- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
Canım korkma kotu bişi degil adet oluyon ya onun kan örnegini alıyorlar arastrmaya gnderyrlarO nasl oluyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma kotu bişi degil adet oluyon ya onun kan örnegini alıyorlar arastrmaya gnderyrlarO nasl oluyor ya
Sey yani kendilerimi aliyor yoksa banami diyorlar suna su sekilde kani koy diye?Canım korkma kotu bişi degil adet oluyon ya onun kan örnegini alıyorlar arastrmaya gnderyrlar
Bakireymişsin tatlım bak onu bilmiyorum ama alttan kan örnegi almaları lazım ..Sey yani kendilerimi aliyor yoksa banami diyorlar suna su sekilde kani koy diye?
Tesekkur ederim yarin olmasada en yakn zamanda gidicemBakireymişsin tatlım bak onu bilmiyorum ama alttan kan örnegi almaları lazım ..
aman yavrucum takma kafana bak kalp falan aman ne olursa sinir stresden oluyor sen gencecik guzel bir kizsin takma hic biseyi panikde olma bak yoksa ilerde antidepresanlar kullanirsin aman aman bos seylere takmiyosun tamammi cnmGecen ay dra gogsum agridigi icin gitmistm hastane fobim var gece hc uyumamstm uzuntuden bisey cikar faln diye bide o sacma ask platonik taklyordum 3 ay once syledm koru konustu onun icime atmsligim var sacma ama ne bileyim bunlar
Gelişmelerden haberdar et canım ihmal etme adet duzenliyici hap bu geciştirici o kanla sorun var mı?yok mu anlıyorlar ..Tesekkur ederim yarin olmasada en yakn zamanda gidicem
Cok tesekkur ederim ne bileyim eger uzuntuden de bi hastaliktan falan degilse cidden şaşırırım insallah gecer saat 11 gibi gidicez doktora bakalm ne diyecekaman yavrucum takma kafana bak kalp falan aman ne olursa sinir stresden oluyor sen gencecik guzel bir kizsin takma hic biseyi panikde olma bak yoksa ilerde antidepresanlar kullanirsin aman aman bos seylere takmiyosun tamammi cnm
İnssallah birsey cikmaz bugun 11 gibi gidicez kadin doguma bakalim napicaz yazarim gelismeleri dönünceGelişmelerden haberdar et canım ihmal etme adet duzenliyici hap bu geciştirici o kanla sorun var mı?yok mu anlıyorlar ..
Bende yaptırdım bişey cıkmaz inşallah ilerisi icnde bişey olursa kalpin rahat olur ,.
sikinti yapma sen daha cok kucuksun en guzel zamanlarini oyle uzulerek gecirme kalici olur ileride pisman olursun... tamam haber verirsin bizlerede merak etmeCok tesekkur ederim ne bileyim eger uzuntuden de bi hastaliktan falan degilse cidden şaşırırım insallah gecer saat 11 gibi gidicez doktora bakalm ne diyecek
Canım bişey cıkmaz korkma ergenlik adet bozukları benn sadece tedbirini al diye söylüyorum.İnssallah birsey cikmaz bugun 11 gibi gidicez kadin doguma bakalim napicaz yazarim gelismeleri dönünce