- 9 Aralık 2017
- 14
- 23
- 30
- Konu Sahibi sinemer123456
Kızlar ilk açtığım konuya yazılan cevaplar için çok ama çok teşekkürederim.Bana gerçekten yardımcı oldunuz.Başka bir problem için tekrar size danışmak istedim.Bir ofiste çalışıyorum.Ofisimizde 3 bayan 1 erkek var.Bayan arkadaşlarımdan biri çok tatlı bir kadın güler yüzlü kendi halinde.Çok şık giyinir dışardan bakınca topuklu ayakkabısı makyajı hiç eksik olmaz.Sabahın körünce biz gözümüzü açamazken o full makyajla çıkar herkesin karşısına.Ama her makyaj yapıp güzel giyinen kadının temiz olmadığını anladım.İş arkadaşımda dayanılmaz kötü kokuyor.Ter kokusu ağız kokusu günlerce duş almamış gibi saçları fönlü ama yağ içinde muntazam sürülmüş kırmızı ruju ama çok kötü ağız kokusu var.Yanımızdan geçerken yada birşey söylemek için ona yaklaştığımızda çok keskin bir ter kokusu var kendisinde.Diğer iş arkadaşlarımda bu durumdan rahatsız.Ofisimiz küçük olduğu için bir süre sonra katlanılmaz hale geliyor.O kadar tatlı güleryüzlü bir kadın ki arkadaşlar bunu ona nasıl söyleyebilirim.Yani nasıl bir cümle kurmalıyım ona kalbini kırmak istemiyorum üzülsün istemiyorum.Ama sen ter kokuyosun yada ağzın kokuyor gibi bir cümle kurulmaz biliyorum.Böyle naif bir kadına bu durumu nasıl söyleyebilirim.