- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
- Konu Sahibi Kitapkahve
bence alışmanız daha iyi olacak
korka korka alışacaksınız
korka korka alışacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bu yaşına kadar hiç yalnız kalmadın mı ki? Küçücük çocuklar bile evde yalnız kalıyor. Kapını kitle, duanı oku hiç bişeycikler olmaz korkma. Çok paranoya yapıyorsan uzan TV karşısında uyuyakalırsın.
Çok güzel sizin apartmanınızdada varmış tanıık birikeri. Benim tek tanıdığım eşimin ailesi onlarda tatilde şuan.Benim eşimde haftada 2 kere geceye gidiyor gece saat 10 çıkıp sabah 7 geliyor. o gittikten sonra tvyi açıyorum saat 12 ye kadar bakıyorum. sonra sabah işe gideceğim için yatağıma geçiyorum arada bir korkuyorum ama hemen apartmanda yanlız olmadığım aklıma geliyor. telefonu yanımda bulunduruyorum. apartmandan orta yaşlı 3 ailenin telefonu var birşey olsa hemen onları ararım diye düşünüyorum telefondan komik karikatürler okuyorum gözüm yanmaya başlayınca yorganı tepeme çekip uykuya dalıyorum he unutmadan ayet'el kursiyi okuyorum
buraya gelince tanıştım canım önceden hiç bir muhabbetim yoktu.Çok güzel sizin apartmanınızdada varmış tanıık birikeri. Benim tek tanıdığım eşimin ailesi onlarda tatilde şuan.
Ayrıca bende hatim indiriyorum diyebilirim nerdeyse sadece ayetel kürsi olsa :)