Çok korkuyorum :(

Kitapkahve

En son gülcem ben
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
38
18
31
Eşim iş yeride ki yeni düzenleme nedeniyle haftada iki gece mesaiye kalıcak. İlk kez iki gün önce gece işe gitti ve ben evlendiğimden beri en huzursuz paranoya dolu gecemi yaşadım o gittikten sonra elime bi kitab alıp meşgul oldum ama yok olmadı, yaşnızlığın getirdiği acayip bi korku h rahat vermedi bana.
Yeni evli sayılırım bı semtte eşiin aîlesi dışında pek ahbabım yok.
Yani bana eşlik edecek çağıracağım birileri falan. Kayıbvalidemlere gitmeyi ben istemiyorum kayınlarım var rahat edemiyorum hiç bi yönden tesettürlüyüm.
Uzun yazıyorum kusura bakmayın ama beni yaklaşan vardiya gecesi sebebiyle telaş ve korku sardıeşim yokken nerdeyse hiç uyuyamamıştım ve sürekli kafamda kadın cinayetleri, hırsızların evlere ne kadar kolay girdiğiyle ilgili kötü düşünceler .. kapımu defalarca kilitliyorum ama beynime bişey yapamıyorum korkuyu yenmek için öneriniz varmı bana ?

Yani bende de olur bu tur korkular..Kafanizi olabildigince baska seylerle mesgul edin,bos durmayin ama yani nadir olan bir durumsa gece calismasi en temizi bir gece idare ediverin kayinvalidenizde

haklısın canım ben de bazen yaşıyorum aynı sorunu eşimin ayda 10 civarı nöbeti oluyor ve ben 10 gece yalnız kalıyordum önceleri anneme kaçardım şimdi Allahtan ki evladım ve kayınvalidem var yanımda. ama yine de eşimin olmamasından ötürü gergin oluyorum o yüzden bazen salonun ışığını açık bırakıp yatıyorum ve kendime şunu telkin ediyorum "rahat ol başına bir şey gelecekse zaten yalnızken de gelebilir yalnız değilken de. sen kendine düşeni yap kapını pencereni kilitle gerisini allaha havale et" diyorum.. bir nebze işe yarıyor

Doğru diyorsunuz aslında haftada iki kez idare edilir ama ben takımtılı şekilde titizim evi dşındaki yerlde tuvalete gidememe sorunum oluyor o yüzden gecelalmak kabus olur çokta su içiyorum

İçimden tevekkül etmek istiyorum rahat olmaya öaluşıyorum ama yok bekarken yalnız kaldığım olmuştu o zaman hiç böyle olmamıştım

İçimden tevekkül etmek istiyorum rahat olmaya öaluşıyorum ama yok bekarken yalnız kaldığım olmuştu o zaman hiç böyle olmamıştım
valla ben de öyle dedim ama ben de müthiş rahat değilim hani. eşim yokken genelde deli gibi uykum gelene dek oyalanırım. sonra resmen bayılarak uyurum. ve bir bakmışım sabah olmuş. bir de öyle dene istersen:)

valla ben de öyle dedim ama ben de müthiş rahat değilim hani. eşim yokken genelde deli gibi uykum gelene dek oyalanırım. sonra resmen bayılarak uyurum. ve bir bakmışım sabah olmuş. bir de öyle dene istersen:)
Eşimde korktuğum için beni uyutup öyle gitmek istiyor ışığı kapatıp yatıyoruz ama sanki inadına cin gibi oluyorum yok uyku zamanla bende sizin gibi alılırım inşaallah yoksa psikoleji falan kalmaz ki insanda

Benim eşim de önceden çok çok geç gelirdi. Benim korkum hırsız şu bu değil, sanki bu hayatta yanlız kalmışım, eşimi kaybetmişim korkusu ( Allahım korusun ) Benim de öyle korkularım var maalesef ki. Bazen gece kalkıp evin içinde eşimi arıyorum oysa eşim yanımda uyuyor..

Sizinkide çok zormuş demek ki çok düşkünsünüz eşinize . İşe gittiği zaman banada olur o his kapıdan çıkınca kendimi çok garip hissederim ama gece gittiğimde korku daha ağır basıyor . Özellikle son zamanlarda kadınların başlarına gelen feci şeyler çıkmıyor aklımdan malesef.

Evet çok düşkünüm. Hep onunla ilgili kötü rüyalar görüyorum. Hep dua ediyorum. Rabbim eşlerimizi bize bağışlasın. Siz içinizi ferah tutun. . Eviniz nasıl güvenli mi??

asker polis doktor ... nobetleri oluyor ve biz bazdn evde yalniz kaliyoruz. ben hic korkmuyorum cok sukur ama esim tedirgin oldugundan yegenini getiriyir yanima. yastigin altina bir cevsen uyumadan yedi ayetel kursi... Allaha siginip uyumak en guzeli belki isik acik birakilabilir ama korkudan uyuyamamak olmaz uyumadikca daha kotu senaryolar kuruyor cunku insan.

Ayy canim bu korkuyu cok iyi bilirim 8 aylik evliyim esimin gorev nedeniyle gece coook tek basima kaldim neler neler yaşadım da korktum ama insan zamanla alisiyo tatlim. Aklina korkunc seyler getirme, kapilari kapat isik acik kalsin televizyonda acik kalsin uykuya dalana kadra tv izle. Ben böyle yaparim korkumu en aza indirgemek için

En sevdiğim dizilerden birini açarım, bilgisayarı alır yatağa öyle girerim. Evin orta yerindeki lambalardan birini açık bırakırım. Bir de ayran ya da süt içerim. Eğer çok artarsa korkum manevi yönden beni rahatlatan bir kitap ve nesne alırım elimde tutarım. Bir bakmışım sabah olmuş.

ben evimde yalnız yaşadığım dönemler sabahlar gündüz uyurdum ögrenci oldugum icin pek sorun olmazdı yada bütün ışıkları açar müzik eşliğinde uyurdum en iyisi ...Koca sitede oturuyordum tabi onun rahatlıgıda vardı sizde bu sekilde yapabilirsiniz?

bu korkunç düşünceleri kafanızdan silin.düşünmeyin.tv izleyin,kadınlar kulübünde takılın,telefonla oyalanın,kitap okuyun,müzik dinleyin ve bir güzel uyuyun.insan neden korkarsa başına gelir derler.uyuyunca ışıkları kapatmayın.kapılar kilitli olduktan sonra ve evde işık açık olduğunda eve hırsızın falan gireceğini sanmıyorum ve çalışın kimseye (komşu,tanıdık) eşinizin haftanın hangi günlerinde mesaiye kalacağını,evde olamayacağını söylemeyin.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için evet evim güzenli sitede oturuyorum Eminim benden daha güvnsiz yerlerde yaşayanlarda vardır semtimde güzel çünkü.
Ayetel kürsiyi muhakkak okurum bende herzaman içimi ferahlatır.
Bundan 4 ay önce amnemlerin evine hırsız girdi toplam kayıpları 90 bin malddef. Bu konuda çok etkilemişti beni küçük kardeşim arayıp abla ev çok berbat korkuyorum diye ağlamıştı telde. Aildcek etkilendik bu dan kardeşim odada tek uyuyamaz mesela. Sanırım buda beni çok etkiledi sanli Allah korusun baiıma gelicek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…