Çok korkuyorun kızlar. 😔😔

sahra78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
43
4
1
34
Ben 3haziranda adet oldum8 haziranda beraber olduk adetim tam bitmemişti kahverengi akıntım vardı 9unda yani ertesi gün hemen ertes 72içtim korktuğum için 5gün sonra kanamam oldu doktora gittim ilacın yan etkisi olabileceğini söyledi. Kanamamı durdurmak için primolut verdi kullandım kanamam durdu iki günde ama ilişkiden 10 gün sonra karın kasıl bek ağrısı mide bulantısı oldu primolutu kullanmayı daha iki gün önce kestim Adetime 4 gün var baş ağrısı baş dönmesi uyku halsizlik yaşıyorum ve geçen hafta kan idrar testi yaptırdım negatifti çocuk istemiyorum çok korkuyorum Sizce birşey varmıdır yoksa ben çok korkuyorum çok takıyorum diye mi böyle acaba

Yani sanmiyorum gebelik olsun,zaten yumurtlama döneminde birlikte olmamışsınız bir de kan testiniz de negatif.Cok icinize sinmiyorsa hafta ici tekrar yaptirin kan testi.

Ki ertesi gün hapı da içtim bazen çok iyiyim ama bazende çok kötü oluyorum iştahım kesildi midem ara ara bulanıyor başım dönüyor sonra süt beyazı aşırı sıvı bi akıntı var çoK halsiz Oluyorum sürekli yatıp uyuyasım var bir hafta önceki testimde .0.100 ve 1.20 falandı sonuçlar doktor negatif dedi ulturasondada bakıldı tahmin tertemiz hiç birşey yok bu kadar takma dedi ama ne oluyorsa doktorun yanından ayrıldıktan sonra oluyor

Hormonlarınoiızla oynuyorsunuz o hapları içerek sonra belirtileirnide hamilelik sanıyorsunuz

Hormonlarınoiızla oynuyorsunuz o hapları içerek sonra belirtileirnide hamilelik sanıyorsunuz
Gerçekten değilimdir değil mi ? Yani primolutu İki gün oldu bırakalı şimdi kasıklarımda belimde ağrı başladı hafiften adetimede 4 gün falan var Çok korkuyorum

Gerçekten değilimdir değil mi ? Yani primolutu İki gün oldu bırakalı şimdi kasıklarımda belimde ağrı başladı hafiften adetimede 4 gün falan var Çok korkuyorum
Canım o mide bulantıları halsizlikler genelde 6. Haftadan sonra başlar der doktorlar. Ki bende de öyle oldu. O kadar erken zaten belirti olmaz

Primolut Ayni adet belirtileri gibi durumlar yapabiliyor kasık ağrısı karın ağrısı gibi ağrılar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…