• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon çok korkuyorum Lazer çok acı veriyor mu?

mrb arkadaşlar lazer sağlıklı bi uygulamamı yani sonuçta kıl kökü işlev göremez hale getirilio ne gibi saakıncaları warrr....?bilen war mı?.....:49:

kızlar ben anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum,yanii lazer yada agda vs, sonuçta boyle bişeyi yaptırmaya kalkışıyorsan illaki acıyacak, kaldı ki herkesinki acıyor, acıdan ölen olmuş mu? olmamış.
Benimde canım inanılmaz tatlıdır canım evet yanıyor ama bu lokal bi acı işlem bittikten 3 dk sonra unutuyorsun yaptırdıgını. Dolayısıyla bunu acıyormu acmıyormu ne kadar acıyor agda kadar mı acıyor gibi abartmaya gerek yok bence, yaptırcaksan acı kısmını bu kadar düşünme cok cok emla sürersiniz

evet biraz acıyor ama tüylerden sürekli olarak kurtulduğunu düşünürsek değer bence.15 seans yaptırdım ama %70 bitti polikistik overimin etkisiyle:( en azından kalanları makineyle alabiliyorum evde.emla krem sür.bide lazer yapılan oda 15 derce olsun

arkadaşlar şimdiye kadar ben de çok korkuyordum epilasyondan. cesaretimi toplayıp iki buçuk ay önce denemek için ilk önce koltuk altımı yaptırdım. o zamana kadar çok araştırma yapmıştım. aldığım telefon numaralarından birini aradım ve görüşmeye gittim. koltuk altımı yaptırmadan önce çok korkmuştum ama hiçç acımadı. inanaın çok şaşırmıştım. gelmişken diğer yerleri de yaptırsam mı acaba diye düşündüm ama utandığım iiçin erteledim. koltuk altım 2 ay sonra belli belirsiz bir şekilde çıkar gibi oldu. ben de cesaretimi toplayıp genitali de yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. evet biraz iğne batması şeklinde bir acı oluyor ama soğuk hava üflediği için acı aza iniyor. inanın ağdanın acısı yanında bu acı bile sayılmaz. ayrıca bana epilasyon yapan görevli çok şefkatliydi. dur değim zaman hemen duruyordu.utanma konusunda da beni sakinleştirdi. sonra kremi sürdü. 15 gün sonra koruma atışı yapıldı. öncekinden daha az acıdı. kıllar azaldıkça acının daha da azalacağını söyledi. şimdi onun üstünden bir hafta geçti ve tertemizim. bacaklarımı da yaptırmayı düşünüyorum ama para konusundan biraz erteledim. sağlık açısından temizlik önemli olduğu için diğer yerlere öncelik verdim. gideceğiniz yer mutlaka hastane ortamı olmalı ve çok hijyenik, ayrıca sakin bir yer olmalı. gittiğim yerde çok iyi ağırlandım. kampanyaları da vardı, benim peşin verecek durumum olmadığı için seans seans ödemeyi uygun buldum. paket fiyatlarında çok büyük indirimler yapıyorlar. ancak peşin olması kötü. benim gittiğim yerin adı leventte ethica hastanesi. herkese tavsiye ederim. malesef görevlinin adını hatırlayamadım. sanırım epilasyonu sadece o yapıyor orada. korkmayın epilasyondan, temiz iş bence. ayrıca ben emla falan sürmedim, bilmiyordum da zaten. benim ağrı eşiğim çok düşüktür. benimki biraz acıdıysa başkasının hiç acımaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Ben 1 yıldır İp lazer yaptırıyorum. Hayli azalma oldu ama tamamen bitmedi. İp den önce alexsandr denen makine de 4 seans yaptırdım. Özellikle beyaz tenli koyu renk tüyleri olanlarda daha kısa sürede sonuç alındığını biliyorum. Düşük dereceden başlayıp her seans yükselterek devam ediyorlar. Acı sizin ağrı eşiğinize göre değişiyor. Ancak şöyle düşünün teninize iğne battığında ne kadar canınız yanıyorsa epilasyonda da o kadar acı hissediyorsunuz. Ben sıkıntı çekmedim. Zaten alexsandr denen alet soğuk hava üflüyor ve acıyı hafifletiyor.

