Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
yaptirma benim doktor tadiniklarim var lazer epilasyon yapan, onlar kendilerine bile yapmazlar dedi!!! genital bolge malum rahime en yakin yer ve koltukalti da sut bezlerinin yakini...:2: bence yaptirmak isteyenler acisini ilerde cekmek istemiyorsaniz bir kere daha dusunun ve iyice arastirin derim......
bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
yaptirma benim doktor tadiniklarim var lazer epilasyon yapan, onlar kendilerine bile yapmazlar dedi!!! genital bolge malum rahime en yakin yer ve koltukalti da sut bezlerinin yakini...:2: bence yaptirmak isteyenler acisini ilerde cekmek istemiyorsaniz bir kere daha dusunun ve iyice arastirin derim......
cnm senin 10 seans .çok uzun değilmi? neden bukadar çok sürdü? yani kişiye göre dğişio biliyorum seans sayısı ama 10 da çok geldi?arkadaslar ben 10 seanstır gidiyorum acıdan hiç korkmayın ben ki cildim cok hassatır ve genitale hıc agda yapamazdım epılasyon aletı aglaya aglaya kullanırdım epilasyonun acısı bunların yanında sinek ısırıgı gibi kalıyor hatta gercekten bir çimdik bir lastik çarpması gibi birsey ben ilk seansıma tıtreyerek girmıstım:) hıcte oyle degil cok anlık ve az bir acı bi arkadasımızın dedigi gibi arka bacakta hiç hissedılmıyo mesela et olan yerlerde hissedilmıyor sadece kemik oln yerlerde biraz hissediliyor.Hiç korkmayın arkadaslar 4-5 seanstan sonra hıc hıssetmemeye baslıyorsunuz deger ya cok rahat mukemmel bir bulus:) korkuda kararınızı sakın ertelemeyın nerden baksanız 1.5 2 yıl sürüyor cunku bolgesıne kıl yapısna göre degişiyor.Beyaz tenli ve sert siyah kıllı arkadaslar daha avantajlı lazer daha iyi gorunuyor ve daha cabuk sonuc alıyorlar ben kumral oldugum ıcın sarı tuyler kaldı bitmesi daha zor oluyor
cnm o kremi bende duydum ama hani etkisini kırar yada azaltr lazerin belki diye hiç kullanmadım.bu konuda bi iblgin varmı?yani acısı kişiye göre değişiyor evet.benmkisi ne yalan söyleim çok acıdı özellkle genitalde çığlıklçığlıaydım ama değermi ? kesinlikle evetttt!!! ben adet sonrası gitmiştim ozman daha çok acıomuş özellkle.bide benm cnm zaten tatlıdır beyaz tenliyim çok hassastır tenim hemen çarptığım yer morarır fln.biri bana bu kadar acıdığını sölese hadi cnm abartma fln derdim ama acıo evet ama benmki.belki başkasınınki benm kadar acımaz. acı eşiğine bağlı..Ben de lazer yaptiriyorum. Bacaklarimin acisina dayanabiliyorum ama koltuk altina emla krem surduruyorum...
Kadin bacagima baslarken emla kremi suruyor sonra bacaklarim bitinceye kadar koltuk alti uyusmus oluyor.
Yani aci tabi ki var hissediyorsun yani o yuzden emla krem kullanmani tavsiye ederim...
cnm bende konyalıyım şu an istanbulda oturuyorum ama.neresi burası baş harflerini yazarmısın merkezin tahmn ettiğim yermi?merak ettim?bende konyadayım 8 marta özel gitmeyi düşündüğüm yer kampanya yapmış.. bacak kolaltı genital 8 seans 1500 ama ben sadece genitale istiyorum... hala yenemedm fobimi zatn suanda adetim.. bitsin gidip bir iki deneme atışı yaptırayım diorum..
eşimde bu konuda çok pimpiriklidir. ben bu konuyu istanbulda çok ünlü özel bir sağlık grubu hastanesindeki doktora sordum.lazer hakkında çok yanlış bilgiler olduğunu eşinin kızının kuzenlerinin vs. taa kaç yıl önce yaptedıklarını epilasyon için en iyi yönetm olduğunu söledi.bende en çok daha doğrusu eşim bu hamileliliği engellermi fln a takılıoduk onuda şöle açıkladı lazer sadece kıl köklerine ulaşır ondan daha aşağısına inemez hele organlara vs. hiç bir zararı olmaz dedi.gayet güzel açıkladı ben ikna oldum ve başladım.gayette memnunum.bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
İstanbulda lazer yaptıran, dermatolog tavsiye edebilecek biri var mı ?