- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Neden kizalim yahu? Muhtemelen hamile degilsindir stresten gecikmistirBundan 3 hafta öncesi sevgilimle cahilce bir davranışta bulunduk lütfen yardımcı olun temas olarak sadece tatmin ettik birbirimizi sonra göğsüme boşaldı sildim sonrasında duşa girdim küvete oturduğum zaman suyu üzerime dökünce kalıntı vs varsa vajinama gidip hamile bırakmış mıdır biliyorum çok zor belkide yok bir ihtimal ama korkuyorum istemsizce yumurtlama dönemimdeydim adetim 4 gün gecikti bir de penisini popo tarafıma degidirmistim ondan bir şey olurmu gebelik vs oluşmaz değil mi çok korkuyorum nolur kızmayın
Abla test yapacak durumda değilim aile evindeyim köyde şuan yapamam yani üstelik korkuyorum adet belirtilerim var ama olmuyorum nolur yardım edin bişey olurmuTest yap belli olur ahh cahil kafan neden ypiyorsunki
Çok teşekkür ederim bir daha olmicak böyle bişeyÇüş yani sen bundan hamile kalırsan literatüre girersin. Böyle bir şey mümkün değil. Stresten regliniz gecikmiş. Bir dahakine dikkatli olun
Olur test yaptirmassan hamileysen yasal sure gecer aldiramazsinnAbla test yapacak durumda değilim aile evindeyim köyde şuan yapamam yani üstelik korkuyorum adet belirtilerim var ama olmuyorum nolur yardım edin bişey olurmu
Bu güne kadar hiç stres yapmamıştım ama doğru belki de ondandır çok teşekkür ederimNeden kizalim yahu? Muhtemelen hamile degilsindir stresten gecikmistir
İlişki olmadı ama penis vajinama girmedi bile hiçOlur test yaptirmassan hamileysen yasal sure gecer aldiramazsinn
Söz veriyor musun avshssjskskÇok teşekkür ederim bir daha olmicak böyle bişey
İlişki olmadı zaten abla ama haklısınız gerçekten cahilliklerimiz bitmiyorSöz veriyor musun avshssjsksk
Ay ya valla gülüyorum artık. Prezervatif olmadan yapmayın bi şey sonra deliriyorsunuz
Rahibe terasa degilsin gurmediyse hamile degilsinİlişki olmadı ama penis vajinama girmedi bile hiç
Girmedi hiçcccRahibe terasa degilsin gurmediyse hamile degilsin
Cahillik bu sizinki bir daha gozunun yasina bakmaz evlenmeden yapma kardesimİlişki olmadı zaten abla ama haklısınız gerçekten cahilliklerimiz bitmiyor
Ben dersimi aldım bidaha asla yokCahillik bu sizinki bir daha gozunun yasina bakmaz evlenmeden yapma kardesim
Erkek arkadasinda cok birlikde olmak istiyorsa nikah kiysin yapsin hamile olsan bile bisey demezler sanaBen dersimi aldım bidaha asla yok
Haklısın abla çok haklısın oldu bir kere bidaha izin vermem böyle bir şeye adet olsam rahatlicamErkek arkadasinda cok birlikde olmak istiyorsa nikah kiysin yapsin hamile olsan bile bisey demezler sana
Stres ilaclar ve mevsim degisikligi adet duzensizligi yapar bu arada dua et bana hamile cikatim bendeHaklısın abla çok haklısın oldu bir kere bidaha izin vermem böyle bir şeye adet olsam rahatlicam
İnşallah ablacım istediğin gibi sonucunu alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsinStres ilaclar ve mevsim degisikligi adet duzensizligi yapar bu arada dua et bana hamile cikatim bende
Bundan 3 hafta öncesi sevgilimle cahilce bir davranışta bulunduk lütfen yardımcı olun temas olarak sadece tatmin ettik birbirimizi sonra göğsüme boşaldı sildim sonrasında duşa girdim küvete oturduğum zaman suyu üzerime dökünce kalıntı vs varsa vajinama gidip hamile bırakmış mıdır biliyorum çok zor belkide yok bir ihtimal ama korkuyorum istemsizce yumurtlama dönemimdeydim adetim 4 gün gecikti bir de penisini popo tarafıma degidirmistim ondan bir şey olurmu gebelik vs oluşmaz değil mi çok korkuyorum nolur kızmayın