişman olur muyum?
ltfen fikirlerinizi bekliyorum.. lüttfennn

gecmis olsun ama tam anlayamadim nefes sorunun aniden mi basladi???daha önce panik atak gibi biseyler yasadinmi???

Öncelikle gecmis olsun canim, su durumda doktorun kim oldugu önemli deil bence, önemli olan bir an evvel bir doktor tarafindan kontrol edilmen, dilerim büyük bir sorun deildir, hemen ögren ki icin rahatlasin, eve gel ve uyuyamadigin gecenin acisini cikar.a.s.

gecmis olsun ama tam anlayamadim nefes sorunun aniden mi basladi???daha önce panik atak gibi biseyler yasadinmi???

hiç yalamadım ecrin. ama sanırım şu an itibari ile, panik atak sahibi olmuş olabilirim.

hafifi bi dalıyorum uykuya, 2 dakika sonra nefessiz uyanıyorum... çıldırıcam.

Öncelikle gecmis olsun canim, su durumda doktorun kim oldugu önemli deil bence, önemli olan bir an evvel bir doktor tarafindan kontrol edilmen, dilerim büyük bir sorun deildir, hemen ögren ki icin rahatlasin, eve gel ve uyuyamadigin gecenin acisini cikar.a.s.

ahh inşallah..
aslında kendimden çok, bebeğim için daha çok endişeliyim.. çok hareketlendi - o da rahatsız halinden...
offff

önce sakin ol ve nefessiz kalicam diye korkma...bi an önce de doktora git...gecmis olsun canim ...

geçmiş olsun canım. en kısa zamanda iyilşirsin inşallah. anlattıgına göre bana da panik atak gibi geldi. doktora gidince sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz :gitme:

bugün bayram malum, her yerde nöbetçiler pratisyen mratisyen.. ben de gebelik ve bebek sebebi ile uzmanla görüşmek istiyorum.
O yüzden yarın sabaha kaldı doktor işi... azıcık sakinleştim çok çabalar sonucu..
offff offf

vücudunda ödem oluşmaya başladı mı ? Tansiyon yükselmesi var mı ? Bana sanki preeklempsi başlangıcı gibi geldi ama yanılmış da olabilirim..Çok geçmiş olsun,iyi bir doktora gidin.

vücudunda ödem oluşmaya başladı mı ? Tansiyon yükselmesi var mı ? Bana sanki preeklempsi başlangıcı gibi geldi ama yanılmış da olabilirim..Çok geçmiş olsun,iyi bir doktora gidin.

arkadaşa katılıyorum,tansiyonunu bi ölçtürsen iyi olur gibime geldi.çok geçmiş olsun

yalel canım
acaba ne yaptın
inşallah iyisinizdir

arkadaşlar merhaba
lütfen sabahın köründe birileri olsun forumda, ve lütfen birileri yazdıklarımı okuyup ilgili olsun ve cevap alabileyim...

ben istanbuldayım normalde, bursada annemlerde bayram ziyaretindeyim şu anda. 21+1 haftalık gebeyim.
dün geceyi inanılmaz zor geçirdim. nefes alamadım, burnum tıkandı, yatamadım, oturamadım, ayakta dolandım, ayaklarım şişti çılgın gibi.
teee saat 5 gibi eşimin muazzam yardım çabaları sonucu uyudum kaldım, ama 1 saat falan...
çıldırmak üzereyim, çok rahatsızım.

bursada jimer'de gülin hanım, annemin doktoru. her şey için gülin hanıma gider. ama bugün hastahanede olmayacakmış. bugünkü nöbetçi hekim recep bey imiş.
ne dersiniz? kendisi ile görüşürsem pişman olur muyum?
ltfen fikirlerinizi bekliyorum.. lüttfennn
öncelikle geçmiş olsun saydığın şikayetler preklempsi yani gebelik zehirlenmesi habercisi olabilir hiç vakit kaybetme doktor seçme lüksünü boşver arkadaşım hemen bir jinekoloğa görün seni korkutmak istemem ama aynı şeyleri bende yaşadım ondan söylüyorum bide hemen tansiyonunu ölçtür

X