ağrı eşiğine bağlı
benim ki çok düşük mesela emla işe yarıyor ama yine de acımıyor diyemem emlasız hayatta dayanamazdım soğuk hava üflediği halde çok acı hissettim ben

peki bir zararı varmı acaba lenflere? ilerde çocuk yapmada sorun çıkarmı diye düşünmeden edemiyorum ben yumurtalıklara ve rahme zararı olur diye

ben geçen sene nişanlıyken genital bölgeme yaptırdım şimdi 33 haftalık gebeyim kısaca hiçbir zararı yok:1:

kesinlikle çooookk acıyo resmen avuçlarım terlerdi sıkıntıdan ama sonunda tüylerden tamamen kurtulmak varsa o ağrıyı dişimi sıkar çekerim ve çektimde

kızlar bende çok korkuyordum. geçen cumartesi gittim yani bugün 5. günüm. hala dökülmeye başlamadı çıkanlar. ve sert çıkıyor yanmış gibi değil. elimle çekmeye kalktığımda da acıyor hemen kopmuyor. doğru bir uygulama mı yaptılar bilmiyorum. tereddütlerim var. bir de 26 günde 1 gidecekmişim. yani bu kadar kısa sürede çıkıyorsa azalmıyor demektir. cihazın adını sormak aklıma gelmedi. 27 ile yaptılar.
şunu söyleyebilirim benim genital ve koltuk altım bacaklarıma göre daha çok acıdı ama genitalde ağda kadar acı çekmedim.
yardımcı olursanız sevinirim:17:

ben kol ve koltuk altına yaptırıyorum 5. seans koltuk altı çok rahat kollarda çekince tüyler elime geliyo

kızlar yaza düğünüm var... tenim bembeyaz tüylerim simsiyah ve kalın... ya ağda ya da lazere başlayym diyorum ama canım çok tatlı.. hiç ağda bile yaptırmadım lazere nasıl dayanacağım... bildiğiniz yöntemler var mı yoksa ben mi abartıyorum acıyı????

benim gibi korkarak başlayıpta acı hissetmeyenler var mı???

Merhaba,
2 aydır lazere gidiyorum, herhangi bir acı hissetmiyorsun, sadece kalın kılların oldugu bölümlerde birazcık acı oluyor o da 1-2 dk sonra etkisini yitiriyor, ama gitmeden yaklaşık 1 saat önce emla krem sürersen acı hissini azaltıyor, tabi bu da kişiden kişiye değişiyor, herkesin yapısı bir değil..
Bence ağdaya ayırdıgın vakit yerine bir an önce lazere git, cok vaktini de almıyor, birden fazla bölgem için gidiyorum 25-30 dk sürmüyor bile.. ağdaya ayırdıgın vakit ve acısıda cabası..

kızlar bende çok korkuyordum. geçen cumartesi gittim yani bugün 5. günüm. hala dökülmeye başlamadı çıkanlar. ve sert çıkıyor yanmış gibi değil. elimle çekmeye kalktığımda da acıyor hemen kopmuyor. doğru bir uygulama mı yaptılar bilmiyorum. tereddütlerim var. bir de 26 günde 1 gidecekmişim. yani bu kadar kısa sürede çıkıyorsa azalmıyor demektir. cihazın adını sormak aklıma gelmedi. 27 ile yaptılar.
şunu söyleyebilirim benim genital ve koltuk altım bacaklarıma göre daha çok acıdı ama genitalde ağda kadar acı çekmedim.
yardımcı olursanız sevinirim:17:

ben de 2 seans gittim henüz ayda bir gidiyorum, giden arkadaşım ve akrabamın tavsiyesi ile başladım şuanda memnunun bir sorun yok, hemen ilk seanstan sonra dökülme olmazki biraz sabır lazım :) 4-5 seanstan sonra sonucu sende fark edersin.
genital bölgesinin fazla acımasının sebebi o bölgenin kol ve bacaga göre biraz daha hassas olmasındandır, gitmeden 1 saat kadar önce emla krem sürebilirsin acıyı azaltacaktır, eczanelerde var rahatlıkla bulabilirsin..

arkadaslar ben sogutmlı cihazla lazer yaptırıyorum yani bir yandan soguk hava ufluyor o bi nebze azaltıyor acıyı hic acıtmıyor desem yalan olur ama ben bi arkadasıma falan tarif etmek icin küpemin arkası ile vucuduna bastırıyorum böyle pııt pıııtt seklinde umarm anlatabilmişimdir:D ben de ki o his yani genital ve kol altı yaptırıyorum ben ayrıca. igne batırıyorlar hissi var bence

kızlar yaza düğünüm var... tenim bembeyaz tüylerim simsiyah ve kalın... ya ağda ya da lazere başlayym diyorum ama canım çok tatlı.. hiç ağda bile yaptırmadım lazere nasıl dayanacağım... bildiğiniz yöntemler var mı yoksa ben mi abartıyorum acıyı????

benim gibi korkarak başlayıpta acı hissetmeyenler var mı???

