insallah canım su mubarek günlerde tutunur sana bebeğin, ama morelini bozma, sıkıntı sitres piskolojik olarak çok etkiliyor kendimden biliyorum inan, bir seneyi kendimede eşimede, zehir ettim, bu ay olmadı, yok bu ay olacak, adetim geçti,ne kadr test alıp yaptığımı sayısını inan hatırlamıyorum bile, her adet olusumda içimin acısını, hayal kırıklığımı, hepsini biliyorum canım. ama bir gün boş verdim gercekten doktora gittim acaba neden diye, neden olmuyor yumurta tembelliği var dedi ikitane ilaç verdi adet olunca gel dedi, nasip kısmet dedim ilaçları kullandım hiç kafama takmadım daha adetimi bekliyorum, okadar kafamdan çıkarmışımki, günüm gectini 3 gün sonra fark ettim, yine umutlanmadım çünkü daha öncede geçmişti,bir iki gün daha bekliym dedim ilaçlar adetimi toptan kesti diye üzülmeye basladım bu kez, hamile olduğumu düşünmek bile istemiyorum çünkü olmazsa, tekrar yıkılmak istemiyodum, ama yinede içimden bi ses bikez daha dedi, sonkez, testi aldım yaptım anında çift çizgiyi görünce ne kadar öyle kaldım bilmiyorum çünkü hiç beklemiyodum. şu an 33 haftalık hamileyim rabbim insallah sağ salım kucağımıza almayıda nasip eder, bu bir süreç canım. sabır ve dua, insallah en kısa zamanda rabbim sanada istiyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin.