• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum yardım edin

Gecen ay dra gogsum agridigi icin gitmistm hastane fobim var gece hc uyumamstm uzuntuden bisey cikar faln diye bide o sacma ask platonik taklyordum 3 ay once syledm koru konustu onun icime atmsligim var sacma ama ne bileyim bunlar
aman yavrucum takma kafana bak kalp falan aman ne olursa sinir stresden oluyor sen gencecik guzel bir kizsin takma hic biseyi panikde olma bak yoksa ilerde antidepresanlar kullanirsin aman aman bos seylere takmiyosun tamammi cnm

Tesekkur ederim yarin olmasada en yakn zamanda gidicem
Gelişmelerden haberdar et canım ihmal etme adet duzenliyici hap bu geciştirici o kanla sorun var mı?yok mu anlıyorlar ..
Bende yaptırdım bişey cıkmaz inşallah ilerisi icnde bişey olursa kalpin rahat olur ,.

aman yavrucum takma kafana bak kalp falan aman ne olursa sinir stresden oluyor sen gencecik guzel bir kizsin takma hic biseyi panikde olma bak yoksa ilerde antidepresanlar kullanirsin aman aman bos seylere takmiyosun tamammi cnm
Cok tesekkur ederim ne bileyim eger uzuntuden de bi hastaliktan falan degilse cidden şaşırırım insallah gecer saat 11 gibi gidicez doktora bakalm ne diyecek

Gelişmelerden haberdar et canım ihmal etme adet duzenliyici hap bu geciştirici o kanla sorun var mı?yok mu anlıyorlar ..
Bende yaptırdım bişey cıkmaz inşallah ilerisi icnde bişey olursa kalpin rahat olur ,.
İnssallah birsey cikmaz bugun 11 gibi gidicez kadin doguma bakalim napicaz yazarim gelismeleri dönünce

Cok tesekkur ederim ne bileyim eger uzuntuden de bi hastaliktan falan degilse cidden şaşırırım insallah gecer saat 11 gibi gidicez doktora bakalm ne diyecek
sikinti yapma sen daha cok kucuksun en guzel zamanlarini oyle uzulerek gecirme kalici olur ileride pisman olursun... tamam haber verirsin bizlerede merak etme

O dr'u ben olsam şikayet ederdim.
4 defa regl oluyorsun 1 defa olman gereken yerde ve dr bir şeyin yok mu diyor?

Gittim kadın doguma endokrinolojinin bi haftadir normal dedigi hormon ayni kagida bakp lh/fsh yuksek dedi dr. Ultrason cektirdi kücuk kicuk kistler varmis dogru tabir ediyorumdur umarim polistikover dedi 3 ay diane diye bir ilac kullancam tekrar gidicem dr
Bileniniz varmi yok olurmu bu kistler acaba

Back