• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon çok korkuyorum Lazer çok acı veriyor mu?

bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
yaptirma benim doktor tadiniklarim var lazer epilasyon yapan, onlar kendilerine bile yapmazlar dedi!!! genital bolge malum rahime en yakin yer ve koltukalti da sut bezlerinin yakini...:2: bence yaptirmak isteyenler acisini ilerde cekmek istemiyorsaniz bir kere daha dusunun ve iyice arastirin derim......

kesinlikle yanlış anlaşılmış lazer epilasyonda kıl hücreleri yanmıyor kılın kökünün 3 mm altını yakıyorlar bundan kaynaklanan da bilinen bir problem olmamış fakat güzellik merkezlerinde yapılması tavsiye edilmez ben özel bölge, kol, tüm bacak, bel, göbek koltuk altı ve anlımı toplam 6 seans 2.250 tl ye yaptırdım benim doktorum kendisininde bütün vücuduna yapıyor (ayrıca ağdada sarkma ve kıl dönmeleri oluyor lazerde onlerda temizlenip yaralar iyleşiyor) ütü lazertavsiyem acısız ve soğuk hava olmadan emla sürmeden 0 acı

bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
yaptirma benim doktor tadiniklarim var lazer epilasyon yapan, onlar kendilerine bile yapmazlar dedi!!! genital bolge malum rahime en yakin yer ve koltukalti da sut bezlerinin yakini...:2: bence yaptirmak isteyenler acisini ilerde cekmek istemiyorsaniz bir kere daha dusunun ve iyice arastirin derim......

kesinlikle yanlış anlaşılmış lazer epilasyonda kıl hücreleri yanmıyor kılın kökünün 3 mm altını yakıyorlar bundan kaynaklanan da bilinen bir problem olmamış fakat güzellik merkezlerinde yapılması tavsiye edilmez ben özel bölge, kol, tüm bacak, bel, göbek koltuk altı ve anlımı toplam 6 seans 2.250 tl ye yaptırdım benim doktorum kendisininde bütün vücuduna yapıyor (ayrıca ağdada sarkma ve kıl dönmeleri oluyor lazerde onlerda temizlenip yaralar iyleşiyor) ütü lazertavsiyem acısız ve soğuk hava olmadan emla sürmeden 0 acı

kesinlikle gidin kızlar ben izmirde gidiyorum çok memnunum acımaması içinde krem sürüyorum inanın keşke daha önce gitseymişim diyeceksiniz

Sadece bi anlik bi aci hissi oluyo oda cok cok az . İnan bana ağda lazerden bin kat daha acitiyo.

sağolun fıstıklar... emla aldım inş en kısa sürede de başlıorum lazere :D

arkadaslar ben 10 seanstır gidiyorum acıdan hiç korkmayın ben ki cildim cok hassatır ve genitale hıc agda yapamazdım epılasyon aletı aglaya aglaya kullanırdım epilasyonun acısı bunların yanında sinek ısırıgı gibi kalıyor hatta gercekten bir çimdik bir lastik çarpması gibi birsey ben ilk seansıma tıtreyerek girmıstım:) hıcte oyle degil cok anlık ve az bir acı bi arkadasımızın dedigi gibi arka bacakta hiç hissedılmıyo mesela et olan yerlerde hissedilmıyor sadece kemik oln yerlerde biraz hissediliyor.Hiç korkmayın arkadaslar 4-5 seanstan sonra hıc hıssetmemeye baslıyorsunuz deger ya cok rahat mukemmel bir bulus:) korkuda kararınızı sakın ertelemeyın nerden baksanız 1.5 2 yıl sürüyor cunku bolgesıne kıl yapısna göre degişiyor.Beyaz tenli ve sert siyah kıllı arkadaslar daha avantajlı lazer daha iyi gorunuyor ve daha cabuk sonuc alıyorlar ben kumral oldugum ıcın sarı tuyler kaldı bitmesi daha zor oluyor
cnm senin 10 seans .çok uzun değilmi? neden bukadar çok sürdü? yani kişiye göre dğişio biliyorum seans sayısı ama 10 da çok geldi?