Selam, ben lazerde 2. seansımı bitirdim. 4 5 ay oldu başlayalı. Bikini ve genital bölgeme yaptırıyorum, benim de cnm çok yanıyor ama inan ki maximum 10 dkya bitiyor. Güzellik acı isteyen bir şey naapalım... Bence çok geç kalmadan korkunu yen ve başla. Ben memnunum keşke daha önceden başlasaymışım diorum.

arkadaşlar şimdiye kadar ben de çok korkuyordum epilasyondan. cesaretimi toplayıp iki buçuk ay önce denemek için ilk önce koltuk altımı yaptırdım. o zamana kadar çok araştırma yapmıştım. aldığım telefon numaralarından birini aradım ve görüşmeye gittim. koltuk altımı yaptırmadan önce çok korkmuştum ama hiçç acımadı. inanaın çok şaşırmıştım. gelmişken diğer yerleri de yaptırsam mı acaba diye düşündüm ama utandığım iiçin erteledim. koltuk altım 2 ay sonra belli belirsiz bir şekilde çıkar gibi oldu. ben de cesaretimi toplayıp genitali de yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. evet biraz iğne batması şeklinde bir acı oluyor ama soğuk hava üflediği için acı aza iniyor. inanın ağdanın acısı yanında bu acı bile sayılmaz. ayrıca bana epilasyon yapan görevli çok şefkatliydi. dur değim zaman hemen duruyordu.utanma konusunda da beni sakinleştirdi. sonra kremi sürdü. 15 gün sonra koruma atışı yapıldı. öncekinden daha az acıdı. kıllar azaldıkça acının daha da azalacağını söyledi. şimdi onun üstünden bir hafta geçti ve tertemizim. bacaklarımı da yaptırmayı düşünüyorum ama para konusundan biraz erteledim. sağlık açısından temizlik önemli olduğu için diğer yerlere öncelik verdim. gideceğiniz yer mutlaka hastane ortamı olmalı ve çok hijyenik, ayrıca sakin bir yer olmalı. gittiğim yerde çok iyi ağırlandım. kampanyaları da vardı, benim peşin verecek durumum olmadığı için seans seans ödemeyi uygun buldum. paket fiyatlarında çok büyük indirimler yapıyorlar. ancak peşin olması kötü. benim gittiğim yerin adı leventte ethica hastanesi. herkese tavsiye ederim. malesef görevlinin adını hatırlayamadım. sanırım epilasyonu sadece o yapıyor orada. korkmayın epilasyondan, temiz iş bence. ayrıca ben emla falan sürmedim, bilmiyordum da zaten. benim ağrı eşiğim çok düşüktür. benimki biraz acıdıysa başkasının hiç acımaz diye düşünüyorum.

Selam, ben de etiler de epiderm e gidiorum, akmerkezin karşısında. Kollarımı ve yüzümü almıyorlar zayıf diye, senin gittiğin yerde böyle bir uygulama var mı?

ben de 2 seans gittim henüz ayda bir gidiyorum, giden arkadaşım ve akrabamın tavsiyesi ile başladım şuanda memnunun bir sorun yok, hemen ilk seanstan sonra dökülme olmazki biraz sabır lazım :) 4-5 seanstan sonra sonucu sende fark edersin.
genital bölgesinin fazla acımasının sebebi o bölgenin kol ve bacaga göre biraz daha hassas olmasındandır, gitmeden 1 saat kadar önce emla krem sürebilirsin acıyı azaltacaktır, eczanelerde var rahatlıkla bulabilirsin..

benimde dökülmeye başladı sanırım fazla aceleci davranmışım :) peki tamamen mi dökülüyor her seansta. yoksa azalarak seanslar geçtikçe mi dökülüyor

kızlarr moralinizi bozmak gibi olmasında bende 3 yıl önce lazer yaptırdım komple vücuduma + yüzüme 8 seans alexsandır yapıldı seans süresince çok güzeldi siyah tüylerimde çok etkili olduu ama bazı kıllarımıda inceltip tüye çevirdi sarı renkli olduu vede görmedi makine bunu seansım bittikten bi süre sonra bazı kılllar yeniden çıktı vede sarı tüylerimi görmediği için kaldı + yüzüm mafolduu sarı tüylerimide aktifleştirdi siyah sert kıla çevirdii sakın yüzünüe yaptırmayınnn ....iğnelii yaptırın derim size ben iğneli ilee bitirdim kalan tüylerimi çok mutluyum şuann yüzüm çok güzell durumda lazere bulaşmayınnn derim size...

Back