- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
kızlarr moralinizi bozmak gibi olmasında bende 3 yıl önce lazer yaptırdım komple vücuduma + yüzüme 8 seans alexsandır yapıldı seans süresince çok güzeldi siyah tüylerimde çok etkili olduu ama bazı kıllarımıda inceltip tüye çevirdi sarı renkli olduu vede görmedi makine bunu seansım bittikten bi süre sonra bazı kılllar yeniden çıktı vede sarı tüylerimi görmediği için kaldı + yüzüm mafolduu sarı tüylerimide aktifleştirdi siyah sert kıla çevirdii sakın yüzünüe yaptırmayınnn ....iğnelii yaptırın derim size ben iğneli ilee bitirdim kalan tüylerimi çok mutluyum şuann yüzüm çok güzell durumda lazere bulaşmayınnn derim size...
Evet malesef benım de yüzümdeki ince kıllar siyahlaştı. Ben de bakırköy epiderm e gidiyorum. Çene altım çok feciydi, bana yanaklara yapmıycaz kalınlaşır dediler onlara yapmadılar ama yanagımda mesela tek bir siyah tüy varsa oraya atış yaptılar sanırım çünkü kalınlaştı resmen ordaki tüyler. Eşim bile farketti ince tüyler kalınlaışmış diye. Mecburen çene altım bittikten sonra iğneliye gidicem ama o da çok acı veriyormuş acısına nasıl dayanırım bilmiyorum