- 26 Mart 2015
- 38
- 18
- 31
-
- Konu Sahibi Kitapkahve
İçimden tevekkül etmek istiyorum rahat olmaya öaluşıyorum ama yokhaklısın canım ben de bazen yaşıyorum aynı sorunu eşimin ayda 10 civarı nöbeti oluyor ve ben 10 gece yalnız kalıyordum önceleri anneme kaçardım şimdi Allahtan ki evladım ve kayınvalidem var yanımda. ama yine de eşimin olmamasından ötürü gergin oluyorum o yüzden bazen salonun ışığını açık bırakıp yatıyorum ve kendime şunu telkin ediyorum "rahat ol başına bir şey gelecekse zaten yalnızken de gelebilir yalnız değilken de. sen kendine düşeni yap kapını pencereni kilitle gerisini allaha havale et" diyorum.. bir nebze işe yarıyor
valla ben de öyle dedim ama ben de müthiş rahat değilim hani. eşim yokken genelde deli gibi uykum gelene dek oyalanırım. sonra resmen bayılarak uyurum. ve bir bakmışım sabah olmuş. bir de öyle dene istersen:)İçimden tevekkül etmek istiyorum rahat olmaya öaluşıyorum ama yokbekarken yalnız kaldığım olmuştu o zaman hiç böyle olmamıştım
Eşimde korktuğum için beni uyutup öyle gitmek istiyor ışığı kapatıp yatıyoruz ama sanki inadına cin gibi oluyorum yok uykuvalla ben de öyle dedim ama ben de müthiş rahat değilim hani. eşim yokken genelde deli gibi uykum gelene dek oyalanırım. sonra resmen bayılarak uyurum. ve bir bakmışım sabah olmuş. bir de öyle dene istersen:)
Televizyonu hic kapatma, odanda gece lambanida ac. Evdeki butun kapilarida kapat. Tv karsisinda uyu.[/QUOT
Evimde tv yok müzik falan açıyorum o iyi geliyor bazen sağolun öneriniz için.
Benim eşim de önceden çok çok geç gelirdi. Benim korkum hırsız şu bu değil, sanki bu hayatta yanlız kalmışım, eşimi kaybetmişim korkusu ( Allahım korusun ) Benim de öyle korkularım var maalesef ki. Bazen gece kalkıp evin içinde eşimi arıyorum oysa eşim yanımda uyuyor..
Evet çok düşkünüm. Hep onunla ilgili kötü rüyalar görüyorum. Hep dua ediyorum. Rabbim eşlerimizi bize bağışlasın. Siz içinizi ferah tutun. . Eviniz nasıl güvenli mi??Sizinkide çok zormuş demek ki çok düşkünsünüz eşinize . İşe gittiği zaman banada olur o his kapıdan çıkınca kendimi çok garip hissederim ama gece gittiğimde korku daha ağır basıyor . Özellikle son zamanlarda kadınların başlarına gelen feci şeyler çıkmıyor aklımdan malesef.
Eşim iş yeride ki yeni düzenleme nedeniyle haftada iki gece mesaiye kalıcak. İlk kez iki gün önce gece işe gitti ve ben evlendiğimden beri en huzursuz paranoya dolu gecemi yaşadımo gittikten sonra elime bi kitab alıp meşgul oldum ama yok olmadı, yaşnızlığın getirdiği acayip bi korku h rahat vermedi bana.
Yeni evli sayılırım bı semtte eşiin aîlesi dışında pek ahbabım yok.
Yani bana eşlik edecek çağıracağım birileri falan. Kayıbvalidemlere gitmeyi ben istemiyorum kayınlarım var rahat edemiyorum hiç bi yönden tesettürlüyüm.
Uzun yazıyorum kusura bakmayın ama beni yaklaşan vardiya gecesi sebebiyle telaş ve korku sardıeşim yokken nerdeyse hiç uyuyamamıştım ve sürekli kafamda kadın cinayetleri, hırsızların evlere ne kadar kolay girdiğiyle ilgili kötü düşünceler ..kapımu defalarca kilitliyorum ama beynime bişey yapamıyorum korkuyu yenmek için öneriniz varmı bana ? [/QUOTEhiç birsey olmaz cnm merk etmeee
Eşim iş yeride ki yeni düzenleme nedeniyle haftada iki gece mesaiye kalıcak. İlk kez iki gün önce gece işe gitti ve ben evlendiğimden beri en huzursuz paranoya dolu gecemi yaşadımo gittikten sonra elime bi kitab alıp meşgul oldum ama yok olmadı, yaşnızlığın getirdiği acayip bi korku h rahat vermedi bana.
Yeni evli sayılırım bı semtte eşiin aîlesi dışında pek ahbabım yok.
Yani bana eşlik edecek çağıracağım birileri falan. Kayıbvalidemlere gitmeyi ben istemiyorum kayınlarım var rahat edemiyorum hiç bi yönden tesettürlüyüm.
Uzun yazıyorum kusura bakmayın ama beni yaklaşan vardiya gecesi sebebiyle telaş ve korku sardıeşim yokken nerdeyse hiç uyuyamamıştım ve sürekli kafamda kadın cinayetleri, hırsızların evlere ne kadar kolay girdiğiyle ilgili kötü düşünceler ..kapımu defalarca kilitliyorum ama beynime bişey yapamıyorum korkuyu yenmek için öneriniz varmı bana ?