• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kotu hissediyorum.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Kötü bi haberle uyandım. Ben 24 yaşındayım iş arkadaşım 35 yaşında ama çok iyi anlaşıyoruz çıtı piti saf bi kiz 5 senelik evliydi sanırım ve 2. Tüp bebek denemesi 2 hafta önce hüsranla sonuçlandı. Ben dedim bi isim vereyim son kez onu deneyin. Tamam biraz para biriktirelim olmazsa İstanbula gidip bidaha deneriz napalım dedi. Umutluydu aynı zamanda umutsuzdu. Eşi de aşçılık yapiyodu 3 sene evvel madenciliğe geçti daha fazla para kazanmak icin. Hafta sonları eşini görmeye gelirdi evine her hafta. Ve bu sabah haberi geldi... yerin 900 m altında arkadaşıyla can vermiş. Gaz sıkışması olmuş, cesetlerini çıkarmışlar. Bana da başka bi iş arkadaşım söyledi. Çığlık cigligaymis. Sorun şu ki yarın akşam yanına gidicez diğer 2 arkadaşla ama 3 aylik kızımi da yanımda almam gerek. Annem ve arkadaş bişey olmaz dedi ama illaki kötü hisseder. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok üzgünüm. .
 
Çok üzüldüm:KK43: Allah rahmet eylesin...
Mecbursanız yapacak bir şey yok, sonuçta gitmeniz de gerekiyor...
 
Teşekkür ederim arkadaşlar ordan anneme geçtim. Gittim cenazeyi bekliyorlardı bebeğim kucağımda indim aşağı avlu gibi bi yer arkadaşımı gördüm gözler davulun ötesinde olmuş. Bebeğimi öbür iş arkadaşıma verdim gittim sarildim 5 dakka sarıldık saldi kendini ağladı yine napicam ben gitti canım gitti napayim ben arkadaşım diyodu bende agladim. Sonra diğer arkadaş banna işaret çaktı köşeye götür uzaklaştır şimdi cenaze gelicek diye. Bende gel dedim köşeye götürdüm hiç fark etmedi niye götürdüğumu ama kafası orda aklı orda geldi mi geldi mi diye gözü hep oradaydı kapıdaydi sonra cenaze geldi gördü zaten köşeden birakti kendini yine dedim sarıl bana sarıl sarıldı hemen öyle sonra yukarı çıktık arabaya bindirdiler cenazeyi bebeğimi gördü guluyo elini bacağını yuzunu oksuyo. Bu arada metan gazı sıkışması sonucu patlama olmuş ve arkadaşıma baştan gostermemislerdi yalvarmis daha sonra göstermişler heryeri yanikmis iyice yıkılmış arkadaşlarım anlattı. Daha 35 yaşında adam kendisi de 33 yaşında. Antalya maden patlaması yazabilirsiniz okumak isteyenler için.
 
Back
X