Teşekkür ederim arkadaşlar ordan anneme geçtim. Gittim cenazeyi bekliyorlardı bebeğim kucağımda indim aşağı avlu gibi bi yer arkadaşımı gördüm gözler davulun ötesinde olmuş. Bebeğimi öbür iş arkadaşıma verdim gittim sarildim 5 dakka sarıldık saldi kendini ağladı yine napicam ben gitti canım gitti napayim ben arkadaşım diyodu bende agladim. Sonra diğer arkadaş banna işaret çaktı köşeye götür uzaklaştır şimdi cenaze gelicek diye. Bende gel dedim köşeye götürdüm hiç fark etmedi niye götürdüğumu ama kafası orda aklı orda geldi mi geldi mi diye gözü hep oradaydı kapıdaydi sonra cenaze geldi gördü zaten köşeden birakti kendini yine dedim sarıl bana sarıl sarıldı hemen öyle sonra yukarı çıktık arabaya bindirdiler cenazeyi bebeğimi gördü guluyo elini bacağını yuzunu oksuyo. Bu arada metan gazı sıkışması sonucu patlama olmuş ve arkadaşıma baştan gostermemislerdi yalvarmis daha sonra göstermişler heryeri yanikmis iyice yıkılmış arkadaşlarım anlattı. Daha 35 yaşında adam kendisi de 33 yaşında. Antalya maden patlaması yazabilirsiniz okumak isteyenler için.