Siz kimsiniz ki bana yalanci diyorsunuz...isim gucumyok boyle kimsenin de aklina gelmiyecek bir yalan uydurayim...tobe tobe.yalan oldugunu dusunuyorsan neden cevp yaziyorsun.idrar yaptigin yerden yapmak gibi bir durum soz konusu bile olmaz. orayi denesen bile su akar yolunu bulur.
kocaman delik varken igne ucu kadar delige mi yoneldiniz? bir de idrar kesem patlayacakti diyorsunuz. yalandan hikayeler uydurup milleti vajinismusa mi sevketmeye calisiyorsunuz?nice1985
Cnm zaten denedik.girdi demedim.sonra ogrendim.ayrica kadin doguma gittim muayene yapti,halen kizsin dedi.ve yerinide ogrenmistim ztn.ve hic bacaklarimi acmadan surtunme yoluyla birlikte olduk.ve oyle hamilekaldim.dogum sirasinda ebesen halen kizsin,esin nasil kabul etti senidedi.bende kapiyami atsaydi dedim.ve yanindaki ebeye kizligini ben bozdum dedi.Toplu iğne başı kadar yerden penisin girmesi zaten imkansız. Kızlığımı doğumda ebe bozdu diyorsunuz muhtemelen zarınız esnekti bu şekilde bozuldu. Siz de kan gelmediği için yanlış yerden yaptık sandınız bence.
Neden halen sart dediniz.anliyamadim.Iyi de bu imkansiz.
Idrar yaptiginiz yere penisi sokuyodunuz ve idrar jeseniz mi patlayacakti?
Size hala iyi bir cinsel egitim sart.
kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
Küçücük dediginiz kizla kendinizi kiyaslayip daha karakterli oldugunuz sonucuna mi ulastiniz yaniBen daha bu yasimda masturbasyonu omrumde yapmadim. nasil yapilir bile bilmiyorum kucucuk kiz fircanin sapini sokuyor oyle mi :) katakter meselesi ilgi meselesi diyecemde olmayacak
sizinki de normal değil yalnız..Ben daha bu yasimda masturbasyonu omrumde yapmadim. nasil yapilir bile bilmiyorum kucucuk kiz fircanin sapini sokuyor oyle mi :) katakter meselesi ilgi meselesi diyecemde olmayacak
Hahaha hadi canim ciddi misinKüçücük dediginiz kizla kendinizi kiyaslayip daha karakterli oldugunuz sonucuna mi ulastiniz yanibuda ego mastr..ynu oluyo heralde
Neden illa yapmak mi gerekiyo ?sizinki de normal değil yalnız..
aktif bir cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama, eğer yoksa aseksüel olabilirsiniz. çünkü çoktan hormonarınızın harekete geçmesi gerekirdi belli bir yaştan sonra..Neden illa yapmak mi gerekiyo ?
Evli degilim ne bileyim igreniyorum oyle seylerden korkuyorumdaaktif bir cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama, eğer yoksa aseksüel olabilirsiniz. çünkü çoktan hormonarınızın harekete geçmesi gerekirdi belli bir yaştan sonra..
işte o yüzden normal değil demiştim. umarım evlenene kadar bu sorunu halledersiniz, yoksa vajinismus olarak geri dönebilir bu durum size..Evli degilim ne bileyim igreniyorum oyle seylerden korkuyorumda :/ kendimi bu sekildr oldu bitti sartlandirdim yazarken bile utaniyorum bu konulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?