Bunu isteyerek söylemedim o an aklımdan geçti ne yazık ki OKB hastasıyım bir süre temizlik takıntısı yaşadım daha sonra bunlara düşünce okbleri eklendi ne yazık ki vesveselerim sık oluyor sonra hemen tövbe ediyorum ancak bazen korkuyorum tövbem kabul olmazsa diyeDini konu yasak ama şu dilinize bi sahip çıkın ya, her anlamda..
Üzüldüm.. Ama söylediğiniz şeye daha çok üzüldüm. Lütfen kendinize gelin vesveselerden kurtulma yollarını deneyin. Yardım alıyor musunuz?Bunu isteyerek söylemedim o an aklımdan geçti ne yazık ki OKB hastasıyım bir süre temizlik takıntısı yaşadım daha sonra bunlara düşünce okbleri eklendi ne yazık ki vesveselerim sık oluyor sonra hemen tövbe ediyorum ancak bazen korkuyorum tövbem kabul olmazsa diye
Ölümün ne şekilde geleceğini bilmediğimiz için ölmekten beter diyerek kesin bir yargı koyamayız bence hiçbir şeye ancak evet kötü bir şey istedim. Depresyon ve OKB hastasıyım ne yazık ki bu tür kendine zarar verme düşünceleri panik anında çabucak içine çekiyor beni...Ölmek istiyorum dediğinize göre ölmekten beter bir şey istediniz ki bu kadar korkuyorsunuz sanırım
OKB için tedavi görüyor musunuz? İlaç alıyor musunuz?Ölümün ne şekilde geleceğini bilmediğimiz için ölmekten beter diyerek kesin bir yargı koyamayız bence hiçbir şeye ancak evet kötü bir şey istedim. Depresyon ve OKB hastasıyım ne yazık ki bu tür kendine zarar verme düşünceleri panik anında çabucak içine çekiyor beni...
Sen yazinca direk okb dedim zaten.Bunu isteyerek söylemedim o an aklımdan geçti ne yazık ki OKB hastasıyım bir süre temizlik takıntısı yaşadım daha sonra bunlara düşünce okbleri eklendi ne yazık ki vesveselerim sık oluyor sonra hemen tövbe ediyorum ancak bazen korkuyorum tövbem kabul olmazsa diye
Bunların vesvese olduğunu, gerçekdışı olduğunu idrak etmeye çalış, pişman olmuşsun, tövbe etmişsin, Allah görüyor biliyor durumunu, sorumlu değilsin istemsiz gelen kötü düşüncelerden de. Okb durumu icin destek aliyor musun?Bunu isteyerek söylemedim o an aklımdan geçti ne yazık ki OKB hastasıyım bir süre temizlik takıntısı yaşadım daha sonra bunlara düşünce okbleri eklendi ne yazık ki vesveselerim sık oluyor sonra hemen tövbe ediyorum ancak bazen korkuyorum tövbem kabul olmazsa diye
Allah ile mi inatlaştınız yaniMerhaba ben bir süredir dini anlamda zor bir dönemden geçiyorum bu süreçte inancım çok sarsıldı dün sabah ezanı okunurken somut bir kanıt için dua ediyordum sonra bir anda aklımdan düşünceler geçti bu düşünceler bana mı aitti yoksa vesvese mi bilmiyorum ancak Allah'a "Cesaretin varsa / yiyorsa (küfürlü bir kelime kullanarak) başıma x olayı gelsin" dedim. O an çok korktum ve hatırladığım kadarıyla tövbe etmek için dua da ettim. Daha sonra bugün yine dua ettim hatta dua ettikten sonra sabah ezanı okunurken yanlışlıkla ettiğim dua beni dinden çıkarmıştır diye korkup şehadet bile getirdim. Ama şimdi çok korkuyorum ya başıma çok kötü olaylar gelirse diye. Çok pişmanım resmen ölmek istiyorum. Allah beni affeder mi?
bi Allah'a kafa tutulmadığı kalmıştı onu da gördükMerhaba ben bir süredir dini anlamda zor bir dönemden geçiyorum bu süreçte inancım çok sarsıldı dün sabah ezanı okunurken somut bir kanıt için dua ediyordum sonra bir anda aklımdan düşünceler geçti bu düşünceler bana mı aitti yoksa vesvese mi bilmiyorum ancak Allah'a "Cesaretin varsa / yiyorsa (küfürlü bir kelime kullanarak) başıma x olayı gelsin" dedim. O an çok korktum ve hatırladığım kadarıyla tövbe etmek için dua da ettim. Daha sonra bugün yine dua ettim hatta dua ettikten sonra sabah ezanı okunurken yanlışlıkla ettiğim dua beni dinden çıkarmıştır diye korkup şehadet bile getirdim. Ama şimdi çok korkuyorum ya başıma çok kötü olaylar gelirse diye. Çok pişmanım resmen ölmek istiyorum. Allah beni affeder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?