çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Endişenizi anlıyor ve saygı duyuyorum. Tavsiye olarak da, kızınızın üstüne gitmeyin. Çok kafanızı kurcalıyorsa eğer jinekoloğa götürebilirsiniz.

Ben şu konuyu okuyup da
"Ayyyy, ııyyyy, nasıl olur, Allah akıl fikir versin, ...." tarzı yorum yapan insanlara çok şaşırdım.

Ergenlik çağındaki bir birey cinselliğe meyletmeye ve cinselliği öğrenmeye başlar. Bu dönemde açık videolar izlemek veya cinsellikten konuşmak normal karşılanmalıdır. İzlediği ya da duyduğu şeylerden etkilenip denedi diye kınamak bahsi geçen genç kızımızın yaptığı şeyden daha kötü bence.

Bence konu sahibi arkadaşın kızını tebrik bile etmeliyiz; annesine açık yüreklilikle anlatmış. Annesini demek ki kendisine yakın hissetmiş. Dilerim kızınızın size duyduğu bu yakınlık hissini kaybetmezsiniz.

Şuan ona destek olmak ve doğruyu yanlışı üslubuyla anlatma zamanı.

Bu dönem kişiliğin şekillendiği ve karakterin oturmaya başladığı dönem. Her yanlışında höööö, huuuu, vayyy diye tepki verirsek gençlerimizi kötü davranışlara itmiş oluruz. Aman dikkat.

Siz kimsiniz ki bana yalanci diyorsunuz...isim gucumyok boyle kimsenin de aklina gelmiyecek bir yalan uydurayim...tobe tobe.yalan oldugunu dusunuyorsan neden cevp yaziyorsun.

Ben daha bu yasimda masturbasyonu omrumde yapmadim. nasil yapilir bile bilmiyorum kucucuk kiz fircanin sapini sokuyor oyle mi :) katakter meselesi ilgi meselesi diyecemde olmayacak

Yıllar önce göbek deliğinden yapmaya çalışanı duymuştum :)

Canım kızına yüklenme bence önce pedagog zira daha çocuk sonra jinekolog belki başka bi zorlamaya maruz kalmıştır Allah korusun kızlık zarından ziyade psikoloji Daha önemli

Cnm zaten denedik.girdi demedim.sonra ogrendim.ayrica kadin doguma gittim muayene yapti,halen kizsin dedi.ve yerinide ogrenmistim ztn.ve hic bacaklarimi acmadan surtunme yoluyla birlikte olduk.ve oyle hamilekaldim.dogum sirasinda ebesen halen kizsin,esin nasil kabul etti senidedi.bende kapiyami atsaydi dedim.ve yanindaki ebeye kizligini ben bozdum dedi.

Bence önce psikoloğa götür.. İnsanlar ( kadın erkek) çok küçük yaşta o dürtülerle tanışıolar.. Yanii aaa nerden bilmiş diyenler, o his istek her insanda çok küçük yaşta oluşan birşey.. Şimdi kızını psikoloğa götür ki anlasın yaşının daha çok genç olduğunu , insan anatomisinin nasıl çalıştığını vs vs.. Erkek çocuğu olanlar , bir bakın çocuklarınızın pipisi sabah ne halde oluyor( 4 yaşından itibaren) sakin ol ve güzelce anlat.. Yoksa sapıklık haline getirir

Zarar gelip gelmedigini kesin olarak ögrenmek istiyosaniz ilk 3 günde muayeneye götürmelisiniz. 3 gün sonra yaralar iyilesmeye basliyo cünkü ve tam net anlasilamaya biliyor. Jinekolog arkadasimin bilgisidir. En dogru sonucu ilk 3-4 gün icinde olan muayene gösteriyomus.

Ben hala neden bekaret muyenesi onerildigini anlamiyorum. Ne olacak bekaret zari yirtildiysa diktirilecek mi bu yaşta? Ne degisecek yani amac nedir bu muayene ile? Gercekten merakimdan soruyorum ne degisecek ogrenince?
Kizcagiza bu tramvayi yasatmanin ne geregi var ki?

Bana pek inandırıcı gelmedi 12 yaşında bir çocuk parmağını geçtim birde sap sokması filan ilginç. ..
Eğer doğru ise kızlık zarini boşver de sen psikoloğa götür o çocuğu. ..

Ben daha bu yasimda masturbasyonu omrumde yapmadim. nasil yapilir bile bilmiyorum kucucuk kiz fircanin sapini sokuyor oyle mi :) katakter meselesi ilgi meselesi diyecemde olmayacak
Küçücük dediginiz kizla kendinizi kiyaslayip daha karakterli oldugunuz sonucuna mi ulastiniz yani buda ego mastr..ynu oluyo heralde

masturbasyonu 3 yasindaki çocuk bile yapiyor onu kesfetmeyi becerebildiyse tabi
13 yasindaki fazlasini yapma kapasitesine sahip tabi cahillik diyelim, bunda inanamayacak yada dalga geçecek bi durum yok bence ..

Ben daha ömrümde yapmadım, tüü aa bilmem ne diye ayıplayan arkadaşlar;
3-6 yaş arasındaki çocuklar (fallik dönem olarak bilinen dönem) bile tesadüf eseri bir yerlere sürtünerek haz almaları sonucu masturbasyon yaparlar, ve eğer bu dönemde ebeveynlerinden bu konuda ters bir tepki görürlerse ileride vajinismus, erken boşalma vs tarzı bir çok sorunla karşılaşabilirler. Bunlar kanıtlanmış şeyler yalan değil.
Puberte çağındaki yani ergenliğe giren çocuklarda cinsel hormonların tavan yapmasıyla birlikte bu tip davranışlar görülmesi son derece doğaldır..
Tamam masturbasyon yapmamış olabilirsiniz, ama hiç mi kendinizi keşfetmeye çalışmadınız? O zaman sizde bir sorun var demektir malesef ki. İnsanlar doğası gereği bunu yapıyor. Bu ayıplanacak bir durum değil.
Asıl olan şey şu ki, 12 yaşındaki bir kız vajinasına fırça sapı gibi mikrop kapmaya çok müsait olan bir cismi sokmamayı öğrenmeli. Mikrop kapmakla kalmayacağı gibi vajinal bölgede ciddi yırtıklar oluşabilir, kendine ciddi zararlar verebilir. Önemli olan çocuğun bu risklerin bilincinde olup bir daha böyle bir şeye yeltenmemesi. Kendini zararsız yollardan tatmin etmeyi öğrenebilmesi.Tabi ki kendini keşfedecek, hormonlarının etkisiyle bazı şeyler yapacak , normal olan bu tarz davranışlara meyil olmasıdır zaten , sizin yapmıyor oluşunuz bir normalite değil anlayacağınız.

kızım ana okulund a çalışıyor..2 3 yaştaki çocukları dahi yaparken sürekli yakalıyormuş....

aktif bir cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama, eğer yoksa aseksüel olabilirsiniz. çünkü çoktan hormonarınızın harekete geçmesi gerekirdi belli bir yaştan sonra..
Evli degilim ne bileyim igreniyorum oyle seylerden korkuyorumda kendimi bu sekilde oldu bitti sartlandirdim yazarken bile utaniyorum bu konulari... belkide oyleyimdir

Evli degilim ne bileyim igreniyorum oyle seylerden korkuyorumda :/ kendimi bu sekildr oldu bitti sartlandirdim yazarken bile utaniyorum bu konulari
işte o yüzden normal değil demiştim. umarım evlenene kadar bu sorunu halledersiniz, yoksa vajinismus olarak geri dönebilir bu durum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…