Lazer Epilasyon çok korkuyorum Lazer çok acı veriyor mu?

Evet malesef benım de yüzümdeki ince kıllar siyahlaştı. Ben de bakırköy epiderm e gidiyorum. Çene altım çok feciydi, bana yanaklara yapmıycaz kalınlaşır dediler onlara yapmadılar ama yanagımda mesela tek bir siyah tüy varsa oraya atış yaptılar sanırım çünkü kalınlaştı resmen ordaki tüyler. Eşim bile farketti ince tüyler kalınlaışmış diye. Mecburen çene altım bittikten sonra iğneliye gidicem ama o da çok acı veriyormuş acısına nasıl dayanırım bilmiyorum

valla erkek gibi sakallı gezmek istemiyorsanız mecbur iğneliye dayanacaksınız yapacak bişi yok hatta daha etkili bi yöntem yok bundan başka. Bazı yerlerde uyuşturucu iğne yapıyorlar lokal aneztezi hiç bişey hissetmiyorsun ben vücuduma yaptırdım uyuşturarak tabi çok rhattıı.

ben 2 yıl once gıtmıstım lazere tum vucut yaptırdım, bacaklarımda sayılabılecek kadar az kaldı, kol altlarımda 2-3 tane kaldı bıyıkta ıse yaramadı, genıtalde ıse yaptırdım cok ta guzel dokulmuslerdı ama 1 yıl lazerden sonra, kalanlarıda ağdayla alıyım dedım ve cogalttım onları yıne gıtmem gerek,

acısına gelınce kol altı hıc denecek kadar acımıyor,
bacaklarımın kemık ustu az bıraz acıdı,kalanı acımadı
genıtal bolge daha cok acıdı
acısını soyle tarıf edebılırım, paket lastıgı ıle vurur gıbı acıyor, ağdanın acısının yanında hıç gıbı bısey,
temızlıgı ve kalıcılıgı paha bıcılemez,
her ay agdaya gıtmekten ucuz dıyebılırım.

ha bı de; alındıktan sonra 2 hafta ıcınde dokuluyorlar, dokulmeyenlere ısın gelmemıs demektır

birde eğer çok hassas bir yapın varsa 20dk yada yarım saat önceden emla kremi kullanabilirsin. birazda olsa uyuşturuyor özellikle özel bölgede.

İğnelinin acısı nasıl oluyor ?Bildiğiniz dikiş iğnesi batması gibi mi oluyor ?
İğneli lazere gidenler soruma cevap verebilir mi ?

İğnelinin acısı nasıl oluyor ?Bildiğiniz dikiş iğnesi batması gibi mi oluyor ?
İğneli lazere gidenler soruma cevap verebilir mi ?

İğnelide iğnenin girişini ben hiç hissetmiyorum. Girdikten sonra verilen akımı hissediyorum oda çok çok acıtmıyor. Lazer yaptıran birinin dayanabileceğini düşünüyorum...

İğnelide iğnenin girişini ben hiç hissetmiyorum. Girdikten sonra verilen akımı hissediyorum oda çok çok acıtmıyor. Lazer yaptıran birinin dayanabileceğini düşünüyorum...

Teşekkürler cevabın için,kısa sürede ağrısız acısız tüy ve kıllarımızdan kurtulmamız dileğiyle ! :)

Ya kızlar siz mi çok dayanıklısınız bende mi bir gariplik var? Dün bikini+genital bölge lazere başladım ilk seansımdı. Tamam 10 dk sürüyor falan ama canım çok yandı. Elektrik veriyorlar sandım. Hatta pişman oldum ne var ki ağdaya devam etseydim dedim. Esas ağda acıtmıyor bence. Bunda tüy köklerine tek tek verdiği ışınlar çok fena ooffff nasıl devam edeceğim ben yahu

acı oluyo tabı ama öyle cok büyük acı degil igne batar gibi oluo :))) cogu kisi bagırıormuss lazer yapan kadın ne kadar rahatsın falan dedi ne blym herkesn acı eşigi aynı degl

hassas bölgeler diğer yerlere göre biraz daha fazla acıyor ama işlem uzun sürmediği için çok sıkıntılı bir durum yok.

katılıyorum valla sana dün bende yeni bi yere başladım genital için yarıda kesicektim artık okadar acıdı yanıı hatta bida gitmemeyi bile düşünüyorum. hatta bende lazeri yaptırdıktan sonra yarım saat sızlama oldu herkestemi böyle oluyo acaba.. bende daha önce güzellik merkezinde yaptırdım okadar acımamıştı gerçi hiçte fayda etmedi ama dünki gittiğim yerde dayanamadımmmmmm...Ama herkesin acı eşiği farkı tabii korkutmuş gibi olmuyum..:18:

gülü seven dikenine katlanır bende zamanında duvarları tırnaklarımla kazıyordum acıdan ve ben de yanmada oldu kaç defa krem sürüyordum su akıyordu resmen... şimdi %85 bitti tek tük bazı yerlerde kaldı büyük rahatlık...

arkadaşlar merhaba... bende ilk seansımı dün yaptırdım..evet biraz acıyor ama bence güzellik için değer. bende bağırdım yandı dedim ama mecbur yaptırdım yapcak birşey yok. zaten 10 dk bile sürmedi ağdadan iyidir..
kartalda bir yerde yaptırdım. özel msj atarsanız kurum adını söyleyebilirim. hem kampanya var arkadaşlar kaçırmayın derim.
kılsız günler hepinize..

konuyu hortlatıyım...... bu gün 2. seansıma gittim ilk seans acımamıştı bu sefer kaçmak istedim çünkü; her seferinde şiddetini artırıyorlarmış bide o kadar hızlı yapıyorlarki birinin şokunu hissetmeden 2. si 3.sü 3. seansa gidermiyim bilmiyorum.

Az önce ilk seansımdan çıktım acıdan Öldüm inledim resmen genital bölgemi kızlığımdan beridir traş bıçağı ile hallederdim o kadar acıdı ki bacaklarım kemik olan yerlerim çok korkunç acıdı üstler acımadı hiç çok fenayım her yerim kabardı bepanten Alıp sürcem şimdi of kızlar ya bu ne bizim çektiğimiz

Hangi makine kullandılar size

diod un bir zararı yok diye biliyorum ve o kadar da acımıyor en azından yaptırıyorsun bitiyor ağda yı iki hafta da bir yaptırman gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…