çok korkuyorum yardım edin

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
Arkadaslar 1 hafta oncesinde de ayni sebepten konu acmistim şöyle baslayayım
18 yasindayim agustosun 8 inde normal regl oldum o bittikten 5-6 gun sonra tekrar regl oldum oda bittikten 6-7 gun sonra tekrar regl oldum gecen pazartesi kadin doguma gittim o dahiliyeye dahiliye endokrinolojiye yolladi bir hafta dr 3 tane hormon icin kan testi ve troid us cektirdi cuma gunu ilac dahi vermedi gayet normal degerler dedi gonderdi bn dün tekrar regl oldum napcam şaşırdım cok yoruldum ve korkuyorum sizin fikirleiniz nedir lütfen yardım edin

Iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Yani surekli regl halinde hayatini geciremezsin ki. Ilginc

Cok halsiz dustum hic birsey yapmak gelmiyor icimden uyumaktan baska...karnmda sirtimin alt tarafnda tam ortada agri var.hic basmada gelmedi hem normal regl zamanm cok korkuyorum hormonlar normalse baska nedendir diye

Hamilelikten falan mi korkuyorsun yoksa? Eger oyleyse onu gec. Mumkun değil. Dediğim gibi cok iyi bir doktora gitmelisin. Saglik bu ertelemeye gelmez. Allah sifa versin. Sonucunu da muhakkak buraya yaz..

Hamilelikten falan mi korkuyorsun yoksa? Eger oyleyse onu gec. Mumkun değil. Dediğim gibi cok iyi bir doktora gitmelisin. Saglik bu ertelemeye gelmez. Allah sifa versin. Sonucunu da muhakkak buraya yaz..
Hamilelik degil imkansz oyle birsey zaten ben snava hazrlaniyorum ve 20 gundur kitap almadm elime cok engelliyor bu hastalk birde yumurtaliklarda bisey varsa yada kist falan ameliyat gerekirse diye cok korkuyorum..iyi dr bilmiyorum valla devlet hastanesine gidiyiruz mecburen

Bi ayda 4 kez regl oldun ve doktor seni yolladı mı?
Inanamıyorum. Bütün kan ve ultrason sonuçlArın çıktı mı?

Ya öyle kötü bir sey degildir merak etme. Ozele gidecek imkaniniz yok mu? Kist de olsa artik her şeyin tedavisi var cok şükür. Yani korkma. Bir sey yoktur Allahin izniyle

Bi ayda 4 kez regl oldun ve doktor senEvet hepi yolladı mı?
Inanamıyorum. Bütün kan ve ultrason sonuçlArın çıktı mı?

Endokrinoloji baktı hormonlarm icin 3 kan testi ve ultrason gayet normal dedi cuma gunuydu bana kadn dogum druna git dedi kadn dogum dr da yokktu ameliyati vardi döndük eve bzde iste dun gene regl olunca korku bnde tavan yapti hastane fobisi olan bir hasta olarak olmasi gerken 1000 kat korku var

Hımm şimdi oldu. Seni sonuç olarak kadın doğuma sevk etmiş. Ihmal etme ilk fırsatta git.

Ya öyle kötü bir sey degildir merak etme. Ozele gidecek imkaniniz yok mu? Kist de olsa artik her şeyin tedavisi var cok şükür. Yani korkma. Bir sey yoktur Allahin izniyle
Bende gitmk istedm ama malesef okadar tutari karsilayabilcek para yok ailemide uzmk istemiyorum devlete gdiyoruz mecburen bilmiyorum insallah kotu birsey degildir

bir sorunun var mi? psikolojik etkilenebilirsin.. 18 yasindaydim bir seye cok uzulmustum 3 ay boyunca senin gibi adet gordum doktora gittim oda bana bir sorunun mu var demisti.. cok bos biseydi ama uzulmustum ozamanlar etkilemisti beni ve bana adet duzenleyici vermisti..

Bende gitmk istedm ama malesef okadar tutari karsilayabilcek para yok ailemide uzmk istemiyorum devlete gdiyoruz mecburen bilmiyorum insallah kotu birsey degildir

Canim sen kadin doguma gitmemissin ki. Bi git bir an once. Allahin izniyle hicbir şeyin yoktur inşallah. Sıkma canini

Adetim bitince gitsem cok problem olur mu ki acaba
Farketmez zaten bakire isen hasta olsan da olmasan da muayene etmez. Muhtemelen adet düzenleyici verir herhangi bir hastalıktan şüphelenmezse. Hastalığının bitmesini beklemene gerek yok.

Canım bişeyden mi korktunda böyle oldu benım annm 1 ay boyunca aralıksız adet gördü ama onunkisi korkudan rahminde sorun olustu

Farketmez zaten bakire isen hasta olsan da olmasan da muayene etmez. Muhtemelen adet düzenleyici verir herhangi bir hastalıktan şüphelenmezse. Hastalığının bitmesini beklemene gerek yok.
Bakireyim kist, yumurtalkta srun falan olup olmadigini ultrasonlami anliyorum karnmin daha cok solunda olmk uzere sol ve sagda biraz fazla agrm var durduk yere boyle oldum anlam veremiyorum

Gecen ay dra gogsum agridigi icin gitmistm hastane fobim var gece hc uyumamstm uzuntuden bisey cikar faln diye bide o sacma ask platonik taklyordum 3 ay once syledm koru konustu onun icime atmsligim var sacma ama ne bileyim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…