- 13 Eylül 2014
- 276
- 241
- 133
- 39
Bence 12 yavaş yavaş anlatılması gereken bir yaş,ben adet olunca anlatılması gerektiğini düşünüyorum.Bir kaç sene önce 6.sınıfın ilk döneminde üreme anlatılıyordu,hala öyle mi bilmiyorum ama bundan etkilenmiş araştırmış,yanlış yönlere çekilmiş olabilir.![]()
arkadaşım ne alaka okuldaki eğitimle etkilenme?sen o çocukların bu konuda ne kadar bilinçsiz olduğunu biliyomusun.burdan sesleniyorum lütfen çocuklarınıza cinselliği ayıp ,günah diye korkutarak tanıtmayın!ailelerin en büyük yanlışı bu,sonra çocuk gidip öğreneceği şeyleri hiç olmayacak insanlardan öğreniyo ve hayal kırıklıkları dünyasına giriyo.onlarla arkadaş olun değişen bedenini tanımasına yardım edin ki çocuk sizden uzaklaşmasın herşeyini sizinle paylaşsın.okulda ,bi fen öğretmeni olarak çocukların bu konu geldiğinde ne kadar meraklı olduğuna hiçbişey bilmediklerine ,öyle sorular sorduklarına şahit oldum ki .özellikle kızlar annelerine en basit şeyleri bile soramıyo.lütfen bi daha söylüyorum onlara cinselliği ayıp olarak göstermeyin!