kızlarr moralinizi bozmak gibi olmasında bende 3 yıl önce lazer yaptırdım komple vücuduma + yüzüme 8 seans alexsandır yapıldı seans süresince çok güzeldi siyah tüylerimde çok etkili olduu ama bazı kıllarımıda inceltip tüye çevirdi sarı renkli olduu vede görmedi makine bunu seansım bittikten bi süre sonra bazı kılllar yeniden çıktı vede sarı tüylerimi görmediği için kaldı + yüzüm mafolduu sarı tüylerimide aktifleştirdi siyah sert kıla çevirdii sakın yüzünüe yaptırmayınnn ....iğnelii yaptırın derim size ben iğneli ilee bitirdim kalan tüylerimi çok mutluyum şuann yüzüm çok güzell durumda lazere bulaşmayınnn derim size...
Evet malesef benım de yüzümdeki ince kıllar siyahlaştı. Ben de bakırköy epiderm e gidiyorum. Çene altım çok feciydi, bana yanaklara yapmıycaz kalınlaşır dediler onlara yapmadılar ama yanagımda mesela tek bir siyah tüy varsa oraya atış yaptılar sanırım çünkü kalınlaştı resmen ordaki tüyler. Eşim bile farketti ince tüyler kalınlaışmış diye. Mecburen çene altım bittikten sonra iğneliye gidicem ama o da çok acı veriyormuş acısına nasıl dayanırım bilmiyorum
İğnelinin acısı nasıl oluyor ?Bildiğiniz dikiş iğnesi batması gibi mi oluyor ?
İğneli lazere gidenler soruma cevap verebilir mi ?
İğnelide iğnenin girişini ben hiç hissetmiyorum. Girdikten sonra verilen akımı hissediyorum oda çok çok acıtmıyor. Lazer yaptıran birinin dayanabileceğini düşünüyorum...
Ya kızlar siz mi çok dayanıklısınız bende mi bir gariplik var? Dün bikini+genital bölge lazere başladım ilk seansımdı. Tamam 10 dk sürüyor falan ama canım çok yandı. Elektrik veriyorlar sandım. Hatta pişman oldum ne var ki ağdaya devam etseydim dedim. Esas ağda acıtmıyor bence. Bunda tüy köklerine tek tek verdiği ışınlar çok fena ooffff nasıl devam edeceğim ben yahu
Az önce ilk seansımdan çıktım acıdan Öldüm inledim resmen genital bölgemi kızlığımdan beridir traş bıçağı ile hallederdim o kadar acıdı ki bacaklarım kemik olan yerlerim çok korkunç acıdı üstler acımadı hiç çok fenayım her yerim kabardı bepanten Alıp sürcem şimdi of kızlar ya bu ne bizim çektiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?