hymn zarı ne oluyor hiç duymadımBuyuk ihtimalle vajina duvarini zedeledi, o yuzden yanma hissi olustu. Bildigim kadariyla hymen zari baya geride, firca sapiyla ulasamamistir herhalde.
Endisenizi anliyorum, kiziniz gelip size anlatabildigine gore anlayisli bir annesiniz. Bu masturbasyon seklini nereden ogrenmis acaba?
Ona neden yaptığını bunu nereden öğrendiğini sordunuz mu?[/QUOsınıftn ve internetten taiki
Hymen saglamdir buyuk ihtimalle, korkusu da yetmistir kiziniza zaten. Aradan biraz zaman gecince doktora goturebilirsiniz, simdi firca sapi cok tertemiz bir esya degil, mikrop falan kapmasin. Goturmusken doktora durumu anlatip, kontrol etmesini rica edebilirsiniz.ben söyiym kız arkadaşlarınan duymuştur merak edip nternette araştır hop bana sormadan yap ah öyle kızıyorum kiiAllatan fazla sokmamş ilerde sorun omaz değilmi ?
hymn zarı ne oluyor hiç duymadım
saol caım benim kiisine saçma gelince direk fake Allahım ya işim gücüm yk fake açcm farkettiysen kim konu açıarsa açsın a bu fake aa yaln sanki imsenin dertleri yokBir de konuya inandırmaya mı çalışacak
Kadın zaten moral olarak çökmüş.
Çocukluk çağı mastürbasyonu bile var
Çocuklar 4-5 yaşlarında bile mastürbasyon yapabilirler
Kaldı ki artık küçük yaştan beri internete bir sürü kaynağa ulaşma şansları var
12 yaşında bir kız da internette ya da arkadaşlarından böyle bir şey görmüş ya da duymuş olabilir.
Çok enteresan
Sizin hayatınızda olmayınca gerçekleşemez sanki.
6. sınıfa giden bi çocuktan bahsediyosunuz dimi doğru anladım.o yaşta çocuk daha vajinasının nerde olduğunu bile bilmez.inanamadım ben pek.
Östrojen hormonu yuzundenEvet o da var tabi... 12 yasindaki bir cocuk neden böyle bir seyi merak eder ki
doktora götürecemÇok üzüldüm,
Bedenini tanimaya calismasina hak verebilirim ama firca vs sokmak cesaret edilemeyecek bir sey olmaliydi.cok erken bunu düşünmesi icin...
peki ne yapmaya karar verdiniz Muyap?
Üzüldüm.Umarım sorun yoktur.Ama ikidir neden bunu yazıp duruyorsunuz?doğru söyüyorsunuz kızlı erkekli karışık sınıfta kimbilir neler konuşuyorlar
doğru söyüyorsunuz kızlı erkekli karışık sınıfta kimbilir neler konuşuyorlar
Hahaha :)ama canım kızlı erkek
Ya tamam da akli keser mi ki masturbasyon nediri arastirmaya tabii cevresinde bu tarz seyleri duyuyorsa tabii arastirir :)valla internette araştırınca tak tak çıkar önünne..
Hahaha kesiinn kesinn :)
Canım mesela kitapta vajina kelimesi geçti diyelim..Google vajina yaz bakalım neler çıkıyor,çocuk filtresi şart..Ya tamam da akli keser mi ki masturbasyon nediri arastirmaya tabii cevresinde bu tarz seyleri duyuyorsa tabii arastirir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?