Ben de lazer yaptiriyorum. Bacaklarimin acisina dayanabiliyorum ama koltuk altina emla krem surduruyorum...
Kadin bacagima baslarken emla kremi suruyor sonra bacaklarim bitinceye kadar koltuk alti uyusmus oluyor.
Yani aci tabi ki var hissediyorsun yani o yuzden emla krem kullanmani tavsiye ederim...
cnm o kremi bende duydum ama hani etkisini kırar yada azaltr lazerin belki diye hiç kullanmadım.bu konuda bi iblgin varmı?yani acısı kişiye göre değişiyor evet.benmkisi ne yalan söyleim çok acıdı özellkle genitalde çığlıklçığlıaydım ama değermi ? kesinlikle evetttt!!! ben adet sonrası gitmiştim ozman daha çok acıomuş özellkle.bide benm cnm zaten tatlıdır beyaz tenliyim çok hassastır tenim hemen çarptığım yer morarır fln.biri bana bu kadar acıdığını sölese hadi cnm abartma fln derdim ama acıo evet ama benmki.belki başkasınınki benm kadar acımaz. acı eşiğine bağlı..

bende konyadayım 8 marta özel gitmeyi düşündüğüm yer kampanya yapmış.. bacak kolaltı genital 8 seans 1500 ama ben sadece genitale istiyorum... hala yenemedm fobimi zatn suanda adetim.. bitsin gidip bir iki deneme atışı yaptırayım diorum..
cnm bende konyalıyım şu an istanbulda oturuyorum ama.neresi burası baş harflerini yazarmısın merkezin tahmn ettiğim yermi?merak ettim?

eşimde bu konuda çok pimpiriklidir. ben bu konuyu istanbulda çok ünlü özel bir sağlık grubu hastanesindeki doktora sordum.lazer hakkında çok yanlış bilgiler olduğunu eşinin kızının kuzenlerinin vs. taa kaç yıl önce yaptedıklarını epilasyon için en iyi yönetm olduğunu söledi.bende en çok daha doğrusu eşim bu hamileliliği engellermi fln a takılıoduk onuda şöle açıkladı lazer sadece kıl köklerine ulaşır ondan daha aşağısına inemez hele organlara vs. hiç bir zararı olmaz dedi.gayet güzel açıkladı ben ikna oldum ve başladım.gayette memnunum.
İstanbulda lazer yaptıran, dermatolog tavsiye edebilecek biri var mı ?

cnm ben 2.seansı yaptrdım yeni.memnunum diyebilirim.ilk seansta tüylerim inceldi ve seyreldi.bi arkafaşım yaptrmıştı buraya ve o çok memnun kalmıştı bende onun tavisyesi ile gttim sanırım iyi sonuç alacağım.beşiktaşta bu gttiğim yer.özel bir tıp merkezi.

Bende gidiyorum lazere 7 seans oldu çok memnunum kadınlar için yapılan en güzel icat :)) herkese tavsiye ediyorum çok rahat :)) hicte acımıyor korkmayın...

Evet çok acı veriyor.Ben o an bırakıp kaçmak istedim.Ama o an dayanırsan ordan kalkınca herşey bitiyor.Geçici bi acı yani.

hiç acımıyor diye bir şey yok maalesef. ben ilk seansımı yaptırdığımda çok az acı hisstemiştim alt kısımda. üstlerde hiç acımamıştı.meğerse korkmayım diye az atış yapmışlar. ikinciye gittiğimde o kadar çok acıdı ki anlatamam ki emla da sürmüştüm ona rağmen. 3.cüye gidicem 6 gün sonra korkuyorum ama napayım dayanıcam sürekli ağda yapmaktan iyidir. bu sefer emlayı bol bol sürcem :)

Ben koltuk altı için gidiyorum.3.seansa gideceğim.Acıyor ama ağda neyse lazer de o.Lazer sadece daha kısa sürüyor.Tek seans 5 dakika.

canlarım ben biyoloji hocama sordum ki kendisi alanında uzman yurt dışında master yapmış birisidir lazer vücut tarafından emiliyor yani zararlı!!! güzellik salonlarındaki insanlar gibi para kazanma gaylesi de olmayacağına göre yalan söyleme olasılığı da yok... kısaca üzerinde bir daha düşünün derim sonuçda bu beden bizim ne yaparsak sonucunu biz çekeriz..yine de tercih sizin benden söylemesi...

merhaba kızlar
ben genital, bikini ve kol altına gidiyorum. ben de çok korkmuştum ağrı eşiği yüksek olan arkadaşlarım bile acıdığını söylemişti. acı çekmeye hiç gerek yok bence emla krem alın.uygulamadan 45 dk. once sürün.bana 2 tüp yetiyor. doktor epilasyon yaparken beni tepkisiz görünce emla işe yaramış dedi hatta. zaten çok kısa sürüyo epilasyon. 2 ay oldu hala tertemizim.süper bir şeymiş.

valla bi sürü yorum okudum araştırdım sonunda geçen hafta gittim emla falan da sürmedim. üst bacak hiç acımadı ama alt bacak ve diz kapakları çok çok acıdı gental ve koltuk altı az acıdı zaten o kadar çabuk bitiyorki o bölgeler anlamıyorsunuz bile ama bacak felaket:) bide adet günümü ayarladım gittim ama bu ay 10 gün önceden olucağım tuttu lazerden 3 gün sonra oldum belki de o yüzden o kadar acıdı bilmiyorum. ama işlemi yapan bayan doktor o kadar şekerdiki en azından o motive etti biraz.

Son düzenleme:
selam daha önce bende acıdan dolayı istememiştim ama son 3 seansdır soprano ütüleme epilasyon sistemi ile uygulama yaptırıyorum acı yok denecek kadar az mesela genital bölgemde sinek ısırır gibi oldu onun dışında hiç acı yok araştırmanızı tavsiye ederim özellikle acıdan dolayı lazere gidemeyen bayanlar için.

kemik üstleri en çok acıyan yerlerdir örneğin alt bacaktaki ön yüzey....benim en çok acıyan yerim oralardır yumuşak kısımlar az acır
geçen gün 3.seansımı yaptırdım koltukaltını bayan ilk defa 20'ye ayarladı yüksek bi ayar o çok acıdı sonra 18'e düşürdü ve 17-18'de devam etti ama dişinizi sıkın ve mümkün olduğunca yüksek ayarda yaptırmaya çalışın çünkü ne kadar düşük ayarda yaptırırsanız o kadar daha fazla seans gerekeceğini ve haliyle paranızın da daha çok gideceğini unutmayın bide adet döneminden 2-3 gün önce giderseniz daha çok hissedersiniz benim bu sefer öyle oldu malesef adet dönemime yakındı ama dayanılmayacak acı değil bu ve sonucunu düşünürseniz değer heleki zamanla tüylerinizin azalıp inceldiğini gördüğünüz zaman acıyı macıyı unutuyorsunuz ben keşke daha önceden yaptırsaymışım diyorum biz bayanlar için tüylerle uğraşmak ve ona harcadığımız zaman çok fazla ve büyük sorun bu bize o yüzden lazer olabilecek en etkili çözümdür
herkese tavsiyem düşünüyorsanız beklemeyin zaten bu da en az 1 sene alıyor yeterki iyi araştırın ve doğru yere gidin

Kızlar 5 seans IPL'e gittim ve nerdeyse hiç sonuç alamadım..dün alexandrate'ye gittim..çok korkmuştum acıayacak diye ama hiç umduğum gibi olmadı...çok az bir acı hissettim zaten makina soğuk üfleyinde o anda odanında soğukluğundan o ateşi hissedemiyorsun :):):) inş iyi bir sonuç alırım bundan :)

korkulacak bırsey yok kızlar,soğutlamalı oluyor,ilk basta acıyor,sonra alışıyorsunuz,bende ılk seansımı yaptırdım

